2015. szeptember 23., szerda

Körmös technikák kihívás - Dry/needle marble




Sziasztok!

Nagyon olybá tűnik, hogy az utóbbi időben megsűrűsödtek a manikűrös bejegyzések, ugyanis ma megint egy lakkozással jövök nektek. Azért igyekszem hígítani a dolgot, ugyanis jobb szeretem, ha van némi változatosság is nálam, ám mivel eme kihívás következő fordulója mára datálódik, ezért ma még manikűrrel jövök nektek. (utána igyekszem kicsit más témák felé kanyarodni, hiszen annyi minden van, amiről írnék)
Soha életemben nem próbáltam még a címben szereplő technikát, féltem is tőle rendesen. Szerencsére elég jó videókat találtam róla a neten, így többé-kevésbé sikerült elkészítenem egy dry marble manikűrt, bár úgy érzem ezt még gyakorolnom kell - főleg a gyors mozdulatokat, ugyanis néhány körmömnél a lakk már elkezdett megszáradni, mire átmentem rajtuk az ecsettel. Ettől függetlenül nekem tetszik a végeredmény, tetszik maga a technika is és biztos, hogy fogom még használni. Szerintem kényelmes és könnyű módja a látványos manikűrkészítésnek, bár ahogy mondtam, nekem még bőven van mit gyakorolnom.


Vakuval



Természetes fényben



Jól látható, hogy a középső és a gyűrűsujjamnál nem folytak szépen egybe a színek, mivel nem voltam elég gyors és a lakkok elkezdtek megszáradni. Legközelebb már biztosabb kézzel fogom készíteni a dry marble-t és akkor talán már az eredmény is szebb lesz. Azért a mutató és kisujjam nem lett olyan vészes, a legszebb viszont a hüvelykujjam lett, amit elfelejtettem lefényképezni - jellemző :D 

Remélem tetszik nektek :)

4 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik. (-: Számomra nehezebb volt elkészíteni, mint gondoltam, igaz én is először próbáltam.. Nagyon szép színeket választottál! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Még azért kísérletezgetnem kell vele, de szeretni fogom ezt a technikát, azt hiszem.

      Törlés
  2. Nagyon tetszik,eszméletlen gyönyörűek ezek a lilák. Szép dry marible. :)

    VálaszTörlés
  3. Jól néz ki. :) Szépek a színek. :)

    VálaszTörlés