2015. január 5., hétfő

Manikűrvadász - Születésnap
Eléggé rákaptam a Manikűrvadászos kihívásokra, így természetesen a születésnapi nagy hepajról sem akartam lemaradni. IsaBella ezúttal azt találta ki, hogy külföldi blogokról vadásszunk manikűröket, így a magam részéről duplán vártam a párok kihirdetését. Nem nagyon olvasok külföldi körmös blogokat, számomra mind ismeretlen volt, éppen ezért nagyon izgultam, hogy kinek az alkotásaiból kell majd ihletet merítenem. Végül a párom a Galorious blog lett, ami olyan kemény dió volt számomra, mint még semmi. Az illető hölgy ugyanis színesebbnél színesebb, mintásabbnál mintásabb manikűröket alkot, a körmeinek 90%-a a szivárvány minden (neon)színében pompázik. Hát azt hiszem nála távolabbi stílusú hölgyet nem is lehetett volna találni mellém, de azért volt 1-2 alkotása, ami nagyon megtetszett. Végül erre esett a választásom:
Az én verziómElnézést ezekért a satnya képekért, de olyan szinten volt beborulva nálunk az ég egész álló nap, hogy csak vakuval tudtam fényképezni, természetes "fényben" csak egy nagy, sötét paca látszott a körmeimen. Egyébként is nehéz volt fotózni ezt a manikűrt, mert sötét színeket használtam, de azért remélem látható a lényeg. Három Flormar lakkot használtam, az egyik a Miracle Colours 08-as, ami a sötétebb kékeslila, a másik a SuperShine 14-es, ez egy melegebb arany csillámos lila, középen pedig egy fekete, amivel amolyan földrengés-szerű motívumot festettem a két lila szín határvonalára. Nekem egyébként tetszik ez a díszítés, fogok még hasonlót készíteni :)

Remélem tetszett nektek ez a manikűr :)
Bízom benne, hogy a jövőben is részt tudok majd venni ezeken a vadászatokon, mert egyre jobban élvezem, fantasztikus élmény belemélyedni mások munkájába és ihletődni általuk. 
Köszi IsaBella, hogy megálmodtad ezt a szuper kezdeményezést, reméljük még sok szülinapot élhet meg a Manikűrvadász! :)

48 megjegyzés:

 1. Dejó lett :D Még sosem volt bátorságom kipróbálni ezt a mintát, félek mindig hogy elrontom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Atyaég, TE félsz, hogy elrontod, amikor olyan manikűröket csinálsz, hogy csak pislogok? :D Akkor én mit szóljak? :D Mondjuk én azért csináltam ezt, mert viszonylag egyszerűnek tűnt, másra nem nagyon lett volna kapacitásom.

   Törlés
 2. Jó lett nagyon! Szerintem nagyon illik hozzád ez a mani. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik ez a minta és a színválasztása, tényleg illik hozzád:))

  VálaszTörlés
 4. Jó lett, teljesen eltaláltad a hangulatát! :-)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jól néz ki! Én is ki fogom próbálni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Remélem mutatsz majd róla képeket! :)

   Törlés
 6. Nekem is tetszik, nagyon jó lett!

  VálaszTörlés
 7. Klassz lett, szerintem nagyon vagány mani! :)

  VálaszTörlés
 8. Teljesen jók a képek, mert látszik aminek látszódnia kell! Szerintem nagyon jól oldottad meg. :) Egyszer én is kipróbálnám a manikűrvadászt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát örülök, ha neked megfelelnek, én most nem vagyok elégedett velük, de hát ha az időjárás kiszúrt velem, ennyit tudtam tenni. Még szerencse, hogy ezeken legalább látszanak a színek, meg a minta. A Manikűrvadászra meg jelentkezz bátran legközelebb, mert nagyon jó élmény :)

   Törlés
 9. Nem lepődöm meg, hogy ilyen színű manikűrt választottál! :)
  Nagyon jó lett! :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon tetszik a Te megoldásod is, ráadásul ezzel a technikával meghökkentő alkalmi manikűrök készíthetők! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) fogok még vele kísérletezni, szebben megcsinálni, mert nekem is megtetszett.

   Törlés
 11. Nagyon jól sikerült! (-: Hát igen; Tőled eléggé távol állnak a neonszínek, bár tőlem is. Ezt viszont ügyesen elkészítetted, nagyon szép.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Elég nehéz volt nekem valót találni, de azért csak sikerült :P

   Törlés
 12. Nagyon illik hozzád ez a manikűr, még szerencse, hogy volt ami tetszett, azért megnéztelek volna neon körmökkel :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Nehéz dió volt megtalálni ezt, kezdtem kicsit kétségbeesni amúgy :D Viszont neon körmökkel soha nem fog senki látni, az tutifix hétszentség :D

   Törlés
 13. Szép manikűr lett, Szilvi :)

  VálaszTörlés
 14. Hűha! Jó nehéz helyzetbe kerültél. De ügyesen megoldottad. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem volt könnyű, de legalább kihívás volt a javából :) Köszönöm a kedves elismerést!

   Törlés
 15. fúúú nagyon jó!! és illik hozzád! : ))) megnéztem volna azért egy neon csodát a te verziódban is : ) ha nem is neon színekkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen ^^ Hát látod arra nem gondoltam, hogy egy neont átvariáljak, lehet működött volna, de bizonyos manikűrök pont attól olyan ütősek, hogy neon színekkel vannak készítve. Nem tudom, hogy milyen lett volna, de minden esetre ez így viszonylag kényelmes megoldás volt :P

   Törlés
 16. Nagyon jó lett, és jól is áll. :)

  VálaszTörlés
 17. Klassz lett. :) Olyan Szilvis! ;)

  VálaszTörlés