2015. január 11., vasárnap

Mani-acs - Manikűralkotás egymástól
Kicsit megcsúszva, de érkezem én is a Mani-acs következő témájával, melyben egymástól kellett manikűröket választani. Kicsit hasonló a Manikűrvadászhoz, amit nagyon szeretek, úgyhogy alig vártam, hogy belevethessem magam a nézelődésbe. Én Mazsolát kaptam páromul, aki nagyon szép körmöket tud készíteni. Nagyon jellemzőek rá a pöttyök, így én is egy ilyen manikűrt választottam tőle.

Az eredeti
Az én verzióm
Csak egy picit változtattam az ő elképzelésén, ugyanis nem a sötétebb alapra tettem még sötétebb pöttyöket, hanem a holo lakkra és ugyanazzal a lila lakkal, amivel előzőleg is dolgoztam. Három ujjamon a Catrice Even More Heavy Metallic lakkja van, a holo szépség pedig az A-England Princess Tears lakkja. Nekem nagyon tetszik ez az egyszerű kombináció, gyorsan készen van és mutatós is :)

Remélem tetszeni fog nektek ez a manikűr ^^
Lessétek meg a többiek munkáit is!


14 megjegyzés:

 1. wow nagyon tetszenek a színek :) és nagyon hosszú a körmöd *-* bár csak nekem is megnőne már...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) A körmömet ma készülök lejjebb reszelni pont :D Sajnos nem tudok már vele létezni, fáj a gépelés és félek, hogy a munkámban is hátrány lenne, így a felére fog rövidülni hamarosan :(

   Törlés
 2. Szép lett,jò a színvilag is :))

  VálaszTörlés
 3. Úgy látom, teljes mértékben "Szilvisítetted" a manit! ;-) Nem is te lennél, ha nem a lila színhez nyúltál volna. ;-)
  Egyébként minden elismerésem a tièd és a csodaszép, hosszú körmeidé!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem hazudtolom meg önmagam, az igaz :P Bár erősen gondolkodtam a zöld színeken is, de végül csak efelé húzott a szívem :P
   A bókot pedig köszönöm, habár a körmeim most megint rövidebbek lesznek a kényelem és a munkám kedvéért, de úgy is 1-2 hét és újra ilyen hosszúak lesznek :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszik, igazán illik hozzád :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik :) Nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés