2014. október 21., kedd

Októberi körömkihívás - Halloween: Vér
Ez volt az egyik kedvenc témaköröm, imádom a véres dolgokat (jó, tudom, morbid vagyok, de ezt tőlem már megszoktátok :P), ezért igyekeztem valami érdekes, újszerű ötlettel előállni. Persze nézelődtem pinteresten is, és végül több ötletből gyúrtam össze a saját verziómat.

Első lépésként kifestettem fehérre a körmeimet (hű, de fura volt!), majd egy szép vérpiros színnel és feketével átmenetet csináltam. Ezt a véres összhatást még feldobtam néhány ponton azzal, hogy összenyomkodtam a szabadon maradó fehér részeket a piros lakkos ujjammal, így készítve véres ujjlanyomatot, majd végső döfésként néhány összfércelt seb jellegű díszítést vittem fel a körmeimre. Megmondom nektek őszintén, lehetett volna jobb is, mert még mindig nem tudok szép, vékony vonalat húzni, de azért igyekszem tovább gyakorolni. Addig is, íme az elkészült manikűr!
Remélem tetszik nektek :)


16 megjegyzés:

 1. Nekem a varratokkal együtt kicsit sok, de iszonyat jól néz ki :) már-már undorító, jó értelemben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy azért tetszik :)

   Törlés
 2. Szerintem nagyon szép lett! :)
  Nekem tetszik! :3

  VálaszTörlés
 3. fúú nagyon jó!! ilyen véres, alvadt véres az összhatás, nagyon tetsziik!! : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, de a tied mellett elbújhatok :P Az valami fenomenális lett!

   Törlés
 4. Ajaj, ez nagyon király lett:)
  Még mindig nincs nude körömlakkom, de csak azért fontolgattam a beszerzését egynek, hogy ilyen és ehhez hasonló körmöket festhesssek magamnak:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :P
   Hát én nude lakkra képtelen vagyok rávenni magam, nem is szeretnék, de a fehér az kellett, mert olyan univerzálisan felhasználható.

   Törlés
 5. Hű, nagyon látványos lett, szuper! :) Egy "véres" fehér jelmezhez annyira el tudnám képzelni c:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^^ Igen, olyasmihez elég jól illene :P

   Törlés
 6. Ha nem mondod h az varrat, én keresztnek néztem. Azon gondolkodtam nagyon kemény, véres temető:D erre na. Mindegy nagyon jól néz ki így is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sajnos a vékony vonalakkal még nem tudok jól bánni, de elméletileg ezek varratok, bár a kereszt is témába vágott volna :P

   Törlés