2016. július 4., hétfő

Kreatív smink - Ördöghal

Sziasztok!

Mára egy különleges színpadi sminket hoztam nektek, amit a legutóbbi hastáncos fellépésemkor viseltem. Magáról a fellépésről is lesz majd beszámoló, de előbb a sminket szeretném megmutatni nektek.
A témánk a tenger és annak élővilága volt, én pedig az ördöghalat, azaz horgászhalat testesítettem meg. Láttátok a Némó nyomában című mesét? Volt egy jelenet, ahol a szereplőket fel akarta falni egy horgas fogú hal, aminek világító nyúlvány volt a fején. Na az a cukiság lettem én. Ez a fajta hal a tenger legmélyebb, legsötétebb részein él és a feje tetején lévő világító pálca segítségével vonzza magához a többi halat. Mivel ez a hal élőben nem túl esztétikus (a bizalomgerjesztő agyarai mellett főleg barnás színekkel variál), úgy döntöttem felturbózom a megjelenésemet és a sminkem inkább lesz egy kicsit tenger ihlette a színek terén, de összhatásában azért mégis fenyegető. Zöldeskék, fekete és lila színekkel dolgoztam, ezen kívül rengeteg csillámot és díszítő követ használtam, sőőőt, a legutálatosabb sminkkiegészítőt is magamra ragasztottam - igen, a műszempilláról beszélek. A végeredmény önmagában kicsit elfajzott sellőre emlékeztet, de a ruhával és a fejdíszemmel együtt egész tisztességes ördöghal lett belőlem :)











A felhasznált termékek listájára már egyáltalán nem emlékszem, de kb. a fél kelléktáramat magamra vakoltam :D Közben meg elindult a NYX Face Awards kicsiny hazánkban is, ami évek óta a kedvenc eseményem és nyálcsorgatva nézem a szuperebbnél szuperebb videókat a youtube-on. Az az egyik legnagyobb vágyam, hogy én is induljak ezen a versenyen, sőt, mikor ezt a sminket alkottam pont arra gondoltam, hogy ilyesmivel akár nevezhetnék is egyszer. Persze ehhez még kamerát kéne beszerezni, de ki tudja, lehet hogy ez lesz a következő gyűjtögetős projectem :) 


Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a kis pingálmány :)
További szép napot nektek!


24 megjegyzés:

  1. Húúúúú *-* Kár, hogy nem indultál a NYX Face Awards versenyén !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sajnos ez idén semmiképpen nem jöhetett volna össze, nincs hozzá kamerám, de talán jövőre már én is indulhatok :)

      Törlés
  2. Szilvi, basszus! :D Most öntöttem le magam vízzel, annyira ledöbbentem. Ez valami brutálisan jó! Sminkeléssel kellene foglalkoznod hivatásszerűen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Anna, nagyon aranyos vagy, jól esett olvasni a kommented ^^ De jó is lenne, ha sminkeléssel foglalkozhatnék! *.*

      Törlés
  3. Nagyon kreatívan sminkelsz, tehetséges vagy! Ha a legközelebbi versenyen nem indulnál, magam foglak elfenekelni, és pont! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, jól esik ezt olvasni :)
      Húha, meg lettem fenyegetve :D Hát én rajta leszek az ügyön, nagyon szeretnék indulni, és ha a tárgyi feltételeim is megvalósulnak hozzá, akkor semmi nem állíthat meg :P

      Törlés
  4. Jajjjj indulnod kellett volna!! Annyira szupeer! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Talán jövőre már én is nevezhetek :)

      Törlés
  5. Gyönyörű lett! (-: Szerintem is foglalkozhatnál ezzel hivatásszerűen is, annyira profi!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! ^^ Nem titok, hogy nagy vágyam sminkesként működni, remélem egyszer sikerül megcsinálnom a sulit hozzá :)

      Törlés
  6. Ó, de gyönyörű!!! Csatlakozom Nikihez, valóban indulnod kellett volna! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves bókot! :) Ennyi bátorítás után azt hiszem jövőre tényleg adnom kell magamnak egy esélyt :P

      Törlés
  7. Úúúú! A szemeden lévő csillám nagyon szép színű. :) Mivel ragasztottad fel? Eddig műszempilla ragasztót használtam rá, de sógornőm kb két perc alatt tönkre tette a rajta készült csillámos munkám szilveszterkor, szóval most valami más után keresek, ami hatékonyabb. :)

    Amúgy tényleg kár, hogy nem indultál. Imádnám nézni, ahogy ezek a kis sztárolt bloggereket felülmúlod, és megnyered

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :)
      A csillámot glitter fix-szel ragasztottam a helyére. Régen én is mindenféle módszerrel próbálkoztam, de az eredmény csak átmeneti volt. A makeup plázáról rendeltem egy kis adag glitter fixáló zselét, abba remekül beletapad a csillám, és sokáig tartós is marad. Viszont az eltávolítása nagyon egyszerű, szóval csak ajánlani tudom :)
      Jövőre remélem már én is indulhatok a NYX Face Awards-on, amint lesz kamerám és akkor igyekszem kihozni magamból a maximumot. Már annak is örülnék, ha az első fordulóban benne lehetnék :)

      Törlés
  8. Úúhh nagyon állat lett!! :D Engem a szemöldök ragadott meg először,nagyon szépen megoldottad :).Alig várom,hogy lássam a fellépő ruhát hozzá!Talán nem is akkora baj,hogy nem tudtál indulni,inkább népszerűségi verseny az,mint sminkverseny sajnos.
    Nagyon örülök, hogy visszatértél,régen is követtelek csak nem kommenteltem,de ezentúl másképp lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! És örülök, hogy tetszett a szemöldök, bevallom nekem is az a kedvenc részem ebben a sminkben :P Hamarosan a fellépésről készült bejegyzést is olvashatod :)
      Hát igen, van abban a versenyben egy nagy adag népszerűségi tényező is, de már annak is örülnék, ha egy videót csinálhatnék hozzá :)
      És annak is örülök, hogy írtál nekem, remélem a későbbiekben is írsz majd nekem :)

      Törlés
  9. Még mindig lenyűgöz a kézügyességed.
    Annyira tetszik a színvilága!!! :)

    VálaszTörlés