2015. április 20., hétfő

Manna-lakk :)

Nagyon régóta adós vagyok ezzel a bejegyzéssel, hiszen ezer éve már, hogy nyertem Manna egyik játékán. Egy csodás körömlakkot választhattam tőle, amit ő maga kevert ki, nekem pedig egy mesés kék árnyalatra esett a választásom.
Tudni kell rólam, hogy alapjáraton nem vagyok a kék lakkok megrögzött rajongója - kedvelem őket, de azért a lila mégis csak közelebb áll hozzám. Ez a lakk viszont első pillantásra lenyűgözött, annyira jól el lett találva, hogy nem is volt kérdéses a választásom. Sajnos a fantázianevére már nem emlékszem.








Nagyon jól jártam ezzel a lakkal, ugyanis rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik - irtó gyorsan szárad, 4-5 napig is bírja rajtam lepattogzás nélkül és már egyetlen (!) rétegben gyönyörűen fed! Egy picit rücskös a felülete száradás után, mivel gyanítom homoklakk is lett hozzá keverve, de engem ez csöppet sem zavar, lévén imádom a homoklakkokat :) A színe is nagyon tetszik, mert nem az a világító, erős kék, hanem kicsit tompább fajta megspékelve némi fekete glitterrel is. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni Mannának a csodás ajándékot, nagyon megszerettem ezt a lakkot ^^

6 megjegyzés:

  1. Szép ez a szín és annak ellenére, hogy kék, nagyon Szilvis! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Én is közel érzem magamhoz a kéksége ellenére is :)

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, jót kevert Manna. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban szép szín, nem véletlenül esett erre a választásom - persze a többi lakkja is nagyon jól nézett ki :)

      Törlés