2014. október 12., vasárnap

Őszi séta a kis Dunánál

Ez a hétvége annyira szép és napsütéses volt, hogy vétek lett volna a négy fal között maradni. Tökéletes kiránduló idő lévén mi is felkerekedtünk Viktorral és tettünk egy kis sétát a kis Duna-partnál :)Fiatal hattyúk - még kicsit szürkés a tollazatuk, de hamarosan ők is csodaszép, hófehér madárrá változnak :) Meséltem nektek régebben, hogy él itt a kis Duna-partnál egy hattyúpár, akik minden évben új fiókákat nevelnek, ők a legújabb fészekalj - nyolcan voltak összesen. Úgy szeretem egyébként ezt a kis családot, olyan szívmelengető, hogy ez a párocska évek óta együtt van ^^ Én persze tudtam, hogy kell kivinni valami régi kenyeret, hogy legyen mivel etetni a jószágokat, és hát mondanom sem kell, nagy sikerünk volt. Én csak dobáltam a kenyérfalatokat, a hattyúk követelőztek (félelmetesek is tudnak ám lenni, hajjaj!), Viktor fényképezett, és körénk sereglett egy csapat fotós is, akik kihasználták a remek alkalmat.

Persze jöttek ám a kacsák is :)Az egyik felnőtt - azért tőle kicsit féltem ám, mert olyan követelőző volt, hogy szinte kiröpült a partra, hogy kivegye a kezemből a kaját :DNa mi van az ajkaimon? Hát persze, hogy a Rimmel Cutting Edge, nem bírtam magammal :P De azért lesz majd részletesebb teszt is róla, itt most igazából kettőnk ragyogó szépsége a lényeg XDPisze-pisze ^^Viktor nagyon élvezte a fotózást :P

Hm...fejléc-gyanús kép :P

Csodálatosan előnyös teljes alakos fotó :P - nem baj, lesz ez még jobb is ^^

Itt már elég sötét volt...Szuper új horror helyszínt találtunk - a fáról lelóg egy akasztófa kötél, mellette gagyi, színes hintaló. Mondtuk is Viktorral, hogy most kéne valahonnan felhangoznia tompa gyerekkacajnak, aztán a lovacska magától elkezdhetne hintázni :P Persze ez élőben sokkal jobban átjött, de nekünk muszáj volt megörökíteni.

Remekül éreztük magunkat, jó nagyot sétáltunk, és gazdagodtunk is néhány szúnyogcsípéssel :P
Nektek hogy telt a hétvégétek? :)

26 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszenek a képek! Olyan aranyosak vagytok együtt!

  Nekem nagyon hamar elreppent ez a hétvége. Lazítás volt a fő, egy kis pakolással fűszerezve. Ja és Anyukámat vittük ki nem rég a reptérre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen ^^
   Ne is mondd, nekünk is elröpült, ráadásul a jövő hét hosszú lesz, szombaton is munka :(

   Törlés
  2. Nekem is menni kell gyakszi... :(

   Törlés
  3. Mélységes együttérzésem :(

   Törlés
 2. Nagyon cukik a hattyúk, bár én kicsit félek tőlük, mert tényleg eléggé neki tudnak indulni, ha valami fincsit szimatolnak :D
  Szép pár vagytok, igazán jól áll ez a vörös szín neked ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem megkergettek anno Balatonon, azóta kicsit félve közeledek feléjük, pedig annyira szépek *.* A felnőtt hattyú már majdnem kitotyogott a partra kaját követelni, gyorsan el is hátráltam :P
   A dicséretet pedig nagyon köszönjük, illetve én külön is ^^

   Törlés
 3. Jó képek lettek ezek. Az egész alakoshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nincs azzal semmi baj. Gondolj arra, hogy rólam a párom semmilyen körülmények között nem képes normális képet készíteni, és rólad van bőven! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Hát nem vagyok egy túlzottan fotogén alkat, és a testalkatom jelenleg olyan, amilyen, de én azért jól érzem magam a bőrömben, és hát ilyen is kell :) Egyébként nyáron raktál fel kirándulós képeket, ahol te is teljesen jól nézel ki, legalábbis úgy rémlik, hogy mostanában láttam rólad ezeket a képeket.

   Törlés
 4. Először is: nagyon csini vagy!!! És nagyon aranyosak vagytok Viktorral! :D
  (és úgy mellesleg az a rúzs valami eszméletlen, nagyon dögös, nagyon jól mutat rajtad...még jó, hogy elcsípted az utolsót belőle!!!)
  Mondjuk a hattyúk meg a kacsák is aranyosak...és nem ettek meg titeket szerencsére...itt is van néhány agresszívabb galamb, ami kb kiveszi az ember kezéből a kaját...:O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a kedvességed és a dicséretet is mind felém, mind kettőnk felé ^^ Örülök, ha így látod a dolgokat.
   A rúzst pedig imádom, úristen, le sem lehet rólam robbantani, wahhh! :D)
   A galamb az csak pofátlan, na de a hattyú, ha nekiiramodik elég ijesztő tud ám lenni :O

   Törlés
 5. Olyan cukik a hattyúk! Nagyon szépek a képek! :) Ti pedig nagyon aranyosak vagytok a pároddal! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen, örülünk, ha tetszenek a képek :)

   Törlés
 6. Irigykedem a romantikus hattyúetetés és fotózás miatt. Mi is próbálkoztunk egyszer, aminek a vége az lett, hogy az egyik hattyú kijött a tóból és megkergette barátomat. :D:D (Én meg jól kinevettem és fotózni próbáltam.)
  A teljes alakos kép alatti kommentároddal ironikus hangvételével meg nem értek egyet: nagyon csini vagy így, ahogy vagy és pont! :)
  A többiben meg csak az előttem szólókat tudom ismételni: nagyon aranyosak vagytok és fantasztikus színe van a rúzsodnak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát hajszálon múlott, hogy nem lett nekünk is hasonló sorunk, mert a nagy hattyú nagyon szemtelenül kunyerált :P Mikor már tárogatta a szárnyait, károgott és csattogott a csőrével rögtön hátráltam, mert régen Balatonon volt szerencsém egy példánytól kergetést, csípést és súlyos megszégyenülést szenvedni :D
   A bókot nagyon szépen köszönöm, hát örülök, ha így gondolod, de azért remélem lesz ez még jobb is :)

   Törlés
 7. olyan jól illetek egymáshoz : )) nagyon jók lettek a képek! : )
  némelyiken Viktor XDD az az őszinte boldog fej XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük ^^
   Viktor meg szokásához híven hozza a formáját :P

   Törlés
 8. Legjobb időtöltés egyike. :)
  Aranyosak vagytok együtt és igazán csinos vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mi is nagyon szeretjük ^^
   Köszönjük a kedves bókot, én pedig külön a magam nevében is :)

   Törlés
 9. Nagyon jól néz ki ez a rúzs, szuperül áll neked :) A minősége milyen?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) A minősége is remek, órák hosszat bírta rajtam igazítás nélkül és szép, egyenletesen kopik, nagyon jó vétel volt. De lesz róla részletesebb beszámoló is, ha érdekel :)

   Törlés
 10. Nagyon helyesek vagytok együtt! Ezt a posztot csak most láttam meg, hogy ide kattintottam hozzád. :))
  Az én párom állandóan állványt cipel a géphez, így ha kettőnkről fotó készül, az a beállítások miatt vagy negyed óra. A technika átka.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük ^^
   Ó, mi spontánok vagyunk viszonylag, szeretünk életszerű fitókat készíteni, amik ugyan nem művészi szépségűek, de az emlékeket tökéletesen megőrzik :)

   Törlés
  2. Asszem én is erre vágyom... :))

   Törlés
  3. Ilyenekre is biztos sor kerül majd ^^

   Törlés
 11. Jaj, de nagyon csinos tetszik lenni! És az az ajakszín!!! Csodaszép *.* Azt hiszem, a napokban ismét elő kell vennem az Oxford Wine-t... Az egész alakos kép is teljesen rendben van szerintem, Viktor pedig kb. annyira szerethet fotózkodni, mint Tamás :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De drága vagy, Katym, köszönöm ^^
   Ó, az Oxford Wine régi álmom, úgy szeretném egyszer magaménak tudni azt a színt is, csak sosem látom a katalógusokban :( De azért nem adom fel.
   Az egész alakos kép végülis tűrhető, de lesz ez még jobb is :) Viktor meg le sem tagadhatja önmagát :P

   Törlés