2015. március 12., csütörtök

The Body Shop - deres áfonya csillámos testápoló teszt

Sziasztok!

Még talán emlékeztek, hogy karácsonyra kaptam Viktortól a címadó TBS testápolót. Eredetileg testvajat szerettem volna, de ez a csillámló csoda levett a lábamról. Vannak, akik nem szeretik a csillámot a testápoló termékeikben, de én nem vagyok ilyen, egyenesen imádok mindent, ami csillog, és ez alól a testápolási termékeim sem kivételek. A tesztert kipróbálva örültem, mert a csillámok fél óra elteltével sem irritálták a bőrömet, és az első szaglásra furcsa illat idővel igazi finom vörösáfonya illattá vált. Mivel már elég régóta használom ezt a testápolót, azt hiszem reális véleménnyel rendelkezem róla.



A flakon 250 ml testápolót tartalmaz és pumpás adagolóval rendelkezik. Én nagyon szeretem az ilyen testápolókat, mert sokkal kényelmesebb a használatuk, nem kenem össze a flakont sem, nem csúszik ki a kezemből és később fel tudom használni a flakont más termékek elhasználására is. 
Az illatát tényleg elég nehéz meghatározni. Mikor először szagoltam kifejezetten édesnek találtam, én pedig nem szeretem testápolási termékekben az édes dolgokat. Jobban örültem volna egy fanyarabb, gyümölcsösebb aromának, de mivel a csillámok miatt amúgy is várnom kellett egy kicsit (hogy kiderüljön, bírja-e a bőröm), ezért a fél óra elteltével már az illatáról is más volt a véleményem. Az édes aroma háttérbe szorult és előtérbe került az a finom vörösáfonya illat, amit annyira nagyon szeretek. Nem annyira fanyar, mint szeretném, de így is nagyon kellemes.



Egy pumpálás során a képen látható mennyiséget kapjuk, ami nekem egy lábam bekenésére tökéletesen elég. Elég sűrű krémről van szó egyébként - nyilván nem olyan sűrű és tápláló, mint egy testvaj, de testápolóhoz képest elég sűrű. A hidratálása is remek, nagyon hamar beszívódik és utána hosszan érzem a selymes hatását a bőrömön. Az illata is nagyon tartós, mivel ha előző este bekentem vele magam, még másnap délután is éreztem a bőrömön. Nagyon örülök, hogy megkaptam ajándékba, mert télre tökéletes választásnak bizonyult, a bőröm nagyon szereti, ugyanakkor elképzelhetőnek tartom, hogy még tavasszal is ezt használjam, mert tényleg nagyon könnyű állagú testápoló. Nyárra talán már kissé sok lenne, de a borongós, esős tavaszi időhöz még teljesen jól passzol. 
Ja, és a testápoló kedvenc tulajdonsága számomra: 



Ilyen brutál csillámos lesz tőle a kezem közvetlenül használat után - ha valaki nem tudná mitől vagyok ilyen még azt hihetné, hogy erotikus masszázst nyújtottam Edward Cullen-nek :D Szerencsére a bőrömön eloszlatva közel sem ilyen durva a helyzet.



Nem tudom mennyire látszik, de azért a karomon beszívódva már nem olyan brutál a csillogása, szerintem szép és visszafogott. Ez az első csillámos testápoló, amitől nem pattogott ki a hülye érzékeny bőröm. 
Valószínűleg ezt az illatot már nem nagyon fogjátok megtalálni a boltok polcain, mivel a téli kollekció része volt, de más illatcsalád csillámos testápolóival érdemes próbát tennie azoknak, akik kedvelik a csillogást, de érzékeny a bőrük. 


8 megjegyzés:

  1. jajj de megszagolgatnám. ^^ imádom a gyümis illatokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon finom az illata, édeskés, de savanykás is, tökéletes a hűvösebb napokra :) Ha akad még néhány üzletben deres áfonyás termék, érdekes megszaglászni őket :)

      Törlés
  2. Ó, de kis visszafogott így eldolgozva, nagyon kis szimpatikus, hogy nem ordítanak a csillámok :D Örülök, hogy Neked is bejött a TBS áfonyás vonala, megdobogtatta a kicsi szívem :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kicsit sem hivalkodóak a csillámok, ha szépen eldolgozza a krémet az ember lánya, nagyon megszerettem ^^ Az illata meg isteni!

      Törlés
    2. hogy érted pontosan azt hogy tb-s? társadalom biztosítás fedezi? van más ízben is? xoxo ^^

      Törlés
    3. Mond csak, neked nincs jobb dolgod, mint hülyeségeket írkálni a bejegyzéseimhez? :D Tényleg ennyire unatkozol? :P

      Törlés
  3. Na, nekem ez a csillámlás már sok, mert nem akarok átcsapni androidba (csak a körmeimen, mert a Dance Legend Android ugyebár nagy kedvencem) :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyah, mivel én szarka vagyok, nálam nincs olyan, hogy valami túl csillámos :P

      Törlés