2014. december 30., kedd

December színei - csillogó




Hát elérkeztünk ennek a kihívásnak is a végére - sajnálom, mert igazán jól éreztem magam, miközben készültem rá. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem benne, no és persze azt is, hogy láthattam a többiek szebbnél szebb munkáit :)
Erre a fordulóra egy igazán csillogós manikűrt alkottam, ami még kicsit a karácsony hangulatát idézi, legalábbis színválasztás terén. Tudom, hogy az időpontot nézve már inkább szilveszteri jellegű manikűrt kellett volna csinálnom, de annyira jól esett még egy kicsit vacakolni a karácsonyi színekkel :)











Ehhez a manikűrhöz egy blogtalis szerzeményt használtam, mégpedig egy Barielle lakkot. Teljesen ismeretlen előttem a márka, viszont amikor a blogtalin kiszúrtam ezt a piros szépséget, azonnal levett a lábamról. A pirosas alapban tüzes narancsszínű pelyhek vannak, és üvegben valami meseszép! Felkenve sajnos már sokkal nehezebben érvényesül ez a tüzes csillogás, ugyanis a körmeimen nem kevesebb, mint 4 rétegben láthatjátok, és még így is "maszatosnak" tűnik az egész. Ez főleg azért van, mert a csillámok szabálytalanul helyezkednek el a körmömön, és így nem alkotnak egységes pirosas színt. Talán egy ötödik réteggel kiküszöbölhettem volna mindezt, de azt már túlzásnak éreztem volna. Azt hiszem fedőlakknak fogom használni, mert egy jól fedő piros alapot remekül fel lehet dobni ezzel a pelyhes csodával (némelyik képen jól kivehető a narancsos pehely). A fehér egy sima Maybelline Colorama, ami szintén sokréteges, azt hiszem 3 réteg volt fent a körmeimen, szóval nem túl jó a lakk, és szivaccsal ütögettem a körömvégekre egy kis Flormar Holographic Silvert az igazán csillogó hatásért. 
Annak ellenére, hogy sem a piros, sem a fehér lakk nem működött túl jól, azért én mégis szerettem ezt a manikűrt. Lesz majd jobb fehér lakkom, a pirosat pedig fedőnek fogom használni, szóval nem vész kárba semmi :) Nekem azért tetszett ez a manikűr, sokáig viseltem. 

Remélem tetszik nektek ^^ 
Nézzétek meg a többiek alkotásait is!


18 megjegyzés:

  1. De jó! Tiszta Karácsony feeling...de nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez ilyen karácsonyi maradék :P Köszönöm az elismerést ^^

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, nekem is nagyon bejön, bár nem 4 réteggel :P

      Törlés
  3. Nagyon tetszik!:) Számomra is ismeretlen ez a márka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Habár a márkáról nem hallottam, ez a lakk nagyon szép.

      Törlés
  4. Gyönyörűséges! :) Áraszt még egy kis karácsonyi hangulatot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Igen, kicsit még karácsonyos, de a csillogást szilveszterre is át lehet vinni :P

      Törlés
  5. Szép lett, teszik a piros-fehér páros :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is nagyon szép ^_^

    VálaszTörlés
  7. nagyon szép a mani és gyönyör ez a lakk ♥ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés