2016. október 21., péntek

Halloween hónap - Belső démonok

Sziasztok!

Ma a Halloween hónap keretein belül egy új, rendkívül egyszerű, mégis mutatós sminket hoztam nektek. Mondjuk elég sokat hezitáltam, hogy egyáltalán folytassam-e a dolgot, mert az első sminkre ebben a témában egyetlen hozzászólás sem érkezett (ha nem láttátok itt tudjátok megtekinteni) és nem is nézték meg túl sokan. Lehet a témaválasztás nem volt jó, lehet a kivitelezés nem nyerte el a tetszéseteket, nem tudom, de végül úgy döntöttem adok még egy esélyt ennek a dolognak, mert én személy szerint imádok Halloween-i arcfestésekkel pepecselni, már csak a magam örömére is :) A mai smink ötletét ez a kép adta, youtube-on is láttam róla videót, így gondoltam megcsinálom a saját verziómat. Ezt is kicsit átalakítottam a saját ízlésemre.











Első lépésként megcsináltam a két fekete foltot, az egyiket az arcomra, a másikat a mellkasomra (ha Halloween buliba készültök érdemes csak arcra festeni, mégis csak hideg van odakint :D). Ezután fekete tussal körbe kontúroztam őket, majd fehér tussal megrajzoltam a démonok szemeit és fogait. Következő lépésként azt akartam érzékeltetni, mintha a démonok ki akarnának mászni belőlem, át akarnák venni felettem az uralmat, ezért kis fehér ujjakat és sárga karmokat festettem a fekete foltok azon szélére, ahová démont rajzoltam. Végső simításként sárga és rózsaszín tussal megfestettem a démonok szemeit, jól összeborzoltam a hajam és kész is voltam. 

Felhasznált termékek:

- Eulenspiegel fekete arcfesték
- Essence Liquid ink fekete szemhéjtus
- NYX fehér szemhéjtus
- Miss Sporty színes tusok (sárga, rózsaszín)
- Manhattan fekete szemceruza



Remélem tetszik nektek ez a smink :)
Ti mit terveztek Halloween-kor? 
További szép napot mindenkinek!


20 megjegyzés:

  1. Najó, de ezzel azért Halloweenkor is elég brutál utcára menni, már csak a polgárpukkasztásért megérné :D Olyan, mintha felnyílna a fejed... Mondjuk szerintem a kis démonarcok egész cukik, de persze az összképen ez nem ront :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, végülis :D
      Hát annyira nem cukinak szántam a kis lényeket, de némelyik tényleg inkább az lett :D Nehéz úgy festegetni magamra, hogy közben nincs térlátásom XD

      Törlés
  2. Mióta foglalkozol azzal,hogy hányan nézik a bejegyzéseket? =/ Nem azért irsz,mert élvezed?
    Amúgy nagyon jó lett- főleg a hajad vicces így :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor egy bejegyzésbe iszonyat sok energiát ölsz jól esik valami visszajelzést kapni róla. Egyébként meg odaírtam, hogy én ettől függetlenül szívesen csinálom őket.

      Törlés
  3. Valahol ijesztő lett ez a smink, mert az első kép első ránézésre az. De a démonok miatt viszont, iszonyat cuki, mert azok meg aranyosak. Lehet, bennem van a hiba. Tetszik nagyon. :)
    Ötletes, és jópofa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát úgy látszik apró démonok festésében még fejlődnöm kell :D Ha nagyon távolról nézem a képeket kicsit emlékeztetnek Miyazaki kormocskáira. Na majd legközelebb :P De azért örülök, hogy tetszett :)

      Törlés
  4. Brutális!!!!!!!!!!! Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Imádom! Nagyon jól sikerült, igazán egyedi lett és teljesen egyben van az egész.
    Mennyi időbe telt elkészíteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy :)
      Hm, nem tartott sokáig, kb. fél óra-óra. Szerintem ez egy viszonylag gyors Halloween-i sminknek számít.

      Törlés
  6. Lehet azért nem érkezett rá reakció, mert ugyan nagyon szép smink és különleges, az esetedben valahogy brutálisabb, polgárpukkasztóbb sminkhez van szokva a nép. :D Persze ez csak az első gondolataom volt.(Én pedig személy szerint most kezdtelek visszaolvasni, mert nagyon sok maradt ki, kicsit visszavonultam.)

    Nagyon ügyes vagy,különleges lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is gondoltam erre, bár tavaly is visszafogottabbakkal kezdtem, ezért gondoltam idén is erre a metódusra. Mondjuk van, aki Halloweenkor nem borzasztani akar :P Igazából most már mindegy, jönnek a keményebbek, az már megszokott lesz tőlem :P

      Törlés
  7. Nagyon jó a téma!! Talán úgy még ütősebb lenne, ha az arcod többi része meg rendes sminkben lenne, vagy valami éjszakaiban, műszempilla meg minden. Úgy mégjobban átjönne, hogy az is küzdhet belső démonokkal, akiről nem is gondolnád.
    De amúgy nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közönöm :)
      Hm, arra nem is gondoltam, hogy az arcom szabadon maradó részét rendesen kifessem, valahogy így éreztem hatásosnak. De jó ötlet, érzem benne az utalást :)

      Törlés
  8. Tök cukik a démonjaid. Nekem ez a smink személy szerint jobban tetszett, mint az előző, bár engem a Halloween sminkek alapból nem érdekelnek, néha egy-kettőre rákattintok, ami megfog kezdőkép alapján. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, bár szegény démonok azt hiszem jobbak lettek volna, ha nem sikerülnek cukira :D
      Érdekes, hogy téged annyira nem vonz a Halloween-i smink téma, de hát mindenkinek más az ízlése :) Én ilyenkor élem ki a beteg hajlamaimat arcpingálás terén :P

      Törlés