2017. december 25., hétfő

Manikűrvadász - Karácsonyi forduló




Sziasztok!

Remélem mindenkinek nagyon kellemesen telnek az ünnepek :) Most egy kicsit visszakanyarodok az ismerős vizekre, mivel hosszas kihagyás után ismét jelentkeztem a Manikűrvadászatra. A karácsonyi forduló mindig is a kedvenceim közé tartozott, így most sem hagyhattam ki. Ezúttal Melcsitől vadásztam manikűrt, akinek a blogját eddig nem ismertem, viszont amikor elkezdtem böngészni az oldalán egyből tudtam, hogy lesz egy új olvasója általam. Fantasztikus manikűröket készít, csodaszépek a körmei is (komolyan úgy irigylem azokat, akiknek ennyire szép természetes körömformájuk van), úgyhogy fel is iratkoztam hozzá. Egy igazi ünnepi hangulatú lakkozást választottam tőle és alkottam újra, mégpedig ezt.


Eredeti manikűr




Az én verzióm






Jóformán semmit sem változtattam az eredeti manikűrön, a színkombinációt és a mintát is pont ugyanúgy készítettem el, mint Melcsi. Annyi kis pluszt csempésztem csak bele, hogy én a fehér alapú körmeimet még áthúztam egy csillámos lakkal, hogy kicsit feldobjam őket. Nekem tetszik a végeredmény, igazán karácsonyi hangulatú ez a manikűr és szerintem elegáns is.

Használt lakkok: Picture Polish - Bridget, China Glaze - Goldie but Goodie, Essence - White Wild Ways, A-England - Saint George

Remélem elnyeri a tetszéseteket a manikűr :)
Nézzétek meg a többiek alkotásait is!
Legyen szép napotok és további kellemes karácsonyozást mindenkinek!


7 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a kedves szavakat, illetve a feliratkozást, szuper lett a manikűr :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerült szerintem a Tied is! (-:

    VálaszTörlés
  3. Sztem te sem panaszkodhatsz körmöt tekintve, én örülnék, ha a te körmöd lenne az alap, amire mázolhatnék. :) Ez a Bridget nagyon kísért engem, hajj... Szuper lett a mani, nekem is tetszik, és rem., ha lesz időd, gyakrabban csatlakozol majd a jövőben. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat, nagyon aranyos vagy :) Remélem én is, hogy a további körökben is részt tudok majd venni.

      Törlés