2015. június 15., hétfő

Manikűrvadász - 17. forduló




Lassan már nálam is kezd hagyománnyá válni, hogy részt veszek a Manikűrvadász kezdeményezéseken. Nem csoda, hiszen nagyon jó szórakozás elmélyülni más bloggerek munkásságában, és aztán azokból valami újat, valami hozzám passzolót kreálni. IsaBella ötlete immár 17. alkalommal kerül megrendezésre, ahol páromul most T.Andi-t sorsolta a gép. Nagyon szeretem a blogját, mivel gyönyörű és igényes manikűröket készít, illetve imádom a szép mandula formájú körmeit is ^^ Ám az utóbbi időben - mint sokan mások is - Andi is rákapott a nyomdázásra, ami megnehezítette a vadászatomat. Én nem szoktam nyomdázni, lévén nincs hozzá megfelelő felszereltségem és még sosem próbáltam, így olyan manikűrt kerestem, amit a meglévő eszközeimből is el tudok készíteni. Végül egy blobbicure manikűrre esett a választásom, melyet Andinál itt nézhettek meg.


Eredeti:



Nagyon megtetszett ez a technika, és Andi kivitelezésében különösen jól is sikerült szemléltetni. 


Az én verzióm:








Hát nem lett tökéletes a végeredmény, nem tudtam elég gyorsan odacsöppenteni a lakkot ahhoz, hogy szépen szétterüljön, de fogom még gyakorolni és idővel biztosan jobban fog menni. Azért én ezzel is elégedett vagyok, első próbálkozásnak nem olyan rossz ez :) Alapnak a Catrice Even More Heavy Metallilac lakkját használtam, majd arra a Moyra ezüst holo-jából csöpögtettem. 

Remélem tetszik nektek :)
Nézzétek meg a többiek alkotásait is!


18 megjegyzés:

  1. Úgy örülök, hogy végre valaki "vadászott" nálam és el is készült a manikűr :) Nekem nagyon tetszik a te verziód. Az enyém se tökéletes ám, mert lakkoktól is függ, hogy mennyire terülnek. Próbálgatni kell, vagy kicsit hígítani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez csak természetes, ki nem hagynám azt, akitől vadászok ^^ Köszönöm az elismerést és a jó tanácsokat, meg fogom fogadni őket, mert még tényleg kísérletezgetnem kell a tökéletes hatásért.

      Törlés
  2. első próbálkozásként tényleg jó lett! :) és az alap lila szín is gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz manit választottál, imádom ahogy a saját színvilágodba átültetted!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színvilág nálam annyira nem meglepő, általában lila vonalon mozgok :D

      Törlés
  4. Jobb is hogy egyelőre nem nyomdázol mert nagyon szuper a mani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) A nyomdázáshoz azt hiszem nem lenne türelmem :P De ki tudja, egyszer talán... :)

      Törlés
  5. A te verziód is nagyon szép lett. :)

    VálaszTörlés