2015. március 21., szombat

Mani-acs - Sci-fi




És a mai nap folyamán még egy manikűrrel jelentkezem, hiszen újból van egy jó kis témánk a Mani-acs keretein belül. Ezúttal sci-fi ihletésű manikűrt kellett alkotnunk, aminek nagyon örültem, hiszen imádom a jó sci-fi filmeket és könyveket, nagy rajongójuk vagyok. Nem is volt kérdés, hogy mi fogja adni számomra az ihletet, hiszen a legkedvesebb sci-fi sorozatom a Star Trek. Abban biztos voltam, hogy a Csillagflotta emblémáját felfestem a körmeimre, de azon túl kissé tanácstalan voltam, mire jött Viktor és javasolta, hogy a többi körmömre meg kerüljön más birodalmak emblémája. Remek ötletnek tartottam, így gyorsan rá is kerestem, hogy a kedvenc fajaimnak mi az emblémája.


Végül a Csillagflotta mellett felkerült a körmeimre a Bajor-i, a klingon, a borg és a vulkáni embléma is. Eléggé megszenvedtem vele, mert némelyik aprólékosabb munkát igényelt volna, sajnos a borg és a vulkáni emiatt nem is sikerült túl jóra, de a többivel viszonylag elégedett vagyok. Alapnak a Flormar Miracle Colours lakkomat választottam, mivel a kékes-lilás színe az űrre emlékeztetett, majd az emblémákat az ezüst Oriflame lakkommal festettem fel és néhány pötty erejéig a China Glaze Goldie but Goodie lakkommal dekoráltam.








Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a manikűr :)
Ti szeretitek a sci-fi-t? 
Esetleg a Star Trek-et? :P

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Én meg pont a Star Treket nem kedvelem, valamiért kiskoromtól kezdve ellenszenvet érzek iránta. De megfordult már a fejemben, hogy most, idősebben kellene neki adni még egy esélyt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ^^ Én pont fordítva vagyok, a Star Wars körüli hatalmas imádatot nem értettem soha, nekem valahogy nem jön be, viszont a Star Treket kiskorom óta nézem és imádom :) Kinek mi jön be :D De remélem ha megnézel belőle 1-2 részt, meg fog tetszeni :)

      Törlés
  2. Nagyon szuper és aprólékos munka!!
    én még ma készítem csak el, mert ötletes sincs....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Nem egyszerű téma, az biztos, nekem is csak azért ment könnyen, mert a Star Trek adta magát.

      Törlés
  3. Én imádom a sci-fiket, bár olvasni picit jobban, mint nézni :) A Star Treket is szeretem, nem csak ezért, de nagyon tetszenek a körmöcskéid, ez a két lakk nagyon illik az űrhöz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én olvasni és nézni is szeretem :) Köszönöm az elismerést, igyekeztem kihozni magamból a legjobbat, bár ezek az emblémák nem voltak egyszerűek.

      Törlés
  4. Star Trek<3
    Szerintem is jó lett, nekem mostanában egy sima színnél nincs többre időm sajna:( Ja, és ez a lakk nekem is megvan, nagyon szeretem, csak egy kicsit megfogja a körmöm... tudom, kéne alaplakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hétköznapokra amúgy én sem bonyolítom túl már jó ideje, általában este 10-kor állok neki lakkozni és akkor már csak egy színre van lelki erőm. Nekem amúgy ez a Flormar lakk még sosem fogta meg a körmöm, sőt, eddig egyetlen lakkal sem volt ilyen élményem, bár alaplakk mindig van rajtam.

      Törlés