2015. január 5., hétfő

MAC - Diva


Mint olvashattátok nálam, karácsonyra megkaptam szívem egyik leghőbb vágyát Viktortól, mégpedig a csodálatos Diva rúzst a MAC-től. Ez volt az első számú kedvencem, bolondultam érte, akárhány videót néztem mindig a Diva-t vadásztam, annyira csodálatos színnek találtam. Elsőnek mondjuk egy hétköznap is hordhatóbb árnyalatot választottam (Twig), de második lépésben senki nem tántoríthatott el ettől a fantasztikus színtől. Mivel kértétek, hogy mutassam meg miként szuperál ez a szín, ezért készítettem vele egy sminket. Viszonylag natúrabb színekkel dolgoztam a szememen, hiszen egy erőteljes rúzs mellé az dukál (habár ez nálam nem sűrűn jellemző :P). A szememre a Katytól kapott Avon szemhéjpúderemet használtam, a Retro Glamour-t, pici CC krém került az arcomra meg egy kis púder, lehelletnyi Avon rose Lustre pirosító és egy kis spirál. Viszont a főszerep mindenképpen a rúzsé ^^ Sajnos a képek nem adják vissza elég jól ennek a színnek a mélységét, ugyanis kissé világosabb a fotókon, mint élőben. Utóbbinál ugyanis igazi mélybordó színe van, maga a tökély, a Juvena rúzsom elbújhat mögötte, pedig azt is nagyon szeretem. Finishét tekintve teljesen matt, jóformán lerobbanthatatlan. Még a micellás vizes vattakorongommal is dörzsölnöm kellett, hogy lejöjjön, annyira fantasztikus *.*A szokásos töltény alakú kialakítás, nekem nagyon tetszik.És maga a szépség. Valamiért itt is világosabb, talán a természetes fény kicsit kihipózza.A szobám tompa lámpafényénél jött igazán elő a valódi színe.


VakuvalTermészetes fényben


Ugye milyen gyönyörű ez a szín? *.* Azt hiszem az eddigi rúzsaim közül ez illik a leginkább hozzám, vagyis ezt érzem a legközelebb magamhoz és a személyiségemhez. Egyedül azt sajnálom, hogy nem mutatja képeken azt az igazán mélybordó oldalát, de azért még teszek kísérleteket a fotózására :)

Nektek hogy tetszik ez a szín?


42 megjegyzés:

 1. Iszonyú jól áll, és a teljes smink is nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés
 2. fúúú tényleg diva!!! : DD nagyon szép színe van és igazán jól áll!

  VálaszTörlés
 3. Valóban elképesztően gyönyörű színe van és jól is áll neked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádom ezt az árnyalatot ^^ Örülök, hogy neked is tetszik.

   Törlés
 4. Határozottan díva. :D Meseszép vagy! *-*

  VálaszTörlés
 5. Wow! Mintha CSAK neked gyártották volna...Gyönyörű...és a sminked is...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :D Én is nagyon magaménak érzem :)

   Törlés
 6. Aww ez tényleg tökéletes! Nemtom, tényleg ennyivel világosabb-e a fotóidon, de ezek szerint a dupe-om jóval sötétebb. Ez igazi, gyönyörű, hozzád illő bordó.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos sokat világosítanak a képek, de nagyon nehéz ilyenkor télen fotózni, mert csak este van időm rá. Amikor meg itthon voltam akkor nem volt elég napfény, szóval nem sikerült elkapni a színét, pedig csodás alvadtvér színű bordó.

   Törlés
 7. Hűű*-* Csodálatos az a rúzs, nagyon jól áll neked!:))

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jól áll Neked! Sőt tökéletes!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jól áll neked , szép :)

  VálaszTörlés
 10. Szuper rúzs és tényleg nagyon illik hozzád :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, én is nagyon a magaménak érzem :)

   Törlés
 11. Tökéletes ez a szín neked! Tessék állandóan használni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Ne aggódj, elég sűrűn hordom ^^

   Törlés
 12. Nagyon jol all neked ez a szin!:)

  VálaszTörlés
 13. Csodás!!! Istenien áll Neked, igazi díva vagy ezzel a színnel! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy ^^

   Törlés
 14. Nagyon jól áll, és a smink is tetszik, örülök, hogy szerető otthonra talált Nálad ez a szemhéjpúderduó :-) És kérlek, ígérd meg, hogy ha majd találkozunk, ezt a rúzst kened fel :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^^ Nagyon megszerettem ezt a szemhéjpúder duót, szépek a színei - hétköznapra is szívesen használom :) És ne aggódj, a legközelebbi talinknál ez a rúzs lesz rajtam :P

   Törlés
 15. Gyönyörű szín, nagyon jól áll :)) Régóta szeretnék már én is beruházni egyre, csak egyet a sok szép közül nehéz választani :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Hát tényleg nehéz elsőt választani, az ember kapásból ötöt tudna mondani, de azért remélem meg fogod találni az első kedvencedet :)

   Törlés
 16. Jajj de szép vagy, te lány! Csodás a smink, és ez a rúzs egy álom! Én tuti nem mernék ilyen erőteljes rúzst hordani...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, jaj nekem, hát köszönöm :3 Irulok-pirulok :) Én szívesen viselek erősebb színeket bármikor, mondhatni ez a védjegyem :P A Diva meg mintha nekem készült volna.

   Törlés