2015. szeptember 22., kedd

Mai képdömping
Jön az almaszezon *.*Csodás ez a szín :)So trueI-má-dom ezt a sminket! Tökéletes őszi hangulata van az arany csillámokkal és a sütőtök színű szemceruzával.Még mindig rajongok a tribal ihletésű ékszerekért *.*Tökéletes őszi szettNálam is így szokott működni a vásárlás :PJönnek a hűvös esték, jöhetnek a finom, forró, fűszeres teák :)Következő szülinapi tortám *.* Bár a kosztüm színével vannak problémáim, kicsit tribalosabbra kéne venni :PMikor megláttam ezt a képet, egyből az Utolsó egyszarvú jutott eszembe :)
Ez rám is nagyon igaz - minden filmnél drukkolok, hogy a kutyák/cicák túléljék a borzalmakat, az emberek meg nem érdekelnek.3D pulcsimintás körmök *.* Kész, végem van!Elfogadnám :PJelen!Most komoly, hogy vannak ilyen brutál-lila papagájok? O.OImádom ezt a képet - olyan elegáns, olyan sikkes :)Nekem KELL ez a paletta!Állandóan ezt érzem... Hidegebb időben jöhetnek a finom, forró italok - a kávét sem utasítom vissza, csak ne legyen sütőtökfűszeres :PA gyümölcsös sütik a legjobbak ^^Édes kis jószág :)


6 megjegyzés:

  1. Ú, az a 3D pulcsimintás köröm tényleg elképesztően jó!!

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik szuper, de a pulcsi mintás körmök *-* kész, végem!!

    VálaszTörlés
  3. Én is mindig a kisállatoknak drukkolok a filmekben hogy minden rendben legyen velük! :) Az emberek meg abszolút hidegen hagynak...

    VálaszTörlés