2014. december 7., vasárnap

December színei - Piros




A kihívás ismét folytatódik, és ezúttal a legkedvesebb körömlakk színemmel, a pirossal kellett manikűrt alkotni. Mivel számomra ez a szín önmagában is csodálatos, nem akartam túlbonyolítani a dolgot, nem festettem semmiféle mintát, csak néhány csíkozással dobtam fel az egészet.
Először felkentem a Katytól kapott China Glaze Strike up a Cosmo lakkomat, ami egy csodaszép aranyrózsaszín, ugyanis a piros mellé most kivételesen nem akartam egyértelműen arany színt párosítani. Ez a CG lakk tökéletesen passzolt a piroshoz, mivel van egy kis arany beütése, de mégis rózsás. Két réteget használtam belőle, majd száradás után 3 díszítő csíkot helyeztem el a körmeimre vízszintesen, és arra rákentem a Maybelline Colorama 54-es számú csillámos piros lakkját. Én nagyon szeretem ezt az árnyalatot, szerintem igazán különleges - kicsit a málnalekvárra emlékeztet. Ebből is két réteget használtam, és érdekes, mert a CG-re kenve teljesen máshogy jött ki rajta a piros szín, valahogy kapott egy kis fényes árnyalatot is, ami nekem kifejezetten tetszik.
Sajnos a nem létező fényviszonyok miatt szinte csak vakus képekkel tudok szolgálni, ami eléggé kihipózza a lakk színét. Magentának látszik, pedig gyönyörű ünnepi piros volt élőben. Néhány vaku nélküli, kevésbé éles képet is mutatok, ahol kicsit sejteni lehet az igazi árnyalatát.










Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

18 megjegyzés:

  1. Vakus képen legszebb a színe a lakknak, tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Élőben azért nem ilyen málnás a színe, sokkal élénkebb piros.

      Törlés
  2. Vakus képen tényleg gyönyörű! *_*

    VálaszTörlés
  3. nagyon szép, gyönyörű a lakk színe :)

    VálaszTörlés
  4. A képeket meglátva már tudtam, hogy a CG lakkot használtad :-D Nagyon szép mani lett :-)

    VálaszTörlés