2014. augusztus 2., szombat

100 happy days: 51-60

Ismét újabb 10-es következik a boldog pillanatokból. Bevallom kicsit nehezebb volt odafigyelni a képekre, mivel munka mellett az ember nem igazán figyel arra, hogy most éppen mit fotózzon a napi boldogság rovathoz, főleg ha 20 izgő-mozgó gyerekre kell felügyelnie. De azért persze most is jövök képekkel :)



A Flórától kapott cukorkák valami mennyeiek voltak - ananász, alma és puncs ízek voltak benne. Viktor is imádta őket :P



Kicsit elszórakoztattam magam azzal, hogy felénekeltem pár kedvenc dalomat a telefonom diktafonjával. Elmentettem őket a gépemre is és egész kellemes élmény volt őket visszahallgatni, pedig mindig félek az ilyesmitől, mert totál másnak hallom a hangnom éneklés közben, mint visszajátszáskor. Most is így volt, de azért egész jó a végeredmény így is :)



Elkezdtem tornázni Norbi legelső duci tréninges dvd-jére. Meg lehet mosolyogni ezért, hiszen Norbi nagyon megosztó személyiség, akárcsak a programja, de én nagyon megkedveltem ezt a mozgásformát és azt, amit ő képvisel. Két hete minden áldott nap megcsinálom a dvd-jét (kivéve egy nap pihenőt), és fantasztikusan érzem magam tőle. Mivel nagy túlsúllyal küszködök ezért nem tudok bármilyen mozgást végezni, olyan kell, ami kíméli az ízületeimet, mégis átmozgat és folyamatosan 180-on tartja a pulzusomat (az fogyaszt a legjobban), és ez tökéletesen megfelel a célnak. Persze a zumbát továbbra is szeretem és biztos, hogy azt is elő fogom venni, de pl. a Bíró Ica dvd-t még pihentetem, mivel az után öt napig mozdulni sem bírtam. Ez a tréning átmozgat, tényleg alaposan leizzadok tőle, de nem dőlök ki napokra, és ami a legfontosabb, hogy nem fulladok közben! Mivel asztmás vagyok nem könnyű olyan mozgást találnom, ami kíméli a tüdőmet, de a zsírpárnáimat elpusztítja, ez viszont tökéletesnek bizonyult. Élvezettel állok neki minden nap ennek a fél órának, utána pedig elégedetten, büszkén pihenhetek. Munka mellett is tudom csinálni, mert tényleg csak fél óra és az is olyan hamar elröppen, hogy ihaj. Emellett sok videót, interjút olvastam a Norbi módszerről és igyekszem az update kódjai szerint étkezni, hiszen ha ennyi embernek bevált, nekem sem fog ártani. Mióta meg van a napi mozgás és a jobb étkezés komolyan érzem magamon a változást. Nem kilókban, hiszen 2 hét alatt nem történnek csodák, de pl. a tüdőm jobban bírja a terhelést, pontosabban tudom végezni a gyakorlatokat, nem fájnak az ízületeim és nem fáradok el a gyakorlat végére sem. Energikusabbnak, egészségesebbnek érzem magam és ez csodálatos érzés. Biztos vagyok benne, hogy idővel nagyobb változásokat is észlelni fogok magamon, mert ezt a gyakorlatot tényleg el tudom végezni naponta, s a rendszeres mozgás, meg a helyes táplálkozás idővel meghozza az eredményét.



Egy kis rakott káposzta ^^ 



Megcsináltam a 40 arckifejezés TAG-et, amit roppantul élveztem :P Ha még nem láttátok, itt megnézhetitek.



Hétvégi ebéd, egy kis zöldfűszeres-csirkés pizza :P



Egy jó kis reggeli - sima vajas-sonkás zsömle újhagymával és paradicsommal, meg egy fél pohár gyümölcsjoghurt zabpehellyel. Isteni volt ^^



Hát őt nem árulhatom még el, hogy micsoda, de hamarosan olvashattok róla :P Annyit elárulhatok, hogy a Világ Ízei projecthez készült és isteni lett :P



Vacsira bazsalikomos mozzarella *.*



Volt egy kis bűnözés is, ugyanis a nagy melegben veszettül megkívántam egy kis vaníliás shake-et :P


12 megjegyzés:

  1. Hú de jól néz ki az a pizzernyák! Miket tettél rá?
    Van egy ismerősöm aki szintén Norbival fogyott le. Sok-sok kitartással nagyon látványos eredményt produkált. :)) Rengetegen gratuláltuk neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a pizza mirelit volt, és paradicsomszósz, kukorica, zöldfűszeres pesto meg csirkehús volt rajta.
      Hát remélem idővel én is látványos eredményt érhetek majd el Norbi tréningjeivel :)

      Törlés
  2. Anno Norbival kezdtem, és megéri. Ezt csináltam én is. Akkor még nem volt ennyire kidolgozott a programja, de kívánom, hogy sikerüljön elérni, amit szeretnél! :)
    Most lecsúszna az a shake.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, itt még nagyon az elején volt, de mivel a szervezetem tuti nem bírna egy haladó tréninget, ezért 1-2 hónapig még ezt csinálom, és úgy megyek tovább a többi dvd-jére. Ahogy erősödöm úgy keményítek be edzések terén :) Nagyon bízom benne én is, hogy meg fogja hozni az eredményét az odafigyelés :)

      Törlés
  3. Éhezem: D voltam olyan ügyes hogy tapsó gépezés közben bucira húztam meg a bokám -.-" de még most, öröm az ürömben hogy nem jövő hétre robbantam le. Egész nap feküdtem... tök idegesítő. Bánom is én, csak dokihoz ne kelljen menni. :) de hiányzik az edzés: ( jaj cukorka *-* éljen a diéta: D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de kis ügyes vagy :D Azért remélem hamarosan jobban lesz a lábad! Nekem néha a sima járás is gondot okoz, mert a sima, egyenletes úton is ki tud menni a bokám :P
      A cukorka meg csak apró kis nyalánkság, ennyit engedélyeztünk magunknak ^^

      Törlés
  4. A korai Norbit én bírtam, valóban jószándékú volt, aki csak jót akar. Még az update alapjai is reálisak, a nővérem azzal fogyott le szülés után, és egy darab update terméket nem vett. Az utóbbi években szaladt el Norbiékkal a ló, és lett belőle az az irritáló pöcs, aki. Szomorú egyébként, az első videóin még olyan kis cuki:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én dvd-jén csak a szövegét nem bírom, olyan fárasztó poénjai vannak, hogy iszonyat :D De nem is azt kell néznem, hanem a gyakorlatot. Én sem szándékozom update termékeket venni, mert irtó drágák és csak marketing fogásnak tartom őket, de azért én még mindig jónak tartom, hogy foglalkozik az emberekkel. Annyira nem tartom őt irritálónak, csak úgy érzem, ahogy te is, hogy kissé elszaladt vele a ló. A programjából azt tartom meg, amit én is jónak látok, de a boltjaiban nem valószínű, hogy valaha is vásárolni fogok, max. nagyon ritkán, egy próba erejéig.

      Törlés
  5. Én életemben egyszer vásároltam Norbi boltban, amikor kijött a dobozos jégkrémük. Naivan gondoltam, hogy nem lehet drágább mint egy Carte d'Or ezért még hozzácsapattam két kb. negyed kilós kenyérkét. Miután 4000 forint felett fizettem és majdnem infarktust kaptam ott helyben azóta nem jártam a boltban :D Anno én is tornáztam a Duci tréningre, de hamar váltottam az asszonyra. Ha unnád, vagy kicsi változásra vágysz, akkor tudom ajánlani Leslie Sansone videóit. Nem megterhelő, de mégis hatásos és nagyon tündéri nő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jóságos atyaég :O Akkor iszonyat árak lehetnek ott. Elég szomorú egyébként, hogy ami egészséges, az borzasztóan drága, nem is értem hogy gondolják, hogy ezt valaki napi szinten meg tudja magának engedni? Az egyszerű földi halandónak is jár az egészséges étel és alapanyag, remélem egyszer valaki elérhető áron kezdi ezeket kínálni. Vagy a legegyszerűbb, ha az ember otthon magának mindent megcsinál. Hú, én Réka videóira biztos nem tudnék tornázni, annyira irritál a hangja, hogy két perc után sorozatgyilkos hajlamaim lennének tőle :D Mondjuk Norbinak meg a hülye poénjai akasztanak ki, de ilyesmiben már edzettebb vagyok :P Leslie videóit pedig lecsekkolom, köszönöm az ajánlást :)

      Törlés
  6. Meg lehet találni a kiskapukat, az összes terméküknek megvan a normál, olcsó változata. A zérókenyér vagy minek hívják az nem más mint a Pro Body kenyér ( Aranycipó tuti árulja), a pudingjuk=coop puding, Norbi túrórudi= Spar rudi és így tovább. De a legegyszerűbb tényleg mindent otthon csinálni, abban legalább tudod mi van és nem megy rá a gatyád :)
    Réka hangját én sem bírom, de a gyakorlatai jók voltak, mondjuk már váltottam azóta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről még nem is hallottam, de érdekes. Azért a legjobb tényleg az otthon készített étel, pont azért, amiért te is írtad. És habár az üzleteiket már csak haszonszerzési dolognak tartom, azért a tornás dvd-ik tetszenek, úgyhogy azokat mindenképpen csinálni fogom. Ki tudja, egyszer talán Réka dvd-it is megnézem, max. hang nélkül :D

      Törlés