2015. március 7., szombat

Chick Movie Night - Az 50 első randi




Hát ezt a filmet sem láttam még soha, valahogy nem éreztem rá késztetést, hogy megnézzem. Adam Sandler filmjeiért amúgy sem vagyok oda (kivétel a Csontdaráló), nem az esetem a humora, de üsse kavics, nézzük meg. Az első 10 perc közben erőst gondolkodtam azon, hogy hagyom a francba, mert kb. fintorgó pofával lestem, hogy mégis mi a jó franc ez a film? :D Aztán ahogy kezdett kibontakozni a sztori úgy tetszett meg egyre jobban, és a végén egész jó kis film lett belőle. Aztán jött a nagy dilemma - mégis milyen manikűrt készítsek ehhez? Volt néhány téma, ami megtetszett (a gorfi meg az ananász), de színek hiányában megvalósíthatatlan lett volna mindkettő. Kacérkodtam rozmár hányásos manikűrrel is, mert olyat tuti senki nem csinál, de kiderült, hogy ahhoz sincs elég lakkom, szóval maradt a létező legegyszerűbb, legunalmasabb ihletődés - tenger és liliomok, Lucy kedvenc virágai.



Ez a kép adta az ihletet, de a vele készült manikűrrel nagyon nem vagyok megelégedve. Kezdem érezni a hiányát egy normális körmös ecsetkészletnek, ugyanis ezzel az Avonos darabbal tényleg semmit nem tudok kezdeni (és nem ártana egy jól fedő fehér lakk sem). A liliomok hihetetlenül ortopédok lettek, ennyire nyomi még egyetlen manikűröm sem lett, de mivel jobbat nem tudtam hirtelenjében kitalálni, kénytelen vagyok ezt megosztani veletek.





Hát inkább hasonlítanak merevrészeg tengericsillagokra ezek az izék, mint liliomra :D Viszont nézzük a dolog jó oldalát, legalább tudok röhögni magamon XD Szóval mint látható nem ez lett életem legszebb alkotása, de ezt sikerült létrehozni. Bízom benne, hogy a következő téma egy kicsit ihletőbb lesz számomra, mint ez volt.


10 megjegyzés:

  1. Én felismertem, hogy liliomok, szerintem szép lett a manikűr! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, ennek igazán örülök és köszönöm szépen! :)

      Törlés
  2. Ez virág valóban szép a filmből, jól meg valósítottad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát köszönöm szépen, örülök, ha így gondolod :) Én nem vagyok vele megelégedve, de lesz ez még jobb is :P

      Törlés
  3. Nagyon szép lett, tetszik a kék színvilág. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  4. Nekem nagyon tetszik, és igenis jól láthatóan liliomok vannak a körmeiden! :)

    VálaszTörlés
  5. Na, ez megint egy erős kör volt, mindenki nagyon szépeket alkotott! Csodás ez a mani!

    VálaszTörlés