2014. augusztus 6., szerda

Köszi, puszi!




Az emberek annyira segítőkészek. Minden nap akad egy kedves és jószándékú valaki, aki emlékeztet arra, hogy milyen undorító, kövér disznó vagyok, csak hogy ne felejtsem el.

(ui.: nem rinyálok, becsszó, ennyi volt. Csak olyan hülyén jött ki, pont ma akartam az önbizalom tréning első részét megírni, de azt hiszem még várok vele egy kicsit, mert most nem lennék túl hiteles.)


38 megjegyzés:

  1. Mi történt???? :( jó levélben is, vasárnap szétoltjuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi különös, csak beszólogatnak az emberek és még mindig nem jó érzés, de hát ez van :)

      Törlés
  2. oohh :((
    az emberek 95%-a tapló segg :(

    VálaszTörlés
  3. :( mondanám, hogy ne törődj vele, de tudom milyen rossz az ilyen. Fel a fejjel, mert szép vagy és erős vagy :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos ilyenkor hiába nyugtatja magát azzal az ember, hogy nem kell velük foglalkozni, azért senki nincs fából, mindenkire hatással vannak valamilyen szinten a gonoszkodások. Rám is, de már túl tettem magam rajta. Azért köszönöm a kedves sorokat, nagyon jól esett olvasni :)

      Törlés
  4. Tivábbra is azt mondom hogy fantasztikus ember vagy és ne hallgass a köznépre!!!!R

    VálaszTörlés
  5. Valószínűleg nem tudok olyat mondani, amitől jobban érzed magad, de azt ne felejtsd el, hogy aki ilyesmit csinál, azzal ilyen szinten kompenzálandó problémák vannak. Saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ilyesmivel nyugtatom magam én is. Egyébként idővel minden le szokott csitulni bennem, de akkor ott nagyon kellemetlen és rossz érzés, nyilván. Mindenki így van ezzel, akinek ilyen-olyan okkal beszólogatnak.

      Törlés
    2. Hát persze, természetesen. Remélem, kicsit már jobban vagy :)

      Törlés
    3. Persze, már nincs semmi baj :)

      Törlés
  6. Nem is értem, egyeseknek hogy van bátorsága beszólni, és milyen alapon??? Az ilyenek menjenek a pi...zsamába. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tudod egy száguldó kocsiból könnyebb kiordítani, mint szemtől szembe elmondani a véleményét az illetőnek :)

      Törlés
  7. Fogd fel pozitívnak, elvégre mindig a szép embereket bántják, főleg ha belül is azok. Csodálatos vagy!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, köszi ^^ Nem hiszem, hogy a "szépségem" miatt bántanának, a súlyomat ért kritikák jogosak, de ha már valaki minden áron közölni akarja ezt velem, lehet kulturált módon is tenni.

      Törlés
  8. "Én lefogyhatok, de te örökre g.ci maradsz" - ez a mondat lebegjen a szemed előtt, ne azt nézd, hogy mit mond, hanem hogy KI mondja!
    "If you don't know him personally, don't take it personally!"
    Kitartás drága, vasárnap kibeszéljük a dolgot, jó?????? :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindkét dologban igazad van, de hát emberből vagyok, meg Rákból, érzékeny is, aztán fájnak ezek a dolgok eléggé... De túl vagyok rajta, csak akkor rossz volt nagyon.

      Törlés
  9. Ne törődj az ilyenekkel, nem érik meg az energiát. Csak előre, felszegett fejjel! :)

    VálaszTörlés
  10. A "segítőkész, kedves" lópélók mindig találnak a másikban valamit, amivel azt hiszik, hogy odab*sznak, földbe döngölnek, de szerintem meg közben a saját szegénységi bizonyítványukat, szánalmasságukat, kicsinyességüket erősítik a beszólásaikkal.
    Remélem, hogy az ilyenek nem veszik el a kedved és az önbizalmad. Láttam pl a hastáncos képeid, mit nem adnék azért a dekoltázsért!!!!! :) (majd 30 évesen tini melltartót vagyok kénytelen venni...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, sajnos az ilyen ember nem épp a jó oldalát mutatja meg ezekkel a beszólásokkal. És persze nem omoltam össze és nem roskadtam magamba, csak szomorkodtam kicsit, hogy az emberek miért szeretik bántani egymást, és miért mindig engem? :( De oda se neki, már nem foglalkozok vele :) A dekoltázsom pedig lehet, hogy jelenleg tetszetős, de ha lefogyok (adja ég, hogy sikerüljön), akkor azért közel nem lesz ekkora. Bár kicsi sem lesz sose, ez nálunk családi vonás :) És köszönöm, hogy találtál rajtam dicsérni valót ^^

      Törlés
  11. Szerintem hagyd a g*cibe, de tényleg. Egyébként, igazat adok Reninek. Te lefogyhatsz még, tudsz változtatni magadon. Belül könnyebb változni, főleg ha belül is szép az ember. Na de aki belül rohad? Kibújik a szög a zsákból és megnézheti magát az akivel van....Egyébként aki ilyet mond, az magáról akarja elterelni a figyelmet. És kitudja lehet 100x nagyobb defektje van, mint a Te súlybeli problémád. Inkább azt mondom, vedd fel ezt úgy, hogy igenis lefogysz valamennyit, és legközelebb mosolyogva odaszólsz neki hogy hát igen valaki képes javuló tendenciát mutatni....de valaki csak lefele süllyed. Sz*r lehet.... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, engem is ez nyugtat, hogy én még változhatok, de aki jellemében gonosz és rosszindulatú, az sosem változik meg, csak keres magának mást, akin kiélheti a gonoszkodásait. Remélem idővel már nem fognak tudni elővenni a súlyom miatt, bár gyanítom akkor meg találnak majd rajtam mást, amit cikizzenek :D

      Törlés
  12. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. :) A saját életük nyomorúságát próbálják másra kivetíteni, ezért akárkit képesek megbántani, amikor legbelül tudják, hogy ők mindenkinél rosszabbak. Az ilyen emberek beszólásait csak el kell engedni, vagy arcon kell röhögni őket és tovább állni.
    Gyönyörű vagy és a többi meg nem számít. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, én is ezt mondogatom, meg mindenki ezt tanácsolja, de azért a nem foglalkozás nem olyan egyszerű, főleg ha az embert a legérzékenyebb pontján találják el :) De azért nem mentem Dunának, csak rossz volt akkor eléggé. A bókot viszont köszönöm, meg a kedves jótanácsokat is :)

      Törlés
  13. Van egy ismerősöm aki rendszeresen megjegyzést tesz a molettebb emberekre. Én nem szeretem hallgatni sem ahogy utálkozik. Sajnos nem tudtam róla leszoktatni. Szerintem akik másokon lovagolnak, valahol magukkal sem elégedettek.
    Engem meg legebéztek.... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem miért jó pl. az ismerősödnek, meg másoknak is szidnia a molett embereket. Meglehet, hogy az illető nem élt mindig egészségesen, ezért felcsúszott pár kiló (esetemben ennél jóval többről van szó), de az is lehet, hogy közben már próbál ellene tenni, és így lelombozzák a lelkesedését. Szerencsére én ezután annál könyörtelenebbül tornáztam este :P

      Törlés
  14. Hidd el, az sem jó, ha vékony vagy (hozzáteszem: egyáltalán NEM VAGY KÖVÉR)!!! Én az 50 kilócskámmal is kaptam már olyan megjegyzést, hogy "te talpigsegg"! Gondolhatod, mennyire érdekel ilyen ember véleménye...
    Ne törődj ezzel az egyetlen rosszindulatú megjegyzéssel! Irigy és a saját házuk táján nem söprögető emberek mindig is lesznek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik a rosszindulatú embernek mindegy, hogy kit és miért szid, csak az kell neki, hogy f.sza gyereknek érezhesse magát. Szomorú. Egyébként nagyon kedves vagy, de bizony jócskán túlsúlyos vagyok, viszont próbálok ellene tenni minden nap.

      Törlés
  15. Atyaég... közhely, meg tényleg leírták már, de ez az egész arról mond el bármit is, aki mondja, nem rólad. Csak gondolj bele, hozzád képest az ilyenek hol vannak leragadva, milyen szintű súlyos kulturálatlanságtól szenvednek, és nem is tudják? Az a szomorú, hogy ezek az emberek tényleg elhiszik magukról, hogy ők valami istenkirályok, akik a releváns (nem) és okos (juj, dupla nem) véleményüket mindenkivel megosztva még menőbbek lehetnek (jujujuj de nem) te meg csak szomorúan ingathatod a fejed pondróságuk tudatában...:D Szóval csak tapicskold el őket fejben, és mosolyogva sétálj tovább. Akik szeretnek, tudják, hogy mennyire értékes vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy :) Igen, egyébként megfigyeltem én is, hogy az ilyen beszólogatók biztos nem két diplomás, művelt, kulturált emberek, hanem kilóg a kapa a szájukból. Azt is értem, hogy a saját vagányságukat akarják ezzel fitogtatni, de attól még a szavak ki vannak mondva, eljutnak a fülemig és fájnak. De szerencsére már eljutottam odáig, hogy csak egy kis ideig szomorkodom, utána pedig a beszólás csak nagyobb erőt ad ahhoz, hogy folytassam, amit elkezdtem :)

      Törlés
  16. Ohhh :S hát nagyon sajnálom,hogy ez elvette a kedvedet,de teljesen megértem. :S de tudod, az vagy,amit te gondolsz magadról és nem az,amit mások gondolnak rólad,és akik ilyeneket mondanak rólad meg ne vedd magadra,mivel önmagukkal sincsenek megelégedve!! várom a tréninges bejegyzéseidet,szükségem van rájuk nekem is! :))) Ne add fel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggódj, csak átmenetileg, mert hamarosan azért megírom a bejegyzéseimet a témában :) Az, hogy mit gondolok magamról belső tulajdonságok terén teljesen rendben van, a jellememmel nincs problémám, de a külsőm jócskán korrigálásra szorul, és erre nem tudom azt mondani, hogy a beszólóknak nincs igazuk. Mert tény, hogy a súlyom miatti szekálásoknak van alapja. Én is tisztában vagyok ezzel, de ha állandóan az orrom alá dörgölik, az nem túl kellemes érzés. Azért már helyre raktam magamat és már kicsit sem búslakodom, főleg ennyi kedves hozzászólás után :)

      Törlés
  17. Én erre mindig csak annyit mondok, hogy a kutyák játszanak csontokkal! :DDD Nem mondanám magam dundinak, ideális, határon belüli a súlyom, de 2 évvel ezelőtt 105 voltam (atya), voltam dundi, rosszul éreztem magam, éreztem a gonoszkodó tekinteteket, 1 év alatt lement 40 killa, mostmeg csak úgy lesnek! Voltam csontos is, 173 cm magasan 63 kilósan kivolt az összes bordám és csontom,ruhában kurva jól néztem ki, de mikor fürdésnél tükörbe néztem nem éreztem jól magam, undorodtam, ezért felszedtem 5 kilót, amit 1,5 éve tartok, és jól érzem magam. A belső béke a lényeg, a kisugárzás, az hogy te hogy érzed magad, a kutyák meg hagy ugassanak, szopogassák csak a csontot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva én jól érzem magam, szeretem az életem és nem utálom magamat, a külsőmet sem (csak néha, és olyankor vannak önértékelési problémáim). De az is tény, hogy szeretnék egészségesebb, csinosabb lenni, szóval azt nem fogadom el, hogy csak azért, mert nekem így is jó, ne lehetne jobb. Mindenképpen le fogok fogyni, csak hát a beszólogatók ezt nem tudják, meg azt sem, hogy minden nap keményen küzdök ezért. Naponta tornázok, odafigyelek arra, mit eszem és már észrevettem a változásokat magamon, de hát aki egyszer lát, annak csak az jut el az agyáig, hogy milyen kövér vagyok. Igazuk is van ilyen téren, de nem muszáj ezt undok módon az orrom alá dörgölni. Azért köszönöm a kedves hozzászólásodat, nagyon jól esett olvasni :)

      Törlés
  18. Tudom miről beszélsz.... Elég szomorú, hogy amikor a tengeren voltunk egy napot, senki.....SENKI nem nézett meg, tegnap előtt pedig a Balatonon fürdőruhában- nem is bikiniben- surrantam be gyorsan-gyorsan a vízbe, s abban a 3 percben, míg kint voltam a vízből, vagy 3 csapat szólt be és fujjogott rám. Imádtam, hogy minden nap undorodva néztek rám....
    ÉN ilyenkor arra gondolok, hogy szegények.... ez minden örömük, hát legyen!

    VálaszTörlés
  19. Rettenetesen sajnálom, hogy neked is ilyen kellemetlen élményekben volt részed :( Mintha az emberek azt hinnék, hogy ők tökéletesek, és valamiféle általuk felállított rangsorban ők fölöttünk állnak, holott semmivel sem jobbak nálunk. Lehet, hogy a mi alakunk nem tökéletes, de legalább tisztességes, jóérzésű emberek vagyunk, akik nem szólogatnak be vadidegeneknek, főleg mert tudjuk milyen pocsék érzés is az.
    Igyekszem én is elengedni a fülem mellett ezeket a megjegyzéseket, de érzékeny lélek lévén nem olyan egyszerű :( Kiszomorkodom magam, aztán annál nagyobb lendülettel folytatom az életmódváltásomat és a tornámat. A beszólás után este pl. olyan keményen tornáztam, mint még soha - mindennek van pozitív oldala :)

    VálaszTörlés