2015. február 15., vasárnap

Volt egyszer egy Valentin-nap

Ne kövezzetek meg, tudom, hogy a csapból is Valentin-nap folyik, de most úgy érzem nekem is kell pár szót ejtenem róla :P Leginkább azért, mert évek óta először voltam úgy, hogy nem kaptam heveny hányingert a Valentin-nap gondolatától, sőt, kifejezetten ünnepeltük és még élveztem is.
Régen szó szerint gyűlöltem ezt a napot, de leginkább azért, mert mindent és mindenkit utáltam, főleg ami kedves, bájos, szóval az ilyen cuki dolgokat, na :P Már csak elvből is utálnom kellett a Valentin-napot, mert giccses, meg rózsaszín és eltúlzott, és annyira szöges ellentétben állt velem, hogy képtelen voltam másként érezni iránta. Aztán most valamiért megváltoztak bennem a dolgok. Hosszú idő óta először van tökéletes béke és harmónia a lelkemben, boldog vagyok és jókedvű, így aztán valahogy a Valentin-napra is nyitottabb lettem. No nem mintha a cukormázas giccs, a szívecskék meg a töménytelen mennyiségű rózsaszín tetszett volna meg, inkább csak arról van szó, hogy a magam kis szerény módján szerettem volna másképp megélni a szerelmesek napját. Életemben először nem gyűlölködve gondolni erre a napra, hanem elfogadással. Ennek az eredménye az lett, hogy meg akartam lepni Viktort egy kis aprósággal. Nem vásárolt, bolti dologgal, hanem olyasmivel, amit én készítek neki, amiben a mi közös élményünk emléke van. Ezt sikerült végül alkotni:



Igen, van benne egy kis giccs, mert szívecske forma, de hát Valentin-napkor mégsem adhatok neki traktor alakú képeslapot :D Na de hogy értsétek is az ajándék mögötti sztorit - mi hatalmas Star Trek fanok vagyunk. A szöveg alján ott is van a Star Trek-es kom jelvény, vagyis az akart volna lenni, és maga az idézet is a Star Trek Voyager-ből származik. 



Mert bizony a fenti szöveg ebből a kis dalból származik, amit én nagy előszeretettel dudorászok :) A szövege sem mellékes, és hát mivel minden annyira klappolt, gondoltam egy szép, de üres, számunkra jelentés nélküli idézet helyett ezt a pár sort írom az üdvözlőlapra. Szerencsére Viktornak egyből leesett honnan van és nagyon-nagyon tetszett neki, jött a puszi-áradat rendesen :))) A mintát amúgy egy radíros ceruza radírjával nyomdázgattam rá a formára, nagyon egyszerű, mégis mutatós ajándék készülhet vele. 
Persze én sem maradtam ajándék nélkül, ugyanis ma elmentünk pizzázni - régóta vágytam már kicsit kimozdulni otthonról, beülni valahova és egy jót falatozni, az én drágám pedig kapott is az alkalmon :) 



Malomkerék méretű mutáns-pizzák, a felét bírtuk csak megenni, mert előtte leveseztünk is egyet. De hát a fene se gondolta volna, hogy ilyen nagyok az adagok :O Én tejfölös-csirkéset ettem olivával, Viktor meg nem hazudtolta meg magát, mert csülkös pacalpörköltös pizzát kért :D Hozzátenném, hogy megkósoltam és nagyon finom volt, még nem sok helyen találkoztam ilyen különleges feltéttel. 

Ezután sétálgattunk még egy kicsit és megnéztünk egy jó kis horrorfilmet, hogy méltón zárjuk le ezt a napot. Igazság szerint örülök, hogy végre nem utálkozással telt a Valentin-nap, hanem egy kis közös programmal. Semmi nagy vaszisz, tényleg, de mi mégis élveztük minden percét. Azt hiszem nincs szükségünk drága ajándékokra, sem puccos körítésre, hogy méltóképpen megünnepeljük az érzéseinket, nekünk ennyi is bőven elég volt. A világ más tájain más emberek talán jobban megadják a módját ennek a napnak, de mi nem éreztük szükségét. Nem kellett más, csak Ő meg én, egy jó pizzázás, meg egy kis horror ^^


Meséljetek ti is, ha van Valentin-napi élményetek és véleményetek :)

20 megjegyzés:

  1. Milyen kreatívan megcsináltad azt az üdvözlőlapot! Szuper jó lett! Nagyon klasszak a színei!
    Mi együtt mentünk virágot venni, nekem pink, meg rózsaszín kellett.. :D Vettünk egy kicsi szívecske tortát, és ebéd után elfeleztük... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, pinteresten találtam az ötletet hozzá :)
      Látom nálatok klasszikus ünneplés volt, ez is remekül hangzik ^^

      Törlés
  2. Én vettem magamnak egy csokor rózsát, és elmentünk Anyukámmal ebédelni egyet. Imádtam! :)

    VálaszTörlés
  3. Én anyummal délután "wannabe macaronokat", és csokiba+kókuszba mártott epreket készítettem :) Miután jól telezabáltam magam, korán bedőltem az ágyba és filmet néztem :D

    VálaszTörlés
  4. Én nem vagyok Star Trek fan, de megnéztem ezt a kis jelenetet és ha csuklasz Szilvi, akkor én emlegetlek, mert azt hiszem csúnyán bemászott a fejembe a dallam :D
    Az ötlet nagyon aranyos egyébként és szerintem ez a lényege a Valentin napnak amit most ti is csináltatok. Nem a giccs és a nyáltenger.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, sebaj, szerintem tök cuki ez a kis zene, én is napok óta dúdolgatom :P
      Igen, mi ilyen kis szerény módon jobbnak láttuk az ünneplést, de hát mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik :)

      Törlés
  5. Nagyon édes a közös kép!!! Tök jó a képeslap, szeretem a saját készítésű ajándékokat :) Én elvittem férfit tegnap masszázsra, utána kirándultunk egyet Martonvásárra, végül ettünk az egyik közeli étteremben. Nem szoktuk egyébként ünnepelni ezt a napot, de annyira csodás és napos idő volt hétvégén, hogy nem bírtunk a fenekünkön ülni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük ^^
      A ti programotok is nagyon jól hangzik, és való igaz, hogy ebben a csodás, kora tavaszi jó időben vétek lett volna a négy fal között punnyadni.

      Törlés
  6. Nekem is tetszik az az üdvözlőlap, kreatív megoldás:)
    A közös képen pedig nagyon aranyosak vagytok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen ^^ A képeslap hirtelen jött, de annál nagyobb volt a sikere :)

      Törlés
  7. Pont az ilyen kis romantikus sztorikat hiányoltam tegnap! Ez nagyon cuki volt, tetszett az üdvőzlőlap és nagyon jól néztek ki a képen is! :) Azt hiszem mindenkinek ilyen meghitt napjának kellett volna tegnap lennie :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy így gondolod, és már szerintem is kellett egy kis aranyos, cuki dolog a blogra :P Habár nem volt puccos ünneplésünk, mi így is remekül éreztük magunkat :)

      Törlés
  8. Olyan aranyosak vagytok! :)

    Megnéztünk egy kiállítást, ebédeltünk a kedvenc éttermünkben, megnéztük A 50 shades-et, sétáltunk, este pedig mi is pizzáztunk és Agymenőket néztünk. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen ^^
      Hű, nektek is nagyon jó napotok lehetett, igazán megadtátok a módját a közös ünneplésnek :)

      Törlés
  9. Hjaj, de aranyosak vagytok. :))))

    VálaszTörlés
  10. Mindig olyan aranyosak vagytok a közös képeiteken! :)
    Az a képeslap nagyon tetszik, szuper jól sikerült kivitelezned és az ilyen személyes sztori sokkal szívmelengetőbb, mint egy "ájlávjú" vagy "boldogvalentinnapot"...
    Mi nem ünnepeljük különben, mindkettőnk nevetségesnek tartja, ráadásul én tanfolyamon voltam kora reggeltől késő délutánig. Viszont megcsinálta itthon a törölközőtartót (VÉGRE! :D) és apuval kaput szereltek órákon keresztül. Ennek jobban örültem, hogy megjavultak a dolgok, mint bármilyen gagyi ajándéknak. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük ^^ Élőben közel nem vagyunk ennyire aranyosak XD
      Örülök, hogy tetszik a képeslap, mindenképp személyes szöveget akartam oda, mert amúgy vehettem is volna egy sablon képeslapot a boltban. De ez személyre szóló volt és a mi kis hülyeségünk ^^
      Azért látom téged is sikerült meglepni Valentin-napon, még ha nem is csokival, vagy virággal :P

      Törlés