2015. június 22., hétfő

Nyári gift swap :)




Mikor láttam, hogy Rami nyári gift swap-et hirdetett, rögtön jelentkeztem. A húsvétiról lemaradtam, de ezt nem szerettem volna kihagyni, hisz imádok ajándékozni és azért ajándékot kapni sem rossz :P
Ezúttal Zitu volt a megajándékozóm, én pedig Judynak küldtem el a kis csomagomat. Remélem Judy legalább annyira örült az ajándékainak, mint amennyire én örültem a sajátjaimnak. Nézzük is miket kaptam.




Zitutól fantasztikus csomagot kaptam, minden egyes darabjának iszonyatosan örülök, sikerült tökéletesen eltalálnia az ízlésemet :) A mogyorókrémes nápolyi ugyan nem annyira fér bele az egészséges életmódomba, de most nyugodt szívvel tudtam szemet hunyni ezen apróság felett :P Nagyon finom volt, ezer éve nem ettem ilyet, nagyon köszönöm! A két Yankee Candle tart rögtön levett a lábamról, ugyanis a Lake Sunset-et terveztem megrendelni - még jó, hogy nem tettem, bár akkor lett volna tartalékom :P Fantasztikus az illata, akár csak a Moroccan argan oil-nak - Katy, ezúton megkövetlek, tényleg jó illata van az argán olajnak! :D A Lovely highlightere is szuper választás volt, mivel imádom ezeket a szép, fényes púdereket, a Manhattan mono szemhéjpúder színe pedig valami eszelősen jó! A Rimmel Oh my gloss szájfénynek is nagyon örültem, csodás mélypiros színe van pici csillámokkal, ezt egész évben bármikor szívesen fogom viselni :) 
Zitu, ezúton is köszönöm még egyszer a fantasztikus csomagot, nagyon boldoggá tettél vele! ^^ 
És köszönöm Raminak a szervezést, remélem legközelebb is lesz még ilyen ajándékozósdi, mert szeretek bennük részt venni.

Ti kaptatok mostanában ajándékot?

16 megjegyzés:

  1. Na, ezt a viaszt konkrétan nem ismerem, így nem tudom megmondani, hogy igazi argánolaj-illata van-e, de örülök, hogy ilyen szuper csomagot kaptál Zitutól :-) A highlighter a kedvencem, és remélem, a szemhéjpúderrel együtt hamarosan sminkben is láthatjuk majd ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát lehet, hogy keveredik az argán olajosban más aroma is, minden esetre nagyon kellemes :) Ne aggódj, a szemhéjpúder és a highlighter is hamarosan kipróbálásra kerül :P

      Törlés
  2. Klassz ajándékok!! A tarts-okra és a szájfényre kíváncsi lennék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tartokról mindig szoktam írni összegzést, bár mostanában csak akkor, mikor elhasználom őket. A szájfényt pedig hamarosan egy smik keretein belül megmutatom :)

      Törlés
  3. Ez tényleg nagyon Szilvis csomag lett, a highlighter izgalmasan hangzik, remélem lesz majd vele smink :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon el lett találva ^^ A highlighter pedig hamarosan be lesz vetve :P

      Törlés
  4. Uuu, azzal a szemhéjoúderrel légyszi csinálj sminket!!!*-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz dolgokat kaptál :)
    Köszönöm, hogy részt vettél a játékban :)
    Ezeket a tartokat még nem próbáltam, milyenek? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szuper csomag volt! És én köszönöm, hogy részt vehettem, nagyon szeretem ezeket a gift swap-eket :)
      A tartok közül még csak a Clean Cotton-t próbáltam, nagyon finom, tiszta, de erős illata van. A többi fóliá keresztül is mesés, de lesz majd róluk részletes elemzés is :)

      Törlés
  6. A lake sunsetből már nekem is be kellene szereznem!:) Szuper dolgokat kaptál Szilvi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ A Lake Sunset fantasztikus illatú, nehéz megfogalmazni, de olyan megnyugtató :)

      Törlés
  7. Nagyon örülök, hogy eltaláltam mindent Szilvi! :) Remélem én is, hogy írsz a highlighter-ről, nagyon birizgálja a fantáziámat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindent imádok belőle ^^ Látom a legtöbbeknek a highlighter lett a kedvence, biztos ki fogom hamaroan próbálni (amint nem olvad le rólam a saját bőröm is XD)

      Törlés
  8. De jó cuccokat kaptál! :)
    Sajnos én erről is "lemaradtam"...Pontosabban akartam jelentkezni, de az érettségi miatt beláttam, hogy nem tudnék időt tartani, és nem akartam elrontani mások örömét...:) :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ Remélem legközelebb te is jelentkezel, jó muri szokott ez lenni :) Persze megértem, hogy miért hagytad ki most, én a húsvétival voltam így, de aztán becsatlakoztam újra :)

      Törlés