2015. május 26., kedd

Seven Deadly Sins kihívás - Pride/Büszkeség




Íme elérkeztünk ennek a kihívásnak az utolsó állomásához is... Szomorúan veszek tőle búcsút, mert imádtam rá készülni, nagyon tetszett a téma - remélem a közeljövőben lesz még hasonló kihívás más blogokon, vaaagy majd én indítok egyet, ilyet még úgy sem csináltam :D Egyébként azért egy napos csúszással jelentkezem, mert tegnap is elúsztam az életmód projecttel, és egy napra nem akartam két hosszú bejegyzést.
Na de kanyarodjunk vissza eredeti témánkhoz, a Büszkeséghez. Egész közeli a kapcsolatom ezzel a "bűnnel", bár bevallom, nem is nagyon tartom annak. Nagy különbség van az önhittség és a büszkeség között - előbbi mindenféle indok és érdem nélküli, utóbbi viszont olyan állapot, mikor az érzést kiérdemeljük, magyaránt van okunk büszkének lenni magunkra. Elvégre miért ne lehetnénk büszkék, ha valamiben jól teljesítünk? Szerintem ebben semmi bűnös dolog nincsen. Éppen ezért, mivel ennyire közel áll hozzám ez a téma, igyekeztem szép dolgokat alkotni. Természetesen most is van manikűr és smink is, elsőnek kezdjük a körmökkel.


Természetes fényben





Vakuval





Alapnak a nemrég bemutatott O.P.I. Ink lakkját használtam, majd a gyűrűsujjam kivételével minden körmöm végére felütögettem szivaccsal egy kis sziporkázó Flormar lakkot. A gyűrűsujjamra az Oriflame Palladium lakkjával indás mintákat rajzoltam, amivel most egészen elégedett vagyok :) Nyilván nem olyan szép és aprólékos, mint egy nyomdaminta, de szabad kézzel ezt tudtam alkotni.

A sminknél egyből meg volt a koncepcióm, ugyanis a büszkeséghez egy fenséges, méltóságteljes kinézetet képzeltem el - így esett a választásom egy arab ihletésű sminkre. Itt is főleg a lila szín dominál (amit szinte automatikusan társítanak a büszkeséghez, khm... :P), kiegészülve egy kis rózsaszínes-rezes beütéssel. Mivel nincs saját bindim, ezért azt is sminkkel oldottam meg, a homlokom oldalára pedig egy kis lila indaminta került, harmonizálva a körmeimmel. A szemöldökömet is megerősítettem egy kicsit, hiszen a csodás arab sminkeknél a szemöldök nagyon hangsúlyos - az enyém még visszafogott is azokhoz képest :D














Remélem a kettő közül elnyeri valamelyik a tetszéseteket ^^
Legyen szép napotok, és legyetek büszkék magatokra!!! :)

17 megjegyzés:

  1. Juuuj! Nagyon szép a sminked ❤ A mani is, de most a smink nekem nagyon wow!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem tudom hogy jött, de ahogy elolvastam egyből dúdolni kezdtem a dallamát XD

      Törlés
  2. Nagyon szép a smink és a köröm is, én is pont ezen filoztam, hogy mi a büszkeség és miért bűn?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Én egyáltalán nem tartom bűnnek a büszkeséget, inkább egyfajta jogként, kiváltságként tekintek rá, mikor eredményesen szerepelek az élet valamely területén - hisz olyankor jogosan érzem büszkének magam.

      Törlés
  3. Gyönyörű sminket készítettél, Szilvi :-)

    VálaszTörlés
  4. Szuper nagyon mind a köröm, mind a smink! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik ez a smink és a manikűr is :) ! Ügyes ;) !

    És nem mellesleg, egy blogdíjat kaptál tőlem, kérlek majd nézz be hozzám és fogadd el :) !
    http://my-p-project.blogspot.hu/2015/05/liebster-blog-dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a bókot és a díjat is, nagyon örülök neki ^^

      Törlés
  6. Szép a smink és a köröm is! Egyébként nem jártál véletlenül vasárnap délután az 1-es villamos hauszmann utcai megállójánál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm :)
      Hát mikor a kérdést feltetted, akkor bizony jártam azon a vonalon, mivel Zsófi barátnőmmel találkoztam a Városligetben, oda pedig 1-es vilivel mentem :) Csak nem te is ott voltál akkor?

      Törlés
    2. Mi a kopaszin voltunk, és hazafele menet beugrottunk a Trófeába fagyizni, és akkor, amikor szálltam le a villamosról (olyan 6 körül talán?) néztem,hogy nekem ez a lány ismerős, és a körmei is. De nem voltam benne biztos,hogy Te vagy az, hiszen még élőben nem találkoztunk sosem.

      Törlés
    3. Na ilyen se volt még, hogy valaki a körmeimről ismerjen meg :D Egyébként elég sűrűn megfordulok Budapesten, lévén ott dolgozom és a találkozóim zömét is ott bonyolítom, szóval gyakran lehet velem különböző pontokon találkozni. Legközelebb ha felmerül benned a gyanú, hogy én lehetek az, nyugodtan gyere oda, én csak örülnék neki, ha váltanánk pár szót egymással ^^

      Törlés
  7. Annyira szeretem, mikor ilyen különleges sminkeket készítesz! :)

    VálaszTörlés