2014. október 20., hétfő

Manikűrvadász - 12. forduló
Sikerült még last minute jelentkeztem a következő Manikűrvadászatra, úgyhogy szerencsére ebből nem maradok ki :) Az előzőt sajnos nem tudtam vállalni, de most annál nagyobb örömmel vetettem magam bele az alkotásba. Szilvi a mostani forduló házigazdája, akinek a blogját nagyon szeretem, és habár közel nem vagyok még olyan jó manikűr alkotó, mint ő, vagy a többiek, azért buzgón próbálkozom. Szilvi ezúttal Tatust sorsolta ki nekem, akinek az alkotását itt tekinthetitek meg.
Ez a pillangó/szitakötőszárnyas manikűr azonnal levett a lábamról, rögtön tudtam, hogy ezt fogom újra alkotni. Igaz, hogy ez is manikűrvadászhoz készült, de annyira megtetszett, hogy muszáj volt :P

Íme az eredeti

Az én verziómMost nagyon kékes kedvemben voltam, ezért az új kék Astor lakkomat használtam alapnak, melyre szivaccsal ütögettem egy kis halvány lilás-csillámos Maybelline Colorama-t (mindkét lakk a legújabb nyereményeimből való). Ezután körbefestettem a körmeim szélét a Flormar Miracle Colours U08-as lakkjával, majd a mintát is megrajzoltam vele. Néhány fekete pöttyöt nyomtam a vastagabb részhez, végül pedig az Essence Cool Breeze fedőjével díszítettem. Nekem tetszett a végeredmény, pedig azt hittem nehezebben fogok vele megküzdeni. Talán egyre gyakorlottabbá válok :)

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy részt vehettem ebben, és ne felejtsétek el megnézni a többiek fantasztikus munkáit is! ^^


36 megjegyzés:

 1. Jujj de szép lett! Igaz álomkék! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^^ Életemben először volt ennyi kék a körmeimen :P

   Törlés
 2. Nagyon jól sikerült, pedig nem is lila. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^^ Igen, most kiléptem a komfort zónámból, gondoltam valami tőlem szokatlant alkotok, hát ez lett belőle :P

   Törlés
 3. Nagyon egy húron pendültünk, én is kékkel és glitterekkel operáltam :) Nagyon tetszik a manid, igazán tükrözi a "mesevilágodat" titokzatos és játékos egyszerre!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, ha így látod :) Most igazából valami tündéres-pillangós fílinget próbáltam visszaadni.

   Törlés
 4. Huhh, türelem, az van :) Szép lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meglepően kevés időbe tellett megalkotni, szóval nem is kellett hozzá sok türelem, de köszönöm az elismerést :)

   Törlés
 5. Bár nem szeretem a kéket, ez eszméletlen gyönyörű lett! :)
  És rajtad jól mutat...:D (és én meg siratom a körmömet, mert semmit nem tudok rákenni...pedig az ilyen bejegyzésektől mindig kedvet kapok hozzá...:/)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^^ Hát az elején én is így voltam, de tényleg ha gyakorol az ember egyre ügyesebb lesz. Lassan én is kezdek vállalható manikűröket csinálni :P

   Törlés
 6. A kékségből sosem elég :) Nagyon szuper lett, tetszik a manikűröd.

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű *-* de várom már hogy egyik manivadászon Téged kapjalak: )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen és nagyon drága vagy ^^ Én mondjuk rettegnék, ha téged kapnálak, mert olyan szépeket sosem tudnék csinálni, mint te :)

   Törlés
 8. Ad neki valami különleges sejtelmességet az, hogy nem annyira kontrasztosak a színek, mint az eredeti maniban. Szép munka, te pedig egyre jobb vagy, akármennyit is szerénykedsz. :))) Gyakorlat teszi a mestert! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hm, igen, most hogy mondod tényleg kicsit sejtelmes lett, pedig nem volt célom ilyenné alkotni. Minden esetre örülök, ha tetszik és köszönöm az elismerést is, igyekszem sokat gyakorolni :) Örülök, ha látszik is az eredmény ^^

   Törlés
 9. Szépséges lett. :) Nagyon tetszenek a színeid. :)

  VálaszTörlés
 10. Gyönyörű, nagyon szép és csillog, :) *-*!

  VálaszTörlés
 11. Beleszerettem ebbe a manidba, olyan szépséges ez a kék ragyogás!

  VálaszTörlés
 12. Nagyon tetszik a manid*-* A színösszeállítás és a fedőlakk nagyon passzolnak:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, ha így gondolod :)

   Törlés