2015. február 23., hétfő

Egy kisebb szerzemény

Az utóbbi időben igyekeztem visszafogni magam vásárlás terén, mert előzőleg eléggé elszaladt velem a ló. Most csak olyasmikre költöttem, amikre szükségem volt, illetve egyetlen olyan dologra, amire irtózatos módon vágytam, és emiatt a hónapban már semmit sem engedtem meg magamnak, de nem bánom, megérte.



Volt egy Avon rendelésem, mivel vészesen fogy a narancsbőr elleni krémem, ezt szerettem volna pótolni. A fehér teás arctisztító nem volt betervezve, de annyirahihetetlenülelírhatatlanulfantasztikusanfinom illata van, hogy muszáj volt. Meg aztán arctisztító mindig jó, ha van és mindig el is fogy. 
A három ajakkontúr ceruza még az előző havi rendelésemmel jött, egy halványrózsaszín, egy nude és egy középrózsaszín árnyalatban. Önmagukban is szeretem őket használni, mert egész nap rajtam maradnak és szép, intenzív színük van. Persze szárítanak, de ez engem nem zavar, pici ajakápolót dobok alájuk és máris mehet a menet.


Alulról felfelé:
Pink Cashmere
Nude
Pink Bouquet

A fekete szemcerkát csak úgy kaptam ajándékba a rendelésem mellé, márpedig nálam egy plusz fekete szemceruza mindig jól jön :)
És persze a lényeg, ami miatt már ebben a hónapban semmit nem engedhettem meg magamnak nem más, mint egy újabb MAC rúzs (tartok tőle, hogy nálam ez komoly függőséggé fogja kinőni magát), mégpedig a Cyber.


Érdekes viszonyom van ezzel a rúzzsal. Még anno Aminál láttam meg ezt a kis aranyost, és habár a színe nagyon tetszett, a pigmentáltsága hagyott némi kívánnivalót maga után. Aztán ahogy egyre jobban belemélyedtem a MAC rúzsos youtube videókba (szabadidőmben ezeket bújom szorgalmasan, kicsit kaptam csak rá a témára :D) sokaknál láttam ezt a színt és a legtöbb helyen semmi gondot nem láttam a szín erősségével. Közben be-betéregettem az Allee-ban található MAC üzletbe, nézelődtem, próbálgattam a színeket és végül menthetetlenül belezúgtam ebbe a feketébe hajló mélylilába. Már készítettem vele sminket, amit hamarosan mutatok is a blogon, de elöljáróban annyit, hogy nálam semmi gond nincs a szín pigmentáltságával, maga a csoda :) Mivel szatén finish-e van, ezért talán nem olyan erőteljes, mint egy matt rúzs, viszont miután megszárad az első réteg, szépen építhető és elérhető vele az álomlila szín. Na de mostantól rámegyek egy kicsit a hétköznap is hordhatóbb árnyalatokra, így a kívánságlistám sok rózsaszínes, illetve sötétebb nude árnyalattal bővült. Munkába nyilván nem fogom viselni a Cybert, de minden más esetben biztos, hogy fel fogom kenni :P

Ja, és a lényeg!!!



Ezek, kérem szépen tea áztatók! Hát láttatok már ezeknél cukibb dolgot a világon??? :D Viktor kollégája rendelte Kínából, először magának akart, aztán Viktor megkérte, hogy rendeljen nekünk is, úgyhogy most már ezzel az irtó aranyos, eper alakú áztatóval készülnek a teáink ^^ Anyagát tekintve szilikon, így a gyógynövények hatóanyagai sem sérülnek (nem úgy, mint a fém áztatóban), és mivel rugalmas, a szárát rá lehet tekerni a bögrék fülére :) Mikor megláttam őket percekig koloratúr szopránban visongtam és áradoztam :D Nagyon tetszenek :)

Ti miket zsákmányoltatok az utóbbi időben?
Hogy álltok a merészebb árnyalatú rúzsokkal? :P

20 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz dolgokat szereztél be, szép ez a rúzs :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek, a rúzsba meg szerelmes vagyok :P

      Törlés
  2. Ilyen kis epres teatojásom nekem is van :) először az unokatesóméknál láttam, a kiscsaj egy húzósabb betegségnél kapta, hátha szívesebben issza így a gyógyteákat :) és látták, mennyire tetszik nekem, úgyhogy kaptam egyet én is névnapomra. Halálaranyos *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nafene, pedig azt hittem ilyenem csak nekem van :D Tényleg nagyon kis aranyos, bár sajnos a gyógyteáknak nem lesz jobb ízük tőle :P

      Törlés
  3. szuper dolgokat vettél. nagyon kíváncsi vagyok a mac rúzsra, majd mutasd meg mindenképpen. ;)
    az avon fehér teás családból én is szeretnék kipróbálni vmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan mutatom a rúzst, elég merész árnyalat, de én imádom :)

      Törlés
  4. Na gratu az uj ruzshoz! :)
    Mutasd meg majd nekünk is - mondjuk képen keresztül is gyönyörű...:)

    Amúgy én is imádom az erős ruzsokat. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen mutatok vele sminket, álomszép, bár nem hétköznapra hordható darab :P

      Törlés
  5. Jaj az a tea áztató- irtó praktikus és aranyos! A lila rúzs meg simán tetszik- drága volt? (:
    Amúgy a Planet Spa-s arclemosó is csak jó lehet; nekem is több véletlen termékük van (amiket véletlenül rendeltem xD). :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon praktikus ez a kis teatojás, sok szálas teát könnyebb lesz ezzel elkészíteni, mert a fémbe minden beleragad.
      A rúzsnak volt egy ára, az Allee-ban 5900 Ft-os áron lehet őket kapni, de ezért nagyon jó minőséget kapsz. Teljesen más viselni, mint egy drogériás rúzst.
      Az arclemosó még kicsit később kerül kipróbálásra, mert most van más, de kíváncsi leszek rá :)

      Törlés
  6. Jó, terjesszük csak a Cybert:D A pigmentáltságnál inkább arról van szó, hogy azért egy réteg bőven nem elég, és én azért szoktam szeretni az "egyréteges" rúzsokat.

    És aah az az epres cuki izé. Ójaj.

    Én pont mostanában vettem néhány szolidabb árnyalatú rúzst (meg egyéb apróságokat), de még így is többségben vannak az erőteljesebb színűek:D Persze nem tudom, a vörös minek számít?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kell belőle legalább két réteg, de az már teljesen szép eredményt csinál. Nagyon megszerettem :)
      Igen, láttam a szerzeményeidet, meg is lepődtem, hogy egy natúr árnyalat is helyet kapott nálad, de mindig jó egy kis frissítés :)

      Törlés
  7. Remélem a rúzzsal mihamarabb lesz smink. :P

    VálaszTörlés
  8. Megrendeltem én is ezt a fehér teás arctiszítót, holnap kapom kézhez, nagyon kíváncsi vagyok rá! Várom a sminket a MAC rúzzsal. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kíváncsi leszek rá, az illata isteni, remélem a bőröm is szeretni fogja. A rúzs pedig hamarosan debütál :P

      Törlés
  9. én múltkor rendeltem egy csomag 6 rétegű toalett-papírt és nyomban fel is töltöttem a facebook-os szerzemények nevű albumomba, csak valamiért nem kapott elég lájkot meg komit. Ez eléggé szomorúvá tett, mivel elég sok pénzem ment rá, mert hát ugye spórolni kell :( szóval ezért inkább leszedtem és megvárom amíg elfogy aztán a pucér wc gurigát kapom majd lencsevégre, szerintetek? ha nálunk, csajoknál is bejön a kevesebb ruha, több rajongó, akkor szerintem ez itt is működik majd ;) Majd küldöm a linket :) kíváncsi vagyok a véleményetekre... lehet hogy csinálok egy előtte-utána fotót is ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha már így belejöttél a témába, akkor szerintem az elhasznált tamponjaidat és a taknyos zsebkendőidet is örökítsd majd meg. Talán a szalvétákat is beiktathatod, azokat úgy sem látjuk sok helyen viszont. Biztos vagyok benne, hogy ha ezekkel bővíted a facebook-os albumodat, fogsz kapni sok lájkot meg komit ^^
      (bájdövéj ha ennyire irritálnak az ilyen bejegyzések, tudod, megteheted azt is, hogy simán leírsz magadban és kilépsz az oldalamról anélkül, hogy játszanád az agyadat)

      Törlés
  10. Jaj, pont ilyen teaáztatót rendeltem én is, csak még nem érkezett meg! :D Borzasztóan aranyos!!! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, kíváncsi vagyok neked hogy fog tetszeni :P Szerintem is nagyon helyes, egy élmény vele teázni :)

      Törlés