2016. január 2., szombat

Mani-acs - Újévi manikűr



Sziasztok!

Először is szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni! Remélem jól telt a szilveszter, mindenki kitombolta magát és jókat nevetett (mi megnéztünk vagy fél tucat horrort és az ablakon keresztül bámultuk a helyiek által szervezett kis tűzijátékot). 2016-ot egy manikűrös bejegyzéssel indítom, ugyanis ma Mani-acs nap van, a témánk pedig stílszerűen újévi manikűr lett.

Tudom, ilyenkor pezsgős poharakat és tűzijátékokat szokás festegetni, de én most maradtam egy letisztultabb, csillámos manikűrnél, ami elég hamar el is készült. Szerintem a csillogás passzol a szilveszter és az új év témájához, ráadásul nem lehet vele mellé lőni. Fehér alapot használtam, majd arra felvittem a Flormar holo csillámos fedőjét, végül szivacsos technikával díszítettem a körmeim felét, ehhez az ILNP Happily Ever After lakkját használtam (és a gyűrűs ujjamon is ez látható).







Sajnos csak vakus képket tudtam készíteni, mivel nagyon borult volt az idő, de így legalább látszik valamelyest az ILNP lakk csodás holo hatása és csillogása. 

Remélem tetszik nektek! :)
Ti hogy töltöttétek a szilvesztert?


8 megjegyzés:

  1. Nagyon szépséges! Gyönyörű ez az ILNP lakk *.*

    VálaszTörlés
  2. Boldog új évet Szilvi! Csodás ez a manikűr ! Sokkal jobban tetszenek nekem az ilyen szilveszteri körmök mint a tűzijátékosak, poharasak stb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, neked is! :)
      Örülök, hogy tetszik a manikűröm, most valahogy ehhez volt kedvem, ilyen kis egyszerűre :)

      Törlés