2015. február 25., szerda

MAC - Cyber


Azt hiszem még soha nem teljesítettem ilyen hamar olvasói kéréseket, mint most :P A legutóbbi zsákmányos bejegyzésnél sokatokat érdekelt a MAC Cyber rúzsa, és bevallom én magam is tűkön ültem, hogy végre kipróbálhassam. Még szerencse, hogy a vele készült sminket még jobb állapotomban fotóztam, mert jelenleg az orrom úgy néz ki, mintha smirdlivel fújtam volna ki :D Mondjuk úgy, hogy most nem vagyok a legfotogénebb állapotomban :P


Erről a rúzsról azt érdemes tudni, hogy nagyon becsapós a színe. A tubusban sokan feketének látják, pedig nem az - egy gyönyörű sötét padlizsánlila, pici szürkés mellékszínnel, én legalábbis valami grafitos árnyalatot vélek felfedezni benne. Kétség kívül nem egy hétköznap hordható darab, bár a magam részéről munka kivételével bármikor szívesen viselném :P Nagyon szép gótikus árnyalat, számomra mondhatni alapdarab.


A rúzs külseje a már megszokott töltény alak, én változatlanul nagyon elegánsnak és kifinomultnak tartom. A kupak rendkívül jól záródik, kis kattanással jelzi, ha a helyén van. A rúzs szatén finishű, tehát nem annyira matt, viszont emiatt sokkal krémesebb a felvitelkor, így könnyebb vele dolgozni. Az első rétegnél még nem hozza a tökéletes pigmentáltságot, de ha várunk egy kicsit, míg megszárad, akkor a második réteg felvitelekor már szép, erősen pigmentált ajakszínt és közepesen matt hatást kaphatunk.



Mivel jelenleg nincs ehhez passzoló kontúrom csak önmagában viseltem és azért jó pont, hogy viszonylag szépen fel lehet vinni. A krémesebb állagnak köszönhetően a hibákat is ki lehet rajta javítani, ha száradás előtt észrevesszük. Tartósságát tekintve még nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt alkalmam több órán keresztül viselni, viszont ha ez is hasonló, mint a másik szatén finishű rúzsom, a Twig, akkor legalább 4-5 órát kibír ivással-evéssel együtt.


Ezt a színt főleg a bevállalósabbaknak ajánlom, mivel tényleg elég merész darab, talán a legmerészebb az összes MAC rúzs közül. Én a magam részéről imádom, csodálatos árnyalat és nagyon kényelmes viselni is. A MAC üzletekben 5900 Ft-os áron kapható ez a szépség.
És persze nem maradhat le a vele készült smink sem :) Többféle fényviszonyban próbáltam fotózni, hogy reálisabb képet kapjatok erről az árnyalatról.

Vakuval






Természetes fényben














Nektek hogy tetszik ez a szín? 
Én odavagyok érte, szerintem igazán különleges és vagány :)
További szép napot mindenkinek! ^^

24 megjegyzés:

  1. A rúzs gyönyörű, és csodásan mutat rajtad...Mintha csak neked gyártották volna...:)

    És jobbulást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és örülök, hogy neked is tetszik :)
      A jókívánságot is köszönöm, erőst rajta vagyok a gyógyulás útján :P

      Törlés
  2. Csodaszép *.*
    Valamiért hidegebb árnyalatúnak hittem ezt a rúzst, fogalmam sincs, miért :) nagyon-nagyon jól áll neked, egyrészt tökéletesen passzol a stílusodba, másrészt a bőrödhöz is fantasztikusan illik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként alapjáraton mások videóin én is hidegebb árnyalatúnak találtam. Nem tudom, lehet, hogy újítottak a formulán és a színen, mert most én is melegebb tónusúnak látom, mintha nem érvényesülne benne a szürkés hatás. mondjuk ettől függetlenül is csodaszép :) A bókokat pedig nagyon köszönöm, igazán jól esett őket olvasni :)

      Törlés
  3. Ez a rúzs tökéletesen te vagy minden szempontból. Csodásan áll rajtad, ez egyértelmű. Remélem Viktor is értékeli, mert nagyon DÖG! :D
    Muszáj megjegyeznem, hogy nagyon szép a körömlakk is és gyors gyógyulást kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, ha így látod :) Nekem is nagy kedvencemmé nőtte ki magát ez a szín, régóta szeretnék már egy igazán sötét árnyalatot, ami nem fekete. Viktornak is tetszett, bár ő jobban preferál rúzs nélkül, érthető okokból kifolyólag :P
      Örülök annak is, hogy kiszúrtad a lakkot (Rimmel - Aurora), én is nagyon szeretem, a jókívánságot pedig köszönöm :)

      Törlés
  4. Olyan vagy mint egy vámpír:) Illik hozzád nagyon! :)
    Szóval nekem nagyon tetszik ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod ^^ A vámpírokhoz hasonlítás egy időben kifejezetten bosszantott (Twilight korszak miatt), de ma már megbékéltem vele, úgyhogy képes vagyok értékelni a vámpíros bókokat is :P

      Törlés
  5. Hasonló árnyalatot vettem én is a Sleektől, tényleg érvényesül benne a grafitos beütés :O Gyönyörű, bár nem tudom, hogy hányszor lenne kedvem javítgatni meg nézegetni útközben...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, én magamon nem igazán látom a grafitos beütést, pedig ott kell lennie. Azért kíváncsi vagyok, hogy rajtad miként áll egy ilyen sötét rúzs, remélem hamarosan bemutatod :) Egyébként ezt a rúzst nem igazán kell javítgatni, mert ha szépen felkened otthon, akkor az jó pár óráig olyan szép is marad, mert kicsit "megszárad" az ajkakon, nem marad teljesen krémes. Szóval még kényelmes viselet is (bár lehet én is gyakran ellenőrizném, hogy nem nézek-e ki úgy, mint a texasi láncfűrészes :D)

      Törlés
  6. Wow!
    Én még nem láttam senkit, akinek ennyire jól állt volna egy ilyen sötét szín (kivéve Lustforluster Hédit, de neki minden jól áll)

    Én tudod, hogy a goth stílus a szívem csücske, szóval baromi jól áll Neked ez a rúzs, szuper az összkép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nagyon szépen köszönöm a bókot, ezt igazán jól esett olvasni :) Én nagyon szeretem a sötét, erőteljes színű rúzsokat, úgymond a védjegyeim, de ez az eddigi legmerészebb árnyalatom.

      Törlés
  7. Nagyon tetszik a sminked! Tényleg olyan ez a rúzs, mintha a MAC személyesen neked készítette volna :D

    VálaszTörlés
  8. Ahh nagyon jól áll. Persze gondoltam, hogy jól fog, de még annál is szebb. (Amúgy kezdem azt hinni, tényleg sötétebb színű lehet a szám alapból, mint az átlagé, mert rajtam ez a rúzs is sötétebb:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :)
      Egyébként a szín élőben tökéletesen olyan, mint lennie kéne, valamiért én nem tudok megfelelő fényviszonyokat kialakítani. Mondjuk nehezíti a dolgomat, hogy sokszor csak vakus képeket tudok csinálni, ami minden színt kihipóz. De nemsokára lesz újabb smink ezzel a rúzzsal, ott már színhűbb.

      Törlés
  9. Nagyon jól áll neked ez a szín! Nekem túl durva, de hozzád tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Sok embernek ez már túl merész kategória, de hozzám ezek illenek igazán :)

      Törlés
  10. Úristen, gyönyörű a színe!

    VálaszTörlés
  11. Csodás! Annyira jól áll és passzol hozzád ez a szín! Komolyan mintha csak Neked találták volna ki, tökéletes ! :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jól áll! :) Illik hozzád! :) Szerintem ez tipikusan olyan rúzs, ami mindenkin máshogy mutat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Igen, meglehet, hogy mindenkin máshogy mutat, gondolom bőrtónus és személyiség függő is a dolog, mert nem mindegy ki hogyan viseli.

      Törlés