2014. július 15., kedd

Néhány újabb apróság - Scholl, DM, és egy kis lelkizés

Tegnap ismét volt egy kis vásárló körutunk Viktorral és a tesómmal, ugyanis utóbbitól azt kaptam szülinapomra, hogy nézhetek magamnak egy Scholl cipőt. Mivel eléggé ortopéd vagyok (szó szerint) a bokám miatt, ami ide-oda ugrál, ezért nagyon örültem, hogy végre igazi gyógycipőm lehet, mert amúgy ezt az árat nagyon nem engedhetem meg magamnak. Most viszont bármit választhattam, és őrá esett a választásom:



Igen, ő most nem egy csini, csajos, nagyon nőcis darab, hanem egy rohangálós, kényelmes topánka, amit nyáron, de akár ősszel és tavasszal is tudok hordani. Leírhatatlanul kényelmes, teljesen alátámassza a lábamat és olyan érzés, mintha lebegnék, vagy mintha nem is lenne semmi a lábamon. Persze a sarkamat még töri, de nincs olyan cipő, ami ne törné fel a lábamat. Rettentően örülök neki, mert végre van egy olyan topánom, amibe gyorsan belejúok és egész nap rohangászhatok benne, akkor is kényelmes viselet marad.



Ezt a két testradírt Kami ajánlására vettem meg, szerencsére a nálunk lévő dm-ben is lehetett őket kapni. Jó sokáig tartott, mire levadásztam őket, de nagyon örülök nekik. A Balea almás-fahéjasa már csak egy fürdést él meg, utána pedig belevetem magam az egyikbe, bár még dilemmázok azon, hogy melyiket válasszam. Egy epreset és egy fekete ribizliset hoztam el. Az epresnek igazi édes eper illata van, nem annyira természetes, de még így is tetszik, a fekete ribizlis meg kellemes fanyar, ha lehetőségetek van rá mindenképpen szagizzátok meg őket :P 



És egy kis utánpótlás a kedvencemből. Az egyiket magamnak vettem, mert vasárnap észrevettem, hogy vészesen fogy a kence, a másikat pedig édesanyámnak, aki nagyon fellelkesült, mikor meséltem neki erről a termékről, így hát neki is elhoztam egyet kipróbálásra. Remélem be fog neki válni, viszont ha még sem kéri én készséggel el fogom használni, veszendőbe nem megy :P


Ezen kívül van egy kis apró lelki hülyeség, amit le szeretnék írni. Szóval holnap megyünk anyuval meglátogatni a mamát a kórházban. Jó nagy út lesz, Hatvanba kell mennünk, de nem számít. Igazából azért vagyok kicsit stresszes, mert mikor anyu felhívott, hogy megbeszéljük a részleteket pont előtte volt a mamánál és azt vette észre rajta, hogy kezdi feladni... :( Nem eszik, nem iszik, ami lemegy az is visszajön belőle. Állandóan azt mondogatja anyunak, hogy elege van, hagyják őt békén (az ilyen beszéd sosem volt jellemző rá, ő mindig olyan kis kedves és zavarba jövős volt a figyelemtől és kedvességtől, most meg elutasító lett), meg már azt mondogatja anyunak, hogy osszák szét a holmiját közöttünk, meg ilyenek... Persze anyuval megfogadtuk, hogy akkor is visszarángatjuk belé az életet, ha hó esik augusztusban, de azért eléggé döbbenetes volt azt hallani, hogy egyre jobban megy lefelé a lejtőn. Nem tudni, hogy meddig lesz még velünk, mert ha már nem akar élni, nem akar küzdeni, akkor tehet bármit az orvostudomány, nem lesz elég. Egyszerűen belefáradt a sok kínlódásba, amit egyébként teljesen meg is értek. Ilyenkor a családban egy kicsit az önzés lesz domináns, hiszen MI nem akarunk élni nélküle, holott ő már elfáradt. És tudjuk, hogy ez így van, mégis szeretnénk, ha még egy kicsit velünk lenne. Ám a teste kezdi feladni. Hiába döntik belé literszámra a vért, mintha elpárologna belőle. Állítólag olyan, mint egy csontváz, sokat sír és fájdalmai vannak. Remélem holnap egy kicsit fel tudjuk vidítani, mivel az én jöttömről nem tud, én leszek a meglepetés :) Szóval most megint ez van. Próbálok nem szomorkodni, de hát emberből vagyok én is, meg rohadt érzékeny. Azért csak lesz majd valahogy, próbálok reménykedni és azért imádkozom, hogy akármi is legyen a jövőben, a mamának csak jobb legyen. 
És ne haragudjatok, hogy megint ilyen buta magánéleti dolgokkal jövök, de ha kiírom magamból, jobban érzem magam. Nem akarom senki arcába tolni a nyomoromat, csak úgy jól esik ez az egész. Remélem megértitek :)

20 megjegyzés:

  1. Annyira nehéz ilyenkor szavakba önteni mit is érez az ember. Én is szeretném ha mamádnak jobb lenne, gondolok rátok sokat, igazából ilyenkor nincsenek megfelelő szavak, csak egy ölelés amit remélek hamarosan megtehetek.
    Kifejezetten csinos a cipő, amúgyis az egészség fontosabb.: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon drága vagy :) Már túl vagyunk a látogatáson, majd hamarosan írok a fejleményekről. Az ölelést pedig behajtom :P

      Törlés
  2. Nézz rá nagyon komolyan és mond meg, neki hogy még a dédunokákat is meg kell várnia tőled! Aztán mosolyogj rá és adj neki egy puszit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves tanácsot :) Szerencsére kettős erővel sikerült egy kicsit visszarángatnunk őt az életbe, és remélhetőleg minden jobb lesz, ha már felhozzák anyuhoz Pestre, ahol gondos kezek vigyáznak majd rá.

      Törlés
  3. Mamikádnak sok erőt kívánok, remélem, sikerül majd visszahoznotok az életkedvét, és nem adta fel teljesen.

    A cipő régebbi kadása pedig megvan nekem pirosban, és nagyon szeretem, keresztanyám pedig egy feketét nyúz, és bizony ebben még a legrohangálósabb nap végén sem fáj a lába. Viszont az enyém vonzza az esőt, vigyázz vele - ahányszor felveszem, elkap az eső, jó lenne indián esőtánchoz :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, Katy :) Szerencsére jól alakult a látogatás, jobb kedve volt a mamának.
      Örülök, hogy neked már van tapasztalatod erről a topánkáról, és hogy ilyen jók. Én még ugyan nem törtem be, de amint túlleszek a vízhólyagok tengerén biztosan jó barátságban leszünk :)

      Törlés
  4. Használd egészséggel az új cipődet. Már a kinézete is a kényelmességet sugallja.
    A mamádnak pedig gyógyulást kívánok és sok erőt, kitartást!
    Nem tudom, hogy ilyenkor mi az ami jól esne neked, de nem buta magánéleti dolog ez, hanem nagyon fontos és ha neked ez könnyebbülést hoz, akkor igen is írnod kell róla!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, remélem jó lesz a cipő, bár a próba során imádtam, most már csak be kell törni :)
      Köszönjük a jókívánságokat és a megértésedet is :) Igyekszem azért nem sokat nyafogni itt nektek, de néha jól esik kiadni ezeket magamból :)

      Törlés
  5. Kitartást kívánok, s remélem minden jobbra fog fordulni a helyzet!

    VálaszTörlés
  6. Épp azon gondolkodok, hogyha mind örökké élhetnénk, annyival könnyebb lenne, hogy nem kellene a szeretteink elvesztésétől félni... kitartás!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívemből szóltál. De azt hiszem ez is olyan dolog, hogy az embernek helyre kell tennie a fejében, máshogy kell hozzá állni, és akkor a legnehezebb teher is könnyebben cipelhető.

      Törlés
  7. Nagyon tetszik a cipő, biztosan szuper kényelmes! Meg szabad kérdezni, hol és mennyiért elérhető? Kevés helyen találok igazán hordható darabokat. Nekem befelé dől nagyon a bokám, nem tudom erre mi a szakszó, ezért rengeteg cipőt pár hét hordás után elnyűvök, nem támaszt, és ez kiborító. Jó lenne gy ilyesmi "örök darab"! :)
    Kitartást a mamáddal történtekhez, biztos minden rendbe jön! Nekem nagypapám még picit idősebb is nála. Bizony sokszor nekünk kell erőt adni, támaszt nyújtani... tudom mit érzel, és kívánom hogy még sokáig együtt lehessetek! :)
    Nagyon kedvelem a blogod, még sokszor visszanézek! :)
    Üdv
    Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is köszönöm szépen a kommented :) A cipőt a szigetszentmiklósi Scholl üzletben vettük, ami Gyártelepen van, de szerintem bárelyik Scholl boltban utána nézhetsz. 13. ezer forintba került és minden fillérjét megérte, mert habár nem sokszor volt még rajtam mégis érzem, hogy nagyon jól tartja a bokám és az egész lábfejem, esélyem sincs oldalra nyekleni. Ha esetleg te is beszerzed, remélem neked is ilyen jól beválik majd :)
      Köszönjük a jókívánságokat is :) Mi is bízunk benne, hogy lesz ez még jobb is, támogatjuk a mamát mindenben.
      Örülök, hogy kedveled a blogom, várlak vissza szeretettel :)

      Törlés
  8. Ú! a testradírok nagyon ól hangzanak, mindenképpen lecsekkolom őket a DM-ben... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még csak szimatolgatom őket, de az illatuk isteni, remélem a hatásuk is jó lesz :)

      Törlés
  9. Teljesen átérzem a helyzeted, szívből kívánom, hogy a Mamád jól legyen és ne legyenek fájdalmai sem!

    A Nim maszk nálam is csodamaszknak számít, az egyetlen termék ami úgy kitisztítja a pórusaimat, ahogy semmi más. Már csak egy szuper pórusösszehúzó "valamit" kéne találnom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen a jókívánságiadat :)
      Hát igen, ez a maszk maga a csoda, én is imádom :) Én a maszk után szoktam tonikot használni, az összébb húzza a pórusaimat, aztán krémezek.

      Törlés