2015. december 2., szerda

XMAS TAG 2. - 2015-ös karácsonyi kívánságlista

Ma hozom is a MBBK második karácsonyi TAG témáját, ami nem más, mint egy kívánságlista.
Azt hiszem a felnőttkor előnye az, hogy az ember pironkodás nélkül megmondhatja a szeretteinek minek örülne igazán, sőt, akár együtt be is szerezhetik ezeket a dolgokat. Nálunk is hasonló a helyzet, szinte már mindenkit kifaggattunk oda-vissza, hogy ki mit szeretne, és persze hogy mi minek örülnénk. A családtagoknak és barátoknak már nagyjából beszereztem mindent, és bizony az én kívánságlistámból is ki van már pipálva 1-2 darab, deeee jól el vannak zárva előlem, nehogy kísértésbe essek :P És persze majd nagyon meglepődök, amikor kibontom az ajándékaimat 24-én (mert mi adunk a formaságokra - hiába tudom mit kapok, akkor is be kell csomagolni XD) Na de nézzük is mikre vágyom:

Körömlakkok:

Komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyire rákattanok a különleges lakkokra. Én, aki gyűlöltem lakkozni, akinek semmi érzéke nem volt hozzá, most meg a harmadik kosár lakkomat pakolászom tele. Tiszta hihetetlen. Persze mindent a lakkbolond barátnőimre kell kenjek, mert ők csábítottak a sötét oldalra, de én ennek csak örülök ^^ Új oldalát fedeztem fel a kreativitásomnak és a szépérzékem is erősen stimulálva van ezen szépséges lakkok által. Néhány régóta vágyott kedvenceket sikerült beszereznem:



A-England - Jane Morris



Picture Polish - Bridget



Picture Polish - Lizzie



Colors by Llarowe - The mighty Red Baron
fotók: nailland.hu


Bevallom ezeket a lakkokat már be is szereztem (azaz a Bridget még átvételre vár). Annyit megengedett Viktor, hogy kicsit megcsodáljam őket, de azóta gondosan el is dugta őket előlem, úgyhogy 4 hetet kell várnom rájuk :( Annyi engedményt kaptam, hogy a CBL lakkot felkenhetem szenteste ^^ Számomra ő lett az igazi ünnepi piros lakk.



MAC pigment vagy csillám


Elég sok rúzsom van már a márkától, szóval ezt most pihentetem kissé, viszont egy csodaszép, ünnepi csillámtengerre már ezer éve vágyom, és még eddig nem sikerült olyan arany, vagy inkább pezsgőszínű glitteres púderre találnom, ami kielégítené a csillogás utáni vágyamat. Szóval a közeljövőben beszabadulok az Allee MAC üzletébe és addig ki nem megyek onnan, amíg valami csillámpóni szemhéjbizbaszt nem találok magamnak :D A kép amúgy csak illusztráció, nem pont ilyenre vágyom (azt se tudom ilyet lehet-e még kapni), de jó lenne valami hasonló szolidabb pezsgőszínű csillámcsodát találni.



És a legnagyobb tétel, amit szinte minden rokontól és családtagtól kértem: könyvek!!! Ez Libri ajándékkártya formájában fog majd érkezni a fácskám alá és majd eldöntöm mire költöm a kártyára feltöltött összeget. Édesanyámtól, a testvéremtől és anyósoméktól is ezt kértem, úgyhogy merem remélni, hogy a két ünnep között be tudok szabadulni egy Libribe és hülyére vásárolhatom magam könyvekből. Ezeket aztán már max a fülem mögé tudom tenni, mert nincs több hely sem a polcaimon, sem az asztalaimon, de lassan már a földön sem :D Túl kicsire fújták ezt az albérletet, cöh...



Azért nem hagyom ki a legkisebb kívánságomat sem, ami lehet kicsit nevetséges, de én annyira vágyom rá, hogy el nem tudom nektek mondani. Nagyon, de nagyon szeretnék egy szép hógömböt! Merthogy nekem olyanom nincs, márpedig egy vérbeli tél és karácsony kedvelőnek nem hiányozhat az otthoni dekorációjából egy szép hógömb. Viktort bíztam meg a nemes feladattal, hogy szerezzen nekem egy szépet, szóval ez az egy tényleg meglepi lesz, nagyon kíváncsi leszek rá :P

Aztán ezeken kívül biztos meglep még a család pár aprósággal, amiknek ugyanúgy teljes szívemből fogok örülni, sőt, igazából az együtt töltött idő lesz a legértékesebb :)

Ti mikre vágytok idén karácsonykor?

4 megjegyzés:

  1. Egy brutál ILNP lakk + egy Catrice rúzs már a listán van, ezen felül... pénzt és könyveket:D Főleg az egyik kedvenc sorozatom, a Raven Cycle, de angolul csak interneten lehet rendelni, szóval lehet, azt mégiscsak magamnak kell majd beszerezni.
    Illetve körömlakkok persze mindig a listán vannak. (Most az elején talán a Picture Polish Cosmos.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ILNP-től én is kinéztem már magamnak pár lakkot, de hát azok még váratnak magukra, egyelőre ezeknek szeretnék örülni :D Meg persze a PP-től is vannak vágyaim, bár a téli kollekció nekem kicsit csalódás volt. A Muse mondjuk még kívánságlistás.

      Törlés
  2. Nekem a Bridget van a karácsonyi kívánságlistámon, én is benne szeretnék tündökölni Szenteste :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodás az a lakk és nagyon vacilálok, hogy ő legyen-e rajtam vagy a Cbl... de az utóbbit már nagyon kinéztem, szóval lehet a Bridget csak később kerül fel a körmeimre :)

      Törlés