2014. november 19., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Sminkes táska




Hát az én sminkes táskám nem sok érdekességeket rejt a kuplerájon és az akasztott német katonán kívül, ugyanis annak ellenére, hogy szeretek piperézni, utálok magammal cigölni ezer sminkcuccot. Általában csak egy szemcerka van nálam, ha szükséges, de sokszor ezt is elhagyom, ami viszont mindig megtalálható benne az valami szájkence. Ajakápoló kötelező, illetve az éppen aktuális rúzsom is helyet kap a táskámban. Na de beszéljenek inkább a képek.


Ez az én kis sminkes tatyóm, imádom!



És most éppen ezek vannak benne.

- Kézfertőtlenítő, mert az mindig kell - sosem tudhatja az ember, hogy milyen higiénés körülmények vannak bizonyos helyeken.
- Szemüvegtörlő - igen mocskos már, de jó szolgálatot tesz.
- Oriflame rúzsceruza - most éppen ezt viseltem az ajkaimon, nagyon szeretem, főleg a bogyós gyümölcs illatát ^^
- Avon kézkrém - ezer éves szegényke és már alig van benne, de olyan óvatosan adagolom, ahogy csak tudom, mert szuper a formulája és nem akarok tőle megválni.
- Carmex ajakápoló - mert enélkül a hűvösebb hónapokban halott ember vagyok.
- Max Factor színezett ajakápoló - amikor nincs időm rúzsozni csak előkapom és már van is egy kis szín az ajkaimon, plusz nem száradok ki.
- Kis tükör - nekem nincs dizájnos tükröcském, ez a leselejtezett, törött, kopott darab a hűséges társam.
- Összecsukható fésű - ez is Avonos és jó régi darab, de én még mindig szeretem.
- Fekete és fehér cérna tűvel - sosem tudhatod mikor kell valamidet megvarrni. Én nem egyszer jártam úgy, hogy leszakadt a kabátom gombja és milyen jól jött, hogy volt nálam tű és cérna!
- Laktáz tabletta - ha olyan helyre megyek, ahol nem tudnak laktózmentes dolgokkal szolgálni, csak bekapok egyet és vígan bűnözhetek ^^
- Brutális körömreszelő - ez az önvédelmi eszköznek is beillő tárgy ment meg a néhanapján betöredező körmeim nyűgjétől. Nem mellesleg a biztonsági érzetemet is növeli
- Ventolin - asztmások legjobb barátja

Mint láthatjátok én nem cipelek magammal sok mindent - kell a hely a könyvemnek, az innivalómnak, meg egyéb dolgoknak :P Meg őszintén a munkám olyan kapkodással jár, hogy se kedvem, se időm nem lenne hazamenetel előtt csinosítgatni magam. Örülök, ha elérem a buszt, mert utána 20 percet kell várnom a következőre XD Egy kis ajakápoló, esetleg egy rúzs, de ennyi, mással én nem vacakolok. 


10 megjegyzés:

  1. A felsorolásból 3 után sírok hogy nincs 2 van és a többi eddig valahogy nem jutott eszembe :D úgy látszik én még kevésbé szeretem magammal hordozni a sminkescuccokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig az én túlélő készletem sem valami felszerelt, de én ennyit érzek szükségesnek :)

      Törlés
  2. Szuper dolgok, én is készítettem képeket, a kézfertőtlenítőt elfelejtem berakni, pedig sokszor kellene :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kézfertőtlenítő nálam mindig bent van, mert háklis vagyok a tisztaságra :P

      Törlés
  3. Lefekvés előtt olvastam a bejegyzést és amikor az ajakápolóhoz értem ráeszméltem, hogy nem kentem még fel, szóval köszi! :D
    Èn is feleslegesnek tartom az egész kollekciót magunkkal cipelni, ennyi bővel elég. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na hát örülök, hogy már ennyiben is hasznos volt a bejegyzésem :P

      Törlés
  4. A tű és a cérna jó ötlet. Tudnád, hányszor jártam én is pórul, mégse jutott még soha eszembe, hogy magammal vigyem... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is akkor jutott eszembe, mikor a kabátgombom sokadjára is leszakadt és majd megfagyott a mellkasom. Azóta mindig hordok magamnál ilyen túlélő készletet.

      Törlés
  5. Hát, sminkcuccot én nem hordok magammal, pedig sminkelem magam, mielőtt útnak indulok. :D De annak ki kell tartania! Csak ez a papír van nálam, ami felszívja a zsírt, mert rettentő zsíros a bőröm. Meg persze a nagyítós tükör, és egy kimosott szempillaspirál, mert ha esik az eső, összeragadhatnak a pillák, és utálom a vízálló sminktermékeket. És egy ajakápoló, ami színtelen, rúzst nem használok, inkább a szemem hangúlyozom valamennyire. Aztán a fésű és manikűr készlet. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, és a poént kihagytam: nincs sminktáskám. :D Ezeket a dolgokat a mindennapos hátizsákomban hordom össze-vissza; nagyon rendetlen emgber vagyok.

      Törlés