2015. március 2., hétfő

Seven Deadly Sins kihívás - Lust/Bujaság




Éééés igen, ma startol Flóra kihívása! Ez egy körmös és sminkes kihívás is egyben, és mivel az utóbbi időben nem csak a sminkelés, de a manikűrök gyártása is bekúszott a hobbijaim közé nem volt kérdéses, hogy mindkét lehetőséget ki fogom próbálni. A téma is nagyon tetszett, mert a hét főbűnhöz nagyon jó, kreatív dolgokat lehet kitalálni. Abban biztos voltam, hogy valamiféle színkódolást kell kitalálnom mindegyik bűnhöz, így a mai első témakört a rózsaszínes-lilás színek köré építettem.
Elég nagy fejtörést okozott, hogy mégis mivel jeleníthetném meg igazán a bujaságot, mi adhatná vissza ennek a hangulatát.
Nézzük először a körmöket. Az első gondolatom a fűző volt - nem az én ízlésemnek megfelelő csodaszép, fekete darabok, hanem azok a szexi fehérneműk, amikkel a hölgyek szokták csábítani a partnerüket :P Alapnak a Picture Polish Grace-ét kentem fel, majd arra a Moyra Vamp lakkjaimmal fűzőmintát festettem. Egy kis ezüst Oriflame lakkal kihangsúlyoztam a fűző vonalát, majd ugyanezzel a lakkal és egy feketével megfestettem a fűző szalagjait, a lyukakat és a szegélyekre egy kis fekete csipkét. És habár nem szokásom dicsekedni, de ezzel a manikűrömmel kivételesen elégedett vagyok :)

Ezt sikerült alkotni:







Azt hiszem ezek után bátrabban fogok fűzőmintás manikűröket készíteni ^^


Térjünk rá a smink részére. Hát, nálam az ilyen kreatív folyamatok spontán jönnek, nem szoktam megtervezni, hogy mit pingálok a fejemre. A színeket nagyjából kitalálom, hogy valami kiinduló pontom legyen, de hogy mi alakul belőle az teljesen spontán jön. Most is ez volt a helyzet. Azt tudtam, hogy egy lilás-rózsaszínes csipkemintát szeretnék az arcom jobb oldalára, de azon túl tanácstalan voltam. Aztán ahogy a színekkel variáltam úgy jött egyre több és több ötlet, míg végül ez született belőle:












Hát nem tudom, hogy ez mennyire fér bele a buja kategóriába, de nekem azért tetszik :)
Remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket a két alkotás közül valamelyik ^^


19 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki a smink és a manikűr is. :)

    VálaszTörlés
  2. hű ez nagyon jó, mind a smink, mind a manikűr. :)

    VálaszTörlés
  3. Letaglóztam amikor megláttam a sminked! :D Nagyon király lett, és a manikűr is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy és örülök, hogy tetszett :)

      Törlés
  4. Uh, a köröm nagyon el lett találva, kedvencem tőled. :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás lett a manikűr, nagyon aprólékos, precíz munka! :) A smink is tetszik, a kis szívecskés horgok nagyon ötletesek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tőled ilyen bókot kapni több, mint megtisztelő :) Nagyon köszönöm!!! A sminkben nem tudom hogy jöttek a szívecskés horgok, de a kezem önállósította magát és ez lett belőle :D

      Törlés
  6. Smink,köröm meg minden k*rva jó lett!:)

    VálaszTörlés
  7. Nekem a smink a horgok miatt már picit sok, de eszméletlenül néz ki, és jól is áll neked :) a körmöd pedig oltári, gyönyörű lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszenek neked :)

      Törlés
  8. Nagyon csini lett ez a manikűr. :) Nekem is egyből a fűző jutott eszembe a bujaságról. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon adta magát a téma :) Örülök, hogy tetszett neked a manikűr ^^

      Törlés
  9. Ez annyira jó lett!!!! *.* Mind a mani és mind a smink is!!!! *.*

    VálaszTörlés