2014. január 14., kedd

Nyomik vagyunk XD

A cím beszédes. Én néha nem is tudom hogy lehetünk mi Viktorral ilyen szerencsétlenek, mint pl. ma is.
Nekem a tegnapi nap folyamán sikeresen kiment a bokám, nagyjából tizedjére, így a mai napomat bal lábon ugrálva közlekedtem végig. Persze mindenki észrevette, hogy "valami rosszban sántikálok" (Viktor után szabadon), jöttek is az aggódó kérdések, hogy nem megyek-e haza, nem maradok-e otthon, stb. Nem, mert kb. a fél tanári kar ki van halva, még csak az hiányzik, hogy én is kiessek. De iszonyat mennyit szenvedtem, és valószínűleg holnap sem lesz jobb, mert ezek a ficamok sokáig gyógyulnak nálam, főleg mert jóformán nincs is rendes bokaszalagom, csak valami duplájára kinyúlt izé. Azért nyeklik-csuklik a bokám állandóan, mert már annyiszor kiment. Legközelebb tuti nem úszom meg ennyivel, már így is alig hiányzik neki, hogy elszakadjon a szalag, meg hogy eltörjön a bokám :S Ennek tetejébe még migrénem is volt, életemben először, és tényleg nagyon vacak. Most már el tudom képzelni Viktor mit él át ilyenkor, pokoli érzés. A legijesztőbb az volt, mikor megvakultam a jobb szememre, de közben hányingerem is volt és szédelegtem a fájdalomtól. Fincsi.
Viszont Viktor minden tekintetben lepipál, ugyanis még a hétvégén komoly gasztro-baleset érte. Esszük a kis hamburgerünket, mikor Viktor felpattan és rohan a mosdóba - kiderült, hogy szilánkosra tört az egyik foga! Nem letört belőle egy kis darab, hanem konkrétan a foga közepe kimorzsolódott, most pedig csak egy vékony fogréteg maradt ott neki. Ma el is ment dokihoz, aki közölte, hogy építgetheti, meg rakhat rá neki koronát, de fölösleges, mert fél év múlva ki fog esni, és ennek a fognak vége van :( Mondjuk legalább az ideget kiszedte neki, hogy ne fájjon, de hát attól még eléggé rossz volt megtudnia, hogy menthetetlen a foga :( Persze belement a kihúzásába, de akkor is úgy sajnálom szegényt, hogy ennyit szenved :( Remélem csütörtökön, mikor megy vissza hamar túlesik a dolgokon és nem lesz agyon kellemetlen :(
Én pedig megpróbálok holnap is dolgozni menni, talán az alvás alatti pihentetés jót fog tenni a lábamnak. A táncórán még fogalmam sincs, hogy fogok tudni részt venni, de majd próbálkozom.


Update: holnapi tánc kilőve. Ez most tényleg fáj, nem kéne erőltetni...

14 megjegyzés:

  1. Erre mondják, hogy csőstül jön a baj :/ Gyors jobbulást mindkettőtöknek!

    VálaszTörlés
  2. Ó, jaj, jobbulást kívánok! A migrénnel Tamás szombaton ismerkedett meg, bár ő tagadja, hogy az lett volna, de stimmelnek a tünetek... A bokáddal pedig tessék vigyázni, mert még mindig inkább most pár nap táppénz, mint maradandó károsodás! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megfogadtam a tanácsod, és két napra itthon maradok, pihentetem a lábam. Mára már nagyon fájt :( Igyekszem hamar helyre jönni, köszönöm a kedves aggódást ^^ Tamás pedig ne szégyellje a migrént, sokaknak van, viszont lehet rá kapni jó kis gyógyszert, meg állítólag ha a tarkódat masszírozod, akkor elmúlik a fájdalom.

      Törlés
  3. Jobbulást!! Tesóm is így járt a fogával decemberben ő is ment szájsebre, úgyhogy átérzem a helyzetet. A lábad meg próbáld pihentetni!: * sok gyógy puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük!
      Holnap esik át Viktor a nagy megmérettetésen, remélem zökkenő mentes lesz :( Én pedig most itthon pihizek egy kicsit :)

      Törlés
  4. Jobbulást mindkettőtöknek!!!
    Neked mihamarabbi felépülést, Viktornak pedig fájdalommentes foghúzást!

    VálaszTörlés
  5. OMG! Pihentesd ezerrel meg borogasd, ne legyen belőle nagyobb baj! :(
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy ^^ Pihentetem is most pár napig, meg polcolom fel, kötözgetem gumis fáslival, kenegetem, ilyesmik. Remélem hétfőre már jobban lesz a lábam.

      Törlés
  6. Remélem hamar helyre jössz. Nem tudom, hogy ilyenkor mi a jó a lábadnak. Nekem sose ficamodott még ki és szerintem migrénem se volt még viszont a fogam produkált hasonló dolgokat... :/ :/ Bújjatok össze és pihenjetek egy jó nagyot!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, reméljük :)
      Örülj neki, hogy nem éltél még át ilyet, vacak egy érzés. Nekem sajnos hajlamos rá a bokám, mert eléggé el van lazulva benne a szalag. De pihentetem, és akkor jó lesz :) A fogas problémát meg sajnálom, de remélem már nem szenvedsz tőle. A tanácsodat pedig nagyon megfogadjuk, micsoda szuper ötlet! :)

      Törlés
  7. Rátok aztán jár a rúd rendesen. Nekem egyfolytában a bal térdemmel meg a bokámmal (és, néha a vállammal is, csak hogy változatos legyek) van baj folyamatosan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez így szokott lenni nálunk :S De reméljük hamarosan rendbe jövünk.
      Na, nekem a jobb bokám ment ki, a térdem szerencsére rendben van, de a bal vállam nekem is tropa, meg a lapockám is. Meg vagyunk mi áldva :D

      Törlés