2014. szeptember 28., vasárnap

Goth kihívás 2. - 7. kérdés

Miért nem viselsz folyamatosan goth holmikat?


Mint azt már az előző kérdésnél kifejtettem, a saját stílusomhoz illő goth holmikat állandóan viselem. Nem úgy működöm, hogy akkor hétköznap más ruhákban járok, hogy a tömeg könnyebben elfogadjon, aztán otthon meg magamra öltöm a kedvenc cuccaimat. Mivel én inkább amolyan elegáns stílust képviselek, ezért az öltözködésem a dolgos munkanapokon is teljesen elfogadható. Jó, hát látszik rajtam, hogy kicsit kilógok a sorból, mert hétköznapra is sötét sminket viselek és szeretem a feltűnő ékszereket, de még mindig jobb, mintha fűzőben mennék melózni. Egyébként van egy pár fűzőm, de azokat jobb szeretem alkalmakkor hordani, mert annyira különleges viseletek, hogy ha hétköznap hordanám őket, elveszítenék a varázsukat. De egyébként nem is venném fel, mert nem lenne túl kényelmes. Szóval a magam részéről én a saját stílusomat minden nap bátran felvállalom. Persze megkapom néha, hogy gyászolok-e, meg hogy bálba készülök-e, de nem igazán érdekelnek az ilyesfajta kukacoskodások. Én így érzem jól magam, és csak azért, hogy a tömeg jobban elfogadjon, nem viselnék más ruhákat. Szerencsére az életem minden területén el lett fogadva az ízlésem, nincs is belőle problémám.

4 megjegyzés:

  1. Olvasgatom itt a Goth bejegyzéseidet, így én is kedvet kaptam egy Goth mani elkészítéséhez. Ha a héten megkapom az új lemezeimet, megcsinálom ... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy megtetszett a téma! :) Nagyon kíváncsi leszek mit fogsz alkotni ^^

      Törlés
  2. Az a lényeg, hogy te így érezd magad jól, és más nem számít, de biztos csinos lehetsz a leírásaid alapján :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindig is az volt fontos számomra, hogy úgy öltözködjek, ahogy nekem tetszik. Egyébként eddig zömében dicsérték az öltözeteimet, szóval annyira nem lehet vészes :P

      Törlés