2015. augusztus 31., hétfő

Zsákmányolások

Sziasztok!

Augusztus hónapban sikerült beszereznem pár apróságot, amiknek nagyon örültem. Némelyikre évek óta ácsingóztam, esetleg kifogyott, de persze volt olyan is, ami csak azért jött velem, mert nagyon megtetszett. Így végülis nem vettem sok mindent, de a lentebb látható dolgok közül mind nagyon hasznos és kihasználható számomra.



Prunella Bat - Milla és Sugar sorozata évek óta nagy kedvencem. Tudom, hogy tizenéves gyerekeknek íródott, de nekem annyira tetszik, hogy minden egyes könyv után azon rágom a körmeimet, vajon mennyit kell várnom a következőre? A vámpírmenyasszony végül a 10. évfordulónk alkalmával került hozzám, Viktortól kaptam ajándéka.  Már ki is olvastam (kb fél napos művelet) és imádtam, olyan aranyosak ezek a mesék :D Ezzel együtt 9 Milla és Sugar könyvem van, ami már így is elég sok, de mikor rákerestem az írónő honlapjára és kiderült, hogy összesen eddig 30 könyvet írt, kicsit elakadt a szavam. Hát még Viktornak XD



Volt egy kisebb Avon rendelésem is - igazából a testpermetek a lényegesek, mivel napközben nem szoktam magammal vinni a reggeli parfümömet, helyette testpermetet használok felfrissülésre. A zöld te és verbéna már régóta érdekelt, a mangós gránátalmás pedig azért lett megrendelve, mert imádom a trópusi illatokat. A levendulás Foot Works lábfrissítő spray is szükséges volt, mivel a meglévő meggyes verzó hamarosan elfogy és kellett az utánpótlás. Az az illat sajnos már nem elérhető, de ennek a levendulásnak is nagyon örülök, hisz ez az egyik kedvenc illatom. Az ananászos lábhűsítő gélt ajándékba kaptam, és annyit már tudok róla, hogy isteni illata van. Habár inkább nyári termék, azért kíváncsian fogom kipróbálni az őszi hetekben is.



Ez pedig a legkisebb kupac, de ezeknek örültem a legjobban. A miklósi dm-be azért mentem nemrég, mert szerettem volna találni végre egy jól fedő fehér lakkot. Az ügy majdhogynem reménytelennek tűnt, mikor megláttam ezt az Essence darabot, amiből ez az utolsó darab árválkodott a polcon (vagyis inkább lefosztották az állványt). Azonnal lekaptam és örültem, mint majom a farkának, mert erről a lakkról tényleg meggyőző bejegyzéseket és képeket láttam/olvastam, így tudtam, hogy nem fog csalódást okozni. A zöld Astor fedőlakk már a harmadik üveg, amit újravettem, nagyon szeretem és nem hiszem, hogy váltanék bármi másra. A MAC rúzs pedig újfent 10. évfordulós ajándék volt Viktortól, és teljes mértékig impulzus vásárlás. Elméletileg csak a könyvért mentünk be az Allee-ba, de nem bírtam magammal és be kellett nézni a MAC-be is. Onnan pedig sajnos nehéz kijönni üres kézzel :D Végül az új matt kollekcióból választottam az Instigator-t.





Lesz majd róla részletesebb bejegyzés is, de előlegben csak annyit, hogy waaaah *.*
Most viszont kicsit visszább kell vennem a rúzsvásárlásokat a MAC-nél, mert ottani alapozóra és púderre gyúrok, amik azért nem két fillérek. Hjaj, nehéz idők elé nézek, úgy érzem...

Ti miket szereztetek be mostanában?
Ismertek valamit a fenti termékek közül? 


6 megjegyzés:

  1. A MAC rúzsról remélem hamarosan lesz teszt. :P

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon várom a ruzsos bejegyzést!:)

    Jó neked, hogy ennyire visszafogtad magad...nekem kb kifolyt minden ballagási pénzem a zsebembol feltűnés nélkül és még anyaekat is lehuztam az előző két hónapban...nem vagyok rá túl büszke mondjuk, de volt valami űr bennem, amit vásárlással akartam kitolteni...és értelmes dolog híján sok kacat lett az áldozat...Persze mind hasznos meg használni fogom illetve már használom...de akkor is...:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ne érezd rosszul magad emiatt, néha mindenki életébe belefér egy kis habzsi-dőzsi :) Volt, mikor én is rengeteg mindent vásároltam magamnak, nevezetesen nyáron a szülinapomkor. De az kellett is a lelkemnek, szóval te se bánkódj :)

      Törlés
  3. Az AVON termékek nagyon jóknak tűnnek. :)
    Én is meg akartam rendelni az ananászos lábterméket, de végül nem tettem. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A testpermeteket már ki is próbáltam, fantasztikus az illatuk, és a lábfrissítő spray is szuper :) Az ananászos terméket még nem próbáltam, de hamarosan ez is megtörténik. Kíváncsi leszek az illatára.

      Törlés