2015. március 28., szombat

Colour Alike - Black Saint

Ez a lakk már jó ideje pihen a bejegyzésre szánt mappámban, de most végre meg is mutatom nektek. Még a legutolsó blogtalin zsákmányoltam Reni bíztatására és jelentem, azóta egyik nagy kedvencemmé nőtte ki magát ez a lakk :) Az ember azt gondolná, hogy csak egy újabb fekete színről van szó, amiben nincsen semmi érdekes, de ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk, ugyanis ez a lakk minden, csak nem unalmas.


Gyönyörű holo-hatással van megspékelve, ráadásul ha a fény rávetül, akkor a szivárvány minden színében pompázik. Nálam két vékony rétegben tökéletesen fedett és a tartóssága is jónak bizonyult, mivel kb. 4-5 napig volt a körmeimen. Gyakorlott kéznek minden bizonnyal könnyű lesz kezelni az ecsetét, mert amúgy kényelmes vele a lakkozás, nálam szimplán az a probléma, hogy még mindig elég béna vagyok, a körömágybőrömmel és a lakk-adagolással meggyűlik a bajom. Szóval ha valaki csak sietősen fel akar dobni a körmeire egy színt, akkor én nagyon javaslom ezt a lakkot, mert önmagában is rendkívül mutatós.


Természetes fényben is egész jól érvényesül a holo hatás...


De azért a vakus képeken jobban megmutatja igazi szépségét. A közelgő napsütéses időszakokban garantáltan nem fogom tudni levenni a szemem erről a lakkról :P


A holo hatásban én főleg a mohazöldet és a rezes-pirosas árnyalatokat látom érvényesülni egy kevéske arannyal.



Nektek hogy tetszik ez a lakk?
Szeretitek a különlegesebb fekete árnyalatokat?


6 megjegyzés:

  1. Nagyon király ez a lakk.
    még hogy unalmas?dehogy!!! sőt.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Sokan egyszerűnek tartják a fekete lakkokat, de ez azért elég rendesen fel van turbózva :P

      Törlés
  2. Mikre nem jók ezek az erőszakos némberek, mi? ;))) Nagyon szépséges ez a lakk! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tőled eddig csak jó tanácsot és tippet kaptam, úgyhogy csak hálás lehetek neked ^^ Örülök, hogy tetszik neked is a lakk!

      Törlés
  3. Nagyon szép! Már régóta tervezek én is egy fekete holos lakkot, eddig még nem sikerült...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Erre érdemes beruházni, csodaszép a napsütésben, ráadásul rájöttem, hogy egy rétegben is tökéletesen fed ^^ Az ára is baráti egyébként, 1240 Ft.

      Törlés