2014. december 7., vasárnap

December színei - Piros
A kihívás ismét folytatódik, és ezúttal a legkedvesebb körömlakk színemmel, a pirossal kellett manikűrt alkotni. Mivel számomra ez a szín önmagában is csodálatos, nem akartam túlbonyolítani a dolgot, nem festettem semmiféle mintát, csak néhány csíkozással dobtam fel az egészet.
Először felkentem a Katytól kapott China Glaze Strike up a Cosmo lakkomat, ami egy csodaszép aranyrózsaszín, ugyanis a piros mellé most kivételesen nem akartam egyértelműen arany színt párosítani. Ez a CG lakk tökéletesen passzolt a piroshoz, mivel van egy kis arany beütése, de mégis rózsás. Két réteget használtam belőle, majd száradás után 3 díszítő csíkot helyeztem el a körmeimre vízszintesen, és arra rákentem a Maybelline Colorama 54-es számú csillámos piros lakkját. Én nagyon szeretem ezt az árnyalatot, szerintem igazán különleges - kicsit a málnalekvárra emlékeztet. Ebből is két réteget használtam, és érdekes, mert a CG-re kenve teljesen máshogy jött ki rajta a piros szín, valahogy kapott egy kis fényes árnyalatot is, ami nekem kifejezetten tetszik.
Sajnos a nem létező fényviszonyok miatt szinte csak vakus képekkel tudok szolgálni, ami eléggé kihipózza a lakk színét. Magentának látszik, pedig gyönyörű ünnepi piros volt élőben. Néhány vaku nélküli, kevésbé éles képet is mutatok, ahol kicsit sejteni lehet az igazi árnyalatát.


Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

18 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Nem tudom mi az a miszmasz, de köszi :D

   Törlés
 2. Vakus képen legszebb a színe a lakknak, tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Élőben azért nem ilyen málnás a színe, sokkal élénkebb piros.

   Törlés
 3. Vakus képen tényleg gyönyörű! *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 4. nagyon szép, gyönyörű a lakk színe :)

  VálaszTörlés
 5. A képeket meglátva már tudtam, hogy a CG lakkot használtad :-D Nagyon szép mani lett :-)

  VálaszTörlés