2015. november 2., hétfő

Manikűrvadász - 21. forduló




Sziasztok!

Ma ismét Manikűrvadász van, melyet ezúttal maga az ötletgazda, Bella vezényelt le. Minden alkalommal örömmel vadászok mások blogjáról manikűrt, komolyan mondom nem gondoltam volna, hogy nekem ez ennyire tetszeni fog, de most már el sem tudnám képzelni, hogy ne vegyek részt ebben a kezdeményezésben :)
Én ezúttal pont Bellától vadásztam, aminek nagyon örültem, tőlem pedig Zsebboszi vadászott. Vicces, mert az előző fordulóban is tőlem vadászott Zsebboszi, remélem nem unja még nagyon a pingálmányaimat :P

Mikor nekiálltam keresgélni Bellánál nem volt konkrét elképzelésem, hogy mégis mit vadásznék le szívesen. Sem szín, sem minta nem volt előttem, amit minden áron meg akartam valósítani, így elég szabadon nézelődtem az oldalán. Rengeteg szép és igényes manikűrt találtam nála, nem győztem böngészni, de végül ez az alkotás vett le a lábamról. Két okból is elnyerte a tetszésemet - egyrészt van benne gradient technika, amit imádok, másrészt állatmintás, amit én még soha nem csináltam. Na jó, anno egy téli manikűrömben visszaköszönt a zebra minta, de párducmintát még sosem csináltam. Ennek oka leginkább az, hogy távol érzem magamtól ezt a díszítési módot, de végül azt gondoltam, hogy épp ideje próbát tennem vele. Csupán a színek terén változtattam egy kicsit a manikűrömön, ugyanis én rózsaszín és lila színeket használtam.

Az eredeti alkotás



Az én verzióm








Nekem nagyon tetszett a zebra és a párducminta párosítása - még azon is elgondolkodtam, hogy megcsinálom ezt a manikűrt a másik kezemre is, de végül elvetettem az ötletet arra hivatkozva, hogy úgy sem nézne ki ilyen szépen, amit bal kézzel csinálok :D Azért egyszer ki fogom próbálni mindkét kezemen ezt a díszítést, de addig is nagyon élveztem, hogy legalább egy kezemen kipróbálhattam ezt a díszítést :) 

Remélem elnyeri a tetszéseteket :)
Nézzétek meg a többiek alkotásait is!


24 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a „Szilviesített” manikűr, szép lett, és jól is áll :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszetős lett :))

    Niki (Lakkjegyzet)

    VálaszTörlés
  3. megéri pedig a másik a kézre is bíbelődni vele : )) annyira mutatós tud lenni ^_^ szerintem próbálkozz meg vele mert a szép hosszú körmeiden nagyon jól áll ez a manikűr!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az elismerést és a biztatást is, lehet jövő héten rászánom magam :P Sajnos azóta rövidültek jócskán a körmeim, de talán még így is mutatós lesz.

      Törlés
  4. Imádom! Nagyon dögös! :) Tetszik, hogy egyre inkább kilépsz a komfortzónádból! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Igen, egyre több mindent kipróbálok, aztán idővel úgy is megérzem, hogy mi az, amit többször is szívesen újraalkotok :)

      Törlés
  5. Annyira jól néz ki ezzel a szín kombinációval...nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. Megint nagyon jól eltaláltad! Nagyon tetszik a rózsaszín és lila színátmenet és a minta is szuper lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  7. Hűűű de jól sikerült Szilvi! gyönyörű az átmenet, és a minta is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy nagyon, köszönöm az elismerést :)

      Törlés
  8. Igazán csodás lett! Nagyon jól áll neked :)

    VálaszTörlés
  9. Csodálatosan újraalkottad. Én egyszerűen imádom! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De örülök, hogy tetszik neked, izgultam is rendesen :P A tiéd mondjuk messze precizebb és élénkebb, de azért a sajátom is tetszett :P

      Törlés