2014. december 6., szombat

Zöld smink

Régebben valamiért nagyon nem szerettem magamon a zöldet. Úgy külön a természetben imádom és hihetetlenül meg tud nyugtatni, de magamon annyira furának éreztem, hogy kerültem, ahol csak lehet. Aztán mostanában valahogy megtört a jég. Ez kezdődött a Models Own Absinthe lakkjával, majd még több zöld körömlakkal (a legutóbbi Nailland fosztogatásom alkalmával is sikerült beszereznem kettőt, ami zöldes árnyalatú, és azokon túl még egy Avonosat, amit hamarosan megmutatok), és most úgy gondoltam, hogy a sminkemben is kipróbálom a zöldet, pláne hogy úgy is karácsonyhoz készülődünk és ilyenkor a zöld nagyon népszerű szokott lenni.
Van nekem egy nagyon jó kis Miss Rose palettám, amiben található egy csodálatos, aranyosan irizáló méregzöld szín. Régebben is használtam már, de csak füstösítésre, most viszont a teljes szemhéjamra felvittem, illetve megspékeltem egy kis fűzölddel és egy arany csillámos sárgászölddel a belső szemzugomban. Először kicsit féltem, hogy milyen lesz a végeredmény, hiszen a szemem színe is kissé zöldes, de nem nyomta el azt, sőt, inkább kiemelte :) Végül nagyon megtetszett a végeredmény. Ezután csak kihúztam a szememet és feldobtam egy spirált. Most nem volt kedvem alapozózni meg CC krémezni, így csak egy kis púdert láthattok a bőrömön, meg az Avon Rose Lustre pirosítóját, amiből sajnos nem sok látszik. Viszonylag halvány pirosító, de jól lehet építeni, és így utólag visszanézve a képeket jobb is, hogy nem olyan élénk, mert az má bohócszerűvé tette volna a hatást. Az ajkaimmal merész voltam, mert egy másik népszerű karácsonyi színt, a pirosat választottam. Ehhez az Avon Very Berry rúzsát és szintén az Avon True Red ajakceruzáját használtam. A végeredmény az lett, hogy talán nem is karácsonyi hangulatú a smink, hanem inkább olyan Méregcsókos, de akár a Grincset is bele lehet látni :P Nekem minden esetre tetszik, bár az ünnepekkor valami kevésbé harsányat tervezek viselni.
















Remélem nektek is tetszik :)


26 megjegyzés:

  1. A zöld szemsmink nagyon tetszik, de hozzá a piros rúzs kicsit túl sok az én ízlésemnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy a szemsmink azért tetszik - bevallom nekem is szokatlan volt piros rúzzsal, de más színnel nem nézett ki olyan jól, vagyis én nem éreztem magam jól úgy :)

      Törlés
  2. Gyönyörű a szemfestés; nekem az összhatás is tetszik, neked jól áll :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Nagyon szép smink, nem mellesleg imádom az új szemöldököd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a smink, és a szemöldököm köszöni a bókot :P

      Törlés
  4. Szép a smink, a rúzs pedig nagyszerűen áll neked :)

    VálaszTörlés
  5. Szuper lett, nagyon tetszik az összhatás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ennek igazán örülök :)

      Törlés
  6. Hát, szerintem igenis durván karácsonyi hangulatú:D Olyan 'megjelenek a rokonság előtt, és ábrázatommal üzenem, hogy mind gyáva lúzerek vagytok hozzám képest' típusú bevállalós smink. Neked persze ez úgy tűnik, kivitelezhető:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Méregcsók után nekem is ez jutott róla eszembe :P Egyébként ha nem preferálnám karácsonykor jobban a szoldabb, ünepibb sminkeket, lazán megjelennék így, de a család már megszokta ezt tőlem :)

      Törlés
  7. El tudnám képzelni egy jó mélylila rúzzsal is, bár az már tényleg nem karácsonykompatibilis! :P
    Szép lett az új szemöldököd, természetesebb! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam én is lilára (nem túl meglepő módon :P), de a zölddel valahogy nem nézett ki jól, vagy csak nem illett hozzá az árnyalat. Viszont ezzel a pirossal valahogy tetszik, pedig nagyon erőteljes és hangsúlyos, de... mégis :D
      Köszönöm a dicséretet, én is nagyon megszerettem az új szemöldököm, örülök, hogy kicsit vastagabbra csináltattam :)

      Törlés
  8. Szuper lett ez a smink, kedvencem a zöld szemfestékben is. A szemem színe is zöld és ha ezt még zöld festékkel fokozom, mindig azt mondják, hogy nem is kell beszélnem, elég ha nézek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, erre még így nem is gondoltam. Én mindig azt hallottam, hogy az ember kerülje a saját szemszínével megegyező púdereket, de végülis minden csak árnyalat függő.

      Törlés
  9. Gyönyörű lett! Neked aztán mindenféle szín jól áll a szemeden és az ajkaidon is! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves bókot és az elismerést is ^^

      Törlés
  10. Brutálisan szép lett. :) Nagyon karácsonyi, nagyon Poison Ivy... :)
    Én annyit tudnék csak "kritizálni" rajta, hogy a fényes szemsmink és ajaksmink mellett szerintem egy picit mattabb bőr jobb lett volna. :)

    Egyébként...TÖKÉLETES!!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy ^^
      Egyébként vicces, mert kicsit sem fényes a bőröm, sőt, inkább száraznak mondanám, de mivel csak este tudok sminkeket fényképezni, vakuznom kell, az meg mindig kifényesíti az arcomat. Ha megfigyeled a legtöbb képen mindig úgy fénylik az arcom, ahogy a vaku megvilágítja :)

      Törlés
  11. Nagyon jó lett!
    És a vörös rúzs meg telitalálat hozzá ;)

    VálaszTörlés
  12. Mostanában rá vagyok feszülve a zöld sminkekre, nagyon szép lett, nagyon jól áll! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen - én úgy általánosságban a zöld színű cuccokra vagyok rákattanva, jöhet körömlakk, smink, még rúzsban is elfogadnám :P

      Törlés