2015. március 14., szombat

Chick Movie Night - Könnyű Nőcske




Az egyik kedvenc filmemhez érkeztünk, ugyanis a Könnyű Nőcske (Easy A) egy számomra nagyon szórakoztató mozi. Jó párszor láttam már, Emma Stone pedig amúgy is nagy kedvencem, így nem volt különösebben nehéz ihletődni a film által. Magát a történetét is nagyon szeretem; Olive helyzetét könnyedén át lehet érezni, mert tényleg teljesen átlagos lány, de közben bájos is, én legalábbis kifejezetten szépnek találtam. A ruhái sem voltak rosszak, persze még a skarlát betűt incidens előtti időszakára gondolok :) Utána se nézett ki rosszul, sőt, abban a sok különféle fűzőben nagyon dögösen mutatott, de az igazi Olive sokkal jobban tetszett nekem. Azt is kedvelem benne, hogy remek a humora, ami az egész filmet végig kísérte, így nem is volt kérdés, hogy én is egy humoros momentumát ragadom ki a filmnek.

Emlékeztek erre a jelenetre? :P



Az a borzasztó éneklős képeslap tényleg szörnyű volt, de a jelenet, amiben Olive bohóckodott vele a kedvencem mind közül - sajnos azóta megállás nélkül dúdolom a dalt is :P



Tehát az ihletadóm a fenti zenélős képeslap volt, ezt próbáltam a manikűrömben visszaadni. Nos, nem igazán sikerült, de azért próbálkoztam :)





Alapnak kifestettem mindegyik körmömet a China Glaze Goldie but Goodie lakkjával, majd a középső és gyűrűsujjamra egy nyitott, kék képeslapot festettem egy Astor lakk segítségével. A gyűrűsujjamra rákerült a képeslap belsejében látható nap és egy sáv, ami a lábakat hivatott jelképezni (ilyen aprólékosan nem tudtam volna megcsinálni), a többi körmömre pedig feketével hangjegyeket festettem. Maga a képeslap része sokkal jobban nézett ki a fejemben, mint a valóságban, sajnos megfelelő, jó minőségű lakkok és eszközök hiányában nem tudtam olyan részletesre csinálni, mint szerettem volna, viszont a hangjegyekkel elégedett vagyok. Kétségtelen, hogy ez a manikűröm sem lett műalkotás, de legalább jó érzéssel csináltam, mert ezt a filmet nagyon szeretem :)

Nézzétek majd meg a többiek munkáit is! :)

12 megjegyzés:

  1. Az tetszik a legjobban ebben a filmes kihívásban, hogy mindenki olyan részleteket fedez fel, amire én álmomban sem gondoltam volna, mint inspirációs forrás. Nagyon ötletes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm - az egyetlen, amire büszke vagyok ennél a fordulónál az az ötletem, a kivitelezés elég ramaty lett :D

      Törlés
    2. Ugyanmár. Nekem tetszik a képeslap piros lufival is. :3 A hangjegyes körmök meg ott vannak a szeren abszolút. Szóval én nem aggódnék a helyedben egy percig sem a kivitelezés miatt. ;)

      Törlés
    3. Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen ^^ Jól esik, amikor ilyen kedves, bátorító hozzászólásokat kapok :)

      Törlés
  2. Szerintem cukik lettek a hangjegyek. Amennyire nem szoktam szeretni az ilyeneket, ezt a filmet valamiért mégis... Valószínűleg, mert tényleg vicces. Emma Stone egyébként is eléggé. (Ja, meg Stanley Tuccinak van néhány elég jó megszólalása benne:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nekem mondjuk alapból tetszenek az ilyen csajos filmek (biztos a bennem szunnyadó rózsaszín miatt :P), viszont itt Emma Stone abszolút viszi a pálmát. Jaj, és Stanley Tucci, igen, ő a másik, akinek a beszólásain nagyokat röhögtem :D

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik! :) A hangjegyek különösen jók lettek :)

    VálaszTörlés
  4. Jó ötlet volt, az egyik legjobb jelenet! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a jelenet meg tényleg nagyon jó, sokat nevettem rajta :)

      Törlés