2015. december 6., vasárnap

Mikulás Gifts Swap

Sziasztok!

Én is jelentkeztem Rami Mikulásos gift swap-jére, most pedig elérkezett a nap, mikor beszámolhatok arról miféle jóságokat kaptam :) Én Patríciát ajándékoztam meg, engem pedig Csilla - ha jól tudom egyiküknek sincs blogja, de ha tévednék kérem, hogy jelezzék, mert ez esetben nagyon szívesen linkelem az oldalukat. Nézzük is miket kaptam Csillától! :)



A csomagban lapult egy szuper Rimmel szempillaspirál - még nem próbáltam a márka spiráljait, de a rúzsaikat nagyon szeretem, szóval bízom benne, hogy ez is remek lesz ^^ Aztán mellette egy Maybelline Baby Lips ajakbalzsam látható Peach Kiss névvel, és isteni barackos illata van. Már be is fogtam használatra és azt kell mondjam, nagyon jól teljesít. Kaptam még egy kis Isana sampont, amit kíváncsian fogok elhasználni, ugyanis régóta Fructis-t használok és nem mertem eddig váltani, de ez gyógynövényes, szóval rossz nem lehet :P Végül, de nem utolsó sorban kaptam még egy tüneményes macaron alakú tároló dobozkát, amiben szerintem a mini fülbevalóimat fogom tárolni, hogy ne keveredjenek a nagy darabokkal.

Kedves Csilla, ha olvasod ezt a bejegyzést, szeretném nagyon megköszönni neked ezeket a szuper ajándékokat, mindnek nagyon örülök! :) 
Éééés ma még jelentkezem, úgyhogy nézzetek vissza később is, ha érdekel titeket a következő különleges adventi sminkem ^^

6 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretem ezeket a Rimmel spirálokat, szerintem jók:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már kipróbáltam és jelentem, tényleg jó :) Bár az Astor meg a Max Factor kicsit jobb, azért ezt is el fogom tudni használni.

      Törlés
  2. Én is használom ezt a spirált, és nagyon szeretem :)
    Macaron dobozom is van, én gyógyszert tartok benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is megkedveltem, mert azóta többször is használtam :)

      Törlés
  3. Örülök, hogy tetszik a csomag ;-) Remélem a sampon is beválik!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De még mennyire ^^ És biztos remek lesz a sampon, ami gyógynövényes, az csak jó lehet :)

      Törlés