2018. február 4., vasárnap

Untitled





"Beteg vagyok.
Ronggyá tépett szívem cserben hagyott.
Börtön-testbe kárhozva, szebbre, jobbra vágyódva
tengődöm csöndesen.




Fáradt vagyok.
Nem hagynak nyugodni a démonok.
Önmagamhoz láncolva, sűrű ködben bolyongva
folytogatnak szüntelen.




Halott vagyok.
Porrá aszott lelkemmel elkorhadok.
Nincs, ki karját felém nyújtsa, vagy akár szóra méltatna.
Oly sötét van idebent..."

(2017. 09. ..)






10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Mindig is elfogult voltál velem, drága, de köszönöm ^^

      Törlés
  2. Szilvi!
    Minden rendben van? Régóta (zug)olvaslak, tudom, hogy voltak eü. problémák Viktorral is, veled is. Jól vagytok? A magánéletetek rendben van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szervusz :)
      Hát voltak már jobb napjaim is, bár ezen post után kicsit jobb napjaim jöttek. Sok minden összejött, részletekbe nem szeretnék menni, ha nem haragszol, úgy érzem ez már nagyon a magán szférám. De köszönöm az érdeklődést és az aggodalmat, most jobban vagyok, reméljük így is marad :)

      Törlés
  3. Szikvi! Itt vagy? Minden rendben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, hogy ilyen késve reagáltam a kommentedre, nehezen szedtem össze magam.

      Törlés
  4. Felesleges "szólongatni", ha szerette volna megosztani a problémát, megtette volna, nem csak egy-két sejtelmes "valami bajom van de nem mondom meg, csak aggódjatok" jellegű titokzatos poszt került volna ki. Megértem, az emberek nem szeretik kiteregetni a dolgokat és ezt tiszteletben kell tartani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem szerettem volna kiteregetni a dolgaimat, azt hiszem ennyi magán szféra nekem is kell, bár azt azért megjegyezném, hogy ezek a negatívabb hangulatú bejegyzések egyáltalán nem azért születtek, mert azt szeretném, hogy mások aggódjanak értem :) Azok, akik újabban olvasnak engem nem biztos, hogy tudják, de anno kicsit lelki szemetesládának is használtam a blogomat, és most is ezért kerültek ki ilyen bejegyzések, mondhatni terápiás jelleggel. Nekem jól esett kiírni magamból a bánatomat még ha csak burkolt formában is. De köszönöm, hogy megérted az okokat és másokat is erre bíztattál :)

      Törlés