2014. november 19., szerda

Téli-karácsonyi kívánságlista

Életemben nem írtam még ilyesmit, de most van néhány vágyálmom, amik úgy sem fognak megvalósulni, de jól esik összeszedni őket :P No persze nem kizárt, hogy szép apránként meglepem majd magam velük, vagy hogy néhányat megkapok a zuramtól és a rokonoktól, de azért egyelőre ezek inkább csak álmodozások :)



Szívem leghőbb vágya a M.A.C Diva elnevezésű rúzsa. A Twig után sajnos megállíthatatlan késztetést kezdtem el érezni további rúzsok beszerzése iránt, és hát ez az árnyalat évek óta nagy kedvencem. Kell. És ha minden igaz Viktor ezzel fog meglepni karácsonykor ^^ (vagyis majd jóóól meglepődök, mikor a kezemben nyomja, mert addig persze nem láthatom, nem érinthetem, eldugja előlem :D)



Egy új David Jones táska. Nagyon megkedveltem ezt a márkát és eldöntöttem, hogy ha a jelenlegi tatyóm elhasználódik, csak tőlük veszek újat. A mostani jó pár éve bírja a gyűrődést (nem szoktam ötmillió táskával járni, egyetlen darabom van, mert utálnék állandóan átpakolni mindent egyikből a másikba), de néhol már ki van kopva, szóval jó lenne beszerezni lassan az utánpótlást.



The Body Shop deres áfonyás testvaj. Annyira imádom a vörösáfonya illatát és régóta ki szeretnék már próbálni egy TBS testvajat, szóval ezt a kettőt kombinálva vágyom erre a szépségre. 



Hónapok óta ácsingózok a Picture Polish Monroe-ja után, egyszerűen szívszorítóan szép ez a lakk. Olyan én. Sajnos mikor lehetőségem lett volna megvenni nem volt raktáron, úgyhogy azóta csak diszkréten csorgatom a nyálam a Nailland oldalán :D 



Persze ha a PP nem jön össze, beérem a Dance Legend Bullet for my Valentine lakkjával is XDDDD Haha, bilibe lóg a kezem!



Néhány Moyra lakk következik most, mert botrányosan olcsón adnak igazán jó lakkokat, szóval van néhány kiszemeltem. A Suede Effect családból nagyon tetszik ez a fuksziás árnyalat, aminek ugyan fantázianeve nics, de szerintem isteni.



A lila holografikus szépség is jöhetne hozzám, neki még pont van helyem a kosárkámban :P



Ízirájder öcsém! :D Na szóval, nekem ez a lakk kell! Easy Rider néven fut és olyan fájdalmasan szép, hogy egyszerűen must have. Pedig kék és mégis tetszik. Na jó, van egy kis lila beütése, így már érthető :P



A Silk Nude családból Milano nagyon megtetszett, őt ha törik, ha szakad megveszem.



Sima a'la nature fekete kapucnis pulcsi. Nem hiszitek el, de nekem komolyan nincs ilyenem, Viktortól csórom a cuccait :D Szeretnék már végre egy női kapucnis felsőt, mert a viharos-esős időben elég nehéz esernyővel közlekedni, és különben is akkora dark vagyok, hogy nekem még titokzatosabbnak kell látszódnom, ahogy szejtelmeszen szompolygok az utcákon ajcomba húzott kapucnival :P



Végül, de nem utolsó sorban, ha lenne rá módom szívesen vennék egy kisebb sarkú bokacsizmát is. Van ugyan pár őszi/téli cipőm, de azoknak oltári magas sarka van, amikben nem tudok a szötymős időben közlekedni. Ennek itt pl. jó a formája, van egy pici sarka, de nem töröm ki benne a nyakamat. Mondjuk nem létszükséglet, mert van egy bejáratott kis csizmám, csak az már elég régi és viseltes. Majd meglátjuk.

És ami a legfontosabb: ezek a tárgyi dolgok persze nagyon klasszak és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ugranék ki a bőrömből, ha valaki meglepne velük, de még mindig az a legfontosabb karácsonykor, hogy legyünk együtt a szeretteinkkel. Nálunk az idei karácsony rendhagyó lesz, ugyanis nem nagyon fogjuk ajándékozósan ünnepelni, sem pedig hatalmas vacsorával. Viktor sokat betegeskedett, jelenleg is elég rossz bőrben van, így az anyagi helyzetünk nyilván nem túl rózsás, meg a kedvünk se, szóval a fenti álmodozásból max a rúzs az, ami megvalósul (mert azt kértem csak, meg esetleg a pulcsit). Nem is kérek mást az égiektől, csak azt, hogy a férjem legyen jobban. Jó dolog eljátszadozni a gondolattal, hogy mennyi szép dolgot kérhetnék, de az idei karácsony nem erről fog szólni. Helyette viszont együtt leszünk, remélhetőleg addigra már egészségben, és örülhetünk egymásnak. Komolyan mondom nektek, hogy az utóbbi hetek kálváriái után ez maga lenne a tökéletes boldogság és megnyugvás. Szóval a fenti lista inkább csak jelképes álmodozás, de jó volt őket összeszedni :)

Ti írtatok karácsonyi kívánságlistát? 
Mikre vágytok idén?


30 megjegyzés:

  1. Nem akarlak elkeseríteni, de a Monroe meg a Bullet for my Valentine tök más :D Előbbi lilás-bordós, utóbbi pedig alvadt vér (barnás beütésű vörös).
    Én is régóta kacérkodom egy MAC rúzs gondolatával, hogy majd szépen elmegyek, és kezembe nyomják a számomra tökéletes árnyalatú (vörös) rúzst, de alig festem a számat, akkor sem erős árnyalatokkal, így nekem nagyon nem érné meg :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, én nem is egymás dupe-jaként említettem meg itt őket, láttam ám, hogy kicsit más a színviláguk, de mivel bordós mind a kettő, ezért bármelyiket elfogadnám :P
      Mivel én sokat rúzsozok végülis megérte befektetnem egybe, és tartok tőle még többre fogok még vágyni. Fene enné meg azt a drága gusztusomat... :D

      Törlés
  2. ...moyra holot ne vedd meg, helyette ott van az új Rival de Loop.
    Itt van Odil tesztje:
    http://www.kremesenszepazelet.hu/moyra-orion-vs-rival-de-loop-dreamland/
    Ezzel jobban jársz hosszútávon...hamarosan hozok artot vele, :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az ajánlást, de nekem a Moyra jobban tetszik, hűvösebb a színe :)

      Törlés
  3. szuper cuccok : )) énis pont mára időzítettem egy ilyen bejegyzést : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nofene, úgy látszik egy rugóra járt az agyunk :)

      Törlés
  4. Klassz dolgokat szedtél össze. :)
    Nem tudom mi van ma, de mindenhol kívánságlistás bejegyzések vannak. :D És én is ilyet szerkesztettem tegnap. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^
      Na tessék, ez is jellemző - életemben először csinálok ilyet, erre mindenki más is mára időzít ilyesmit :D Pedig olyan különlegesnek éreztem magam XD

      Törlés
  5. Na igen, az a rúzs A Tökéletes Bordó. A körömlakkok is elég tetszetősek:)
    Amúgy nekem nagy kívánságom megvenni a kedvenc albumjaimat. Bevallom, hogy a zenéim nagy részét nem túl legális formában szerzem be (az a több gigányi zene már tönkretett volna...), de most valahogy nagyon jött egy ilyen rohamom, hogy legalább a kedvenc bandáimtól a kedvenc albumjaimat meg kéne vennem, az előadók támogatása végett meg úgy amúgy is. Tök jó lenne. Kiszámoltam, és amazonon rendelve kicsit több mint tízezerért meg tudok venni 4-et (Nightwish, WT, Rise Against, Insomnium) újonnan. Nem is olyan rossz. Meg van még néhány dolog, én is haamrost írok egy kívánságlistát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a rúzs mindenképpen az enyém lesz, ha semmi mást nem is kaphatok, de ő kell :)
      Hű, bevallom töredelmesen, én zenére nem aok már pénzt. Régen imádtam eredeti albumokat venni, ma már ez megváltozott. Kíváncsian várom a kívánságlistádat :)

      Törlés
  6. Szegénykéim...tartsatok ki, Viktornak pedig továbbra is jobbulást....Remélem a Karácsonyt már majd nyugalomban és egészségesen tudjátok együtt tölteni! :)

    Amúgy tetszik a listád...:D
    Az a rúzs tényleg nagyon szép...:D
    A táskákkal meg én is így vagyok...:D (na jó utcai használatra igazából még van egy másik "táskám" is, a szimatszatyrom - Balázska - de abban úgy eltűnnek a női apróságok, hogy inkább hanyagolom mostanában, főleg amióta új a telefonom, mert azt sajnálnám beledobni egy feneketlen ANYAG valamibe, ami folyton hozzácsapódik dolgokhoz, vagy ráülök - hideg a kő és tisztább is rajta ülni - rádobnak dolgokat meg ilyenek...xD)

    Nekem három külön listám van...(a muszáj megvenni mert elfogyott; a nem muszáj megvenni, de inkább innen impulzus vásároljak, mint ész nélkül; és a nagyon jól néz ki, de erre én nem költök - utóbbiból kerülnek ki általában a szülinapi/névnapi/karácsonyi ajándékok). Így könnyebb spórolni is...legalábbis én jobban átlátom, hogy mikor mit engedhetek meg magamnak...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen a kedves, biztató szavakat :)
      Régen nekem is volt szimatszatyrom, de ma már nincs az az isten, hogy én olyannal mászkáljak, a jellememhez nagyon nem passzol. Meg abban aztán lehetetlen volt bármit is megtalálni.
      Hát én ezt a listát csak álmodozás jelleggel készítettem, abből max a rúzs és a pulcsi fog megvalósulni, a többi nem. De azért jó volt megcsinálni :)

      Törlés
  7. Egy MAC rúzsra én is vágyom, de egyenlőre nem szeretnék ennyi pénzt kiadni egy darab rúzsra. A Moyra Aqua Jeans kollekciójából nekem két lakk van meg, annyira csodásan néznek ki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezzel én is így voltam, aztán a Twig óta totálisan értem miért imádják annyian a MAC rúzsokat - ég és föld a különbség a drogériás és eközött. Nem mintha előbbi ne lenne jó, csak más.
      A Moyra lakkok meg nagyon tetszenek, de sajna most még azok sem férnek bele :(((

      Törlés
  8. Viktornak jobbulást kívánok, és kívánom, hogy gyógyuljon meg, az egészség a legfontosabb!! Ez a kívánságlista meg jó lesz annak aki megajándékozni akar majd a blog karácsony alkalmával :) A mac rúzs nekem is tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, köszönjük a jókívánságokat :)
      Ó, hát nem tudom, hogy aki meg fog ajándékozni, az vajon innen nézelődik-e, de akárhogy is, talán később szép apránként beszerezhetek innen mindent magamnak :P

      Törlés
  9. Viktornak jobbulást kívánok, illetve mindkettőtöknek sok-sok erőt és kitartást! A szeretet mindent legyőz és ritkán szereti 2 ember így egymást, mint Ti ketten! :)

    A kívánságlistára áttérve úgy örülök, hogy a PP - Monroe nem tetszik és nem kell, mert akkor tuti idegbajt kapnék, így is ma adtam le egy újabb Nailland PP rendelést. Csődbe megyek, komolyan! :D
    Viszont így promóképről ezek a Moyra Suede Effect lakkok nagyon klasszul néznek ki!
    Szívesen kipróbálnék egy TBS testvajat is amúgy, már csak a körülötte lévő nagy hype végett is, de nincs azaz isten, hogy én kiadjak arra a tégelyre 5000 forintot. Soha! Nevetséges!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, igyekszünk kitartani, Viktor pedig gyógyulni :)
      Nem tetszik a Monroe? Ilyennel sem találkoztam még, én bolondulok érte :) Sajnos amióta rájöttem, hogy szeretem a körömlakkokat én is nagy bajban vagyok :P
      Hát a TBS termékek tény és való, hogy drágák, de egyszer muszáj kipróbálnom tőlük egy testvajat, ha már mindenki annyira dicséri. Lehet, hogy utána többet nem költenék rá, mert akár olcsóbb is jó lehet, de egyszr át kell élnem azt a földöntúli csodát :P

      Törlés
  10. Jobbulást kívánok Viktornak és ezzel együtt kívánom, hogy hamarosan már csak tárgyias dolgokat kelljen kívánnod és minden más rendben meglegyen! :)

    VálaszTörlés
  11. Jobbulást kívánok én is Viktornak! :)
    Klassz kis kívánságlista, szeretnék én is egy PP lakkot, de úgy vagyok vele, hogy az árán inkább könyvet veszek. :D TBS testvajakat imádom, ezt a változat ez én listámon is szerepel. Már nálam is alakulgat a kívánságlista, mondjuk az első helyen nem tárgyi dolog áll, legnagyobb vágyam, hogy egy bizonyos dolog teljesüljön Vele <3 :DD Tesómék kint élnek Bécsben minden évben az adventi időszakban is megyek ki hozzájuk , általában úgy alakítgatom a listámat, hogy olyan dolgok szerepeljenek rajta amiket itthon nem tudok beszerezni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, átadom ^^
      Hát én eddig két darab PP lakkra költöttem, a többit ajándékba kaptam, de úgy vagyok vele, hogy néhány árnyalatért megéri nekem ezt a pénzt. Könyvekből meg most van néhány, amit el kell olvasnom, szóval azokkal próbálom leállítani magam - lassan nincs helyem hová pakolni őket :D
      A kívánságod remélem minél hamarabb teljesül :P

      Törlés
  12. Ez a deres áfonya jól hangzik. :) Most a mangós TBS vajat használom, de jobban szeretnék valami téliesebben magamra kenni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is vágyom egy kis télies illatra, jó lenne kipróbálni ezt a finom áfonyás kencét :)

      Törlés
  13. Jobbulást Viktornak, kívánom, hogy jöjjenek rendbe a dolgok, már nagyon kijutott nektek a rosszból és az aggodalomból.
    Tegnap voltam két Deichmann túrán és eszembe jutott a listád :) ha van időd-kedved-kereted, most érdemes bemenni, rengeteg csizma meg bokacipő le van árazva, a fél boltot haza tudtam volna hozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, hát már ideje lenne valami jónak is történnie velünk, de azért igyekszünk lelkesek maradni.
      Köszönöm azt is, hogy szóltál, ám sajnos jelen helyzetünkben nem nagyon tudok élni ezzel a jó kis lehetőséggel :(

      Törlés
  14. Jelen pillanatban a családomra vvágyom, hogy együtt lehessek velük otthon. A többin még nem is gondolkoztam igazán. :)
    A csizma nagyon csinos darab. A rúzs pedig gyönyörűen szépséges. Gyorsan írj a Mikulásnak és a Jézuskának is, biztosan nagyon jó voltál és meg érdemled mindezt!!!!!!!!! Aki mást mond, az hazudik!!!! ;) :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen megértem a vágyaidat, én is elsősorban olyan dolgokra vágyom, amik kézzel nem foghatóak, de a szívemben ott élnek és mindennél fontosabbak számomra. Ez a szeretet, a békesség, az egészség, a meghittség.
      A rúzst remélhetőleg tényleg megkapom, ebben egyeztünk meg a zurammal, a többi meg majd jön szép apránként :) De remélem Miki tényleg látja, hogy milyen jó kislány voltam idén (is :P).

      Törlés
  15. A testvajat előbb szagold meg, mert sajnos nem olyan fanyar, min a tusfürdő, sőt, még a testradír is másmilyen, mint a tusfürdő, legalábbis a tavalyi, Cranberry Joy nevű esetében így volt... Szóval nem a legjobb testvajillat szerintem, hiába vörösáfonyás, úgyhogy jól szagolgasd végig őket, és így dönts :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tanácsot, így fogok tenni. Azért remélem, hogy számomra kellemes illat lesz, mert imádom az áfonyát és nagyon szeretnék valami jó kis téli illatú testvajat találni magamnak.

      Törlés