2014. július 18., péntek

Manikűrvadász - 10. forduló




Soha nem gondoltam volna, hogy én valaha körmös kihívásban fogok részt venni. A finommotorikámmal amúgy nincsen baj, ha papírról és ceruzáról van szó, de a körömlakkok terén eléggé gyatra voltam (és hát még most sem vagyok túl jónak nevezhető :D). Néhány régebbi balul sikerült próbálkozásom után elkönyveltem magamban azt, hogy menthetetlenül béna vagyok, de most bátor voltam és fejest ugrottam ebbe a manikűrvadászos dologba. Pankát kaptam páromul, akivel bizony fel lett adva a lecke nekem, mivel ő csodaszép manikűröket csinál - aprólékosak, szépek, kifogástalanok, és ami a legszembetűnőbb volt számomra, hogy főként pasztell színekkel dolgozik. Hozzá ez tökéletesen illik is, én viszont bajban voltam, hiszen egyetlen darab pasztell lakkom sincsen, mivel a sötétebb színeket kedvelem. Szerencsére végül megtaláltam azt, ami első látásra rabul ejtette a szívemet;

Eredeti manikűr



Az én verzióm



Hát igen, közel nem lett olyan szép, mint Pannié, de nagyon élveztem, hogy végre próbálkozom valami mással is, mint a sima lakkozgatás. Egyébként tetszenek ezek a rózsaminták, csak még nem mennek túl jól :) Hoztam még néhány képet, ahol talán jobban ki lehet venni a mintáját, ugyanis borzalmas fényviszonyok között fényképeztem.


Vakuval





És még egy természetes fényben


Ez volt az első ilyen próbálkozásom, de nem az utolsó, mert azóta bátrabban kísérletezem, remélem idővel ügyesebb is leszek :) 
A többiek alkotásait se felejtsétek el megnézni!



35 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. De drága vagy, Panni, köszönöm szépen ^^ Mondjuk a tiednek a nyomába sem ér, de azért igyekeztem :)

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, jól áll nagyon ez a színvilág. Hasonló rúzst is el tudnék képzelni Neked, van ilyesmid? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Katym :) Vannak rózsaszín rúzsaim, de pont ilyen mályvásabb árnyalatom szerintem nincs, pedig tényleg jó lenne beszerezni, szép szín :)

      Törlés
  3. De szép hosszúak a körmeid, aztaaaa! *-* Nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ A körmeimet azóta lejjebb reszeltem, mert már gépelni sem tudtam velük, de én is nagyon szerettem, hogy hosszúak voltak :)

      Törlés
  4. Na jól van Szilvi, még egyszer meg ne halljam, hogy nem tudsz körmözni :D Nagyon nagyon jó lett, tök ügyes vagy ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy Elenim, de azért ez még messze van az ügyestől :D Azért próbálkozni fogok, mert jó dolog ilyen téren is kreatívkodni, de olyan ügyes sosem leszek, mint mondjuk te, meg a többi körmös guru:P

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Azóta már rövidebbek lettek, mert már nem tudtam velük gépelni, de én is élveztem, hogy hosszúak :)

      Törlés
  6. Nagyon szép lett Szilvi! :) Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod ^^

      Törlés
  7. Húúú! Ez eszméletlen szép! Nagyon szépek a körmeid is!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, köszönöm :) A körmeim már rövidebbek, de nekem most így is tetszenek.

      Törlés
  8. Gyönyörű *.* Szépek lettek a rózsák, kár, hogy én az ilyen mintáknál béna vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Hát első próbálkozásnak talán nem rossz, fogok még rajta dolgozni és gyakorolok, mert én sem vagyok egy nagy körömlakk művész :P

      Törlés
  9. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekszik az ember lánya :)

      Törlés
  10. Szerintem a tiéd is nagyon szép :) Remélem, csinálsz majd még körmös bejegyzéseket :)

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy így gondolod :) Persze, mindenképpen tervezek még körmös bejegyzéseket csinálni, gyakorlgatok :)

      Törlés
  11. Nagyon szép lett a te változatod is, jó ez a szín tényleg. :) És próbálkozz csak nyugodtan. Bevallom, én még soha nem tudtam magam rávenni a rózsaminta elkészítésére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a dicséretet és a biztatást is :) Nem volt egyszerű ez a rózsaminta, még én sem éreztem rá jól a technikájára, kicsit összefolytak a színek, de legközelebb már biztos jobban fog menni :)

      Törlés
  12. Tök jók a színei! Egyébként kezdetnek, ha nem áll rá a kezed, akkor lehet nagyobb mintákat festeni, és azokat pacsmagolni. Egyet már én is csináltam, de az se a legtökéletesebb...
    Pálma mintát próbáltam a minap fekete lakkal...egyenlőre katasztrófa... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Még nem tudom hogy lenne jobb, itt még nagyon hosszú is volt a körmöm, azóta kisebb, lehet azon már nem vacakolnék ennyit, ennél sok volt a terület, amit ki kellett töltenem rózsákkal. De azért próbálkozok még mindenféle érdekességgel :)

      Törlés
  13. ugyan, még véletlenül sem menthetetlen!!
    nekem is nagyon tetszik és szerintem a lakkal is megy a precíz munka! : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igazán kedves vagy :) Nagyon biztatnak ezek a sorok, kedvet csinálnak ahhoz, hogy tovább kísérletezgessek. Aztán persze lehet, hogy sok lesz olyan, ami hordhatatlan és ronda, de gyakorlat teszi a mestert :)

      Törlés
  14. Szerintem nagyon ügyesen megoldottad! Az én első rózsáim sem voltak tökéletesek, sőt, még most sem mindig vagyok velük megelégedve, szóval nem kell elkeseredni. :) Idővel minden jobban fog menni. :) Várunk vissza a többi fordulóra is! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy :) Biztos jobban fog menni idővel, még nekem is ki kell tapasztalnom a technikákat és a trükköket, de igyekezni fogok :) Meglehet ezek után bátrabban fogok részt venni kihívásokon ^^

      Törlés