2014. július 20., vasárnap

Blogtalis élmények és a zsákmány

Pénteken nyakamba vettem a várost, hogy ott lehessek a KatyReni és Eleni által szervezett blogtalin. Az előzőn is ott voltam és remekül éreztem magam, így nem is volt kérdés, hogy a mostanira is elmegyek. Sajnos Katy végül nem tudott eljönni, de lélekben azért velünk volt, sokat gondoltunk rá. Elég szép számmal gyűltünk megint össze, sok ismerős arcot láthattam, és persze voltak újak is, akikkel öröm volt megismerkedni :)
Na de kezdjük az elején. Pokol meleg volt aznap! Mondjuk lehet, hogy másnak nem volt olyan vészes, de én nagyon rosszul viselem a meleget (leginkább sehogysem), ezért szenvedtem, mint a kutya, ráadásul háromnegyed órával előbb érkeztem meg a Deákra, mint ahogy Barbival megbeszéltük. Ülőhely csak a tűző napon volt, úgyhogy ácsorogtam, aztán végül úgy döntöttem, hogy inkább odamegyek Renihez és Elenihez, akik a zebra túloldalán várakoztak, mivel Barbi szólt, hogy késni fog. Közben összefutottam Kamival, így kettecskén ballagtunk oda a lányokhoz, akikkel aztán együtt indultunk el a Public Pub felé. A hely amúgy nagyon hangulatos sok fa bútorral és növényzettel, nekem tetszett. Első körben Eleni és Reni felköszöntöttek szülinapom alkalmából, amin rendesen ledöbbentem, mert nem számítottam rá, hogy ilyesmire is készülnek, na és amiket kaptam tőlük, hát azok valami eszméletlenek.



Renitől kép Picture Polish lakkot kaptam, amik egyébként vágyaim netovábbjai voltak és totálisan ledöbbentem, mikor megláttam őket. A Time Warp-ra már régóta ácsingózok, de mikor a szülinapi Nailland-es rendelésemnél be akartam tenni a kosaramba sajnos nem volt. Na most Renitől megkaptam :) A másik pedig a Dorothy, ami egy igazi tömény pirosas-ezüstös csillám csoda. Világ életemben kerestem a tökéletes piros csillámos lakkot, ami dorothy cipőjét juttatja eszembe, és ez véééégre tökéletes lesz ^^ Van egy piros csillámos Golden Rose-om is a Jolly Jewels kiadásból, de az inkább fedő, 3 réteg kellett belőle a teljes fedésért, és hát ne tudjátok meg milyen nehéz volt lemosni :D ilyen problémáim sem lesznek többé :P



Ezek pedig az Elenitől kapott szépségek, amiktől szintén köpni-nyelni nem tudtam. Van itt jó pár Yves Rocher termék, mint a mézes kézkrém, a levendulás tusfürdő, a kis kiszerelésű micellás víz és a lila szappan (aminek első szimatolásra bogyós gyümölcs illata van, de majd ha kibontom kiderül, lehet ez is levendulás), és ezeken felül még kaptam két szuper lakkot is. Az egyik az Essence Party Crasher csillámos lilás-rózsaszínes szépsége, a másik pedig a Catrice Kitch me if you can fedője. Mindkettő csodálatosan szép, már alig várom, hogy kipróbálhassam őket ^^
Nagyon szépen köszönöm, lányok, hogy gondoltatok rám, teljesen letaglóztam ezektől a csodás ajándékoktól :) 

Ezután pedig elkezdtek szállingózni a lányok, a hangulat pedig egyre emelkedett. Bizton állíthatom, hogy a kis társaságunk kifosztotta a Public Pub-ot limonádé szempontjából, ugyanis mindenki ezt az itókát rendelte.




Ennél több képpel sajnos nem szolgálhatok arról a délutánról, ugyanis el voltam foglalva azzal, hogy jól érezzem magam, s így elfelejtettem fotózni :) Viszont bizton állíthatom, hogy hoztuk a szokásos kergeségünket :D Akármilyen téma merült is fel mindenből kihoztuk a hülyeséget, néha olyanból is, amiből talán nem kellett volna, de hát rosszak vagyunk, na :P Megvitattuk a guru témát (ha Viki a kekszes, akkor én a karamellás leszek :P), kiderült, hogy perverz vagyok (nem is :P), és közben izzadtunk, mint a ló, ugyanis a helységben nem volt légkondi, s mivel egyre többen gyűltünk össze egy kis helyen bizony hamar elszívtuk egymás elől az oxigént :P Ennek tetejébe a pincér srác volt oly kedves és szolgált nekünk egy kis háttérzenével, mely a bazinagy fém tároló hordókkal való csörömpölést jelentette. Ennek ellenére tényleg remekül éreztem magam, irtó sokat nevettünk már megint, és ismét megismerhettem pár kedves lányt :) Imádom a blogvilágot, komolyan mondom, mert itt mindenki annyira tünemény, hogy nem lehet őket nem szeretni :) 
Aztán persze a nap fénypontja az volt, mikor mindenki kipakolta a csereberére szánt sminkcuccait, mi pedig kiéhezett keselyűkként csaptunk le a dolgokra :P Megint rengeteg jóféle dologgal gazdagodtam - az előző talin sok szájra való kencét hoztam el, most pedig főleg a körömlakkok közül tudtam zsákmányolni. Viki csak úgy pakolgatta a kezembe a lila lakkokat, konkrétan leszüretelte nekem őket, úgyhogy innen is ezer köszönet, Viki :D Nagyon tetszik a zsákmány, szuper márkákat és még szuperebb színeket sikerült találnom, úgyhogy már alig várom, hogy kipróbálhassam őket :) 



Bocsánat a vakus képért, de természetes fényben esélytelen volt a dolog, semmi szín nem látszott belőlük. Na szóval balról jobbra haladva: Catrice Crushed Crystals Plumdog Millionare, H&M Purple Potion, Aden ezüst csillámos lila lakk (nevet nem találtam rajta), China Glaze Howl you doin (ennek kimondhatatlanul örültem ^^), Rimmel 60 Seconds lila csillámos lakk (nevet ezen sem találtam), Lovely Baltic Sand lakk kék árnyalatban, és egy régebbi kiadású Essence Vampire's Love lakk True Love névvel. Imádom mindet, egyszerűen gyönyörűek ^^



Sikerült még elhoznom két Essence Stay with me szájfényt, amiket én személy szerint nagyon szeretek. Az első a Choose me! árnyalat, a másik pedig Candy Bar. Mindkettő álomian szép, alig várom, hogy élesben is kipróbálhassam őket :) A brutál magenta színű Essence szájfény a Circus kollekcióból van, brutálisan élénk málnaszín, de hozzám tökéletesen illik, mert szeretem a feltűnő ajakkencéket. Persze ezt is Viki találta nekem :D A végén pedig egy Catrice Made to Stay highlighter ceruzát láthattok, amit egyszer sem használtak, nekem pedig tökéletes lesz. Egyébként nem tudom miért highlighter ceruza, mert teljesen matt, számomra tökéletes nude cerka lesz a vízvonalamhoz.



A szájfények és a cerka kipróbálva, a fenti képen látható sorrendben. 



Ez a kis púder meglapult a táskám alján. Volt valamiféle hiányérzetem, mikor kipakoltam a szerzeményeket, de nem tudtam mi hiányzik, aztán kotortam kicsit és előkerült ő. Mivel a mostani NYC púderem erősen fogyóban van, nagyon örülök, hogy ez a kis mozaikos púder jött velem hazautánpótlásnak. Állítólag pirosító is, hát én max. bronzosítónak tudnám mondani, de ahogy végighúztam rajta az ujjam ez egyértelműen csak púder, ami számomra pont jó.



És a végére hoztam a kis ékszereket, amiket majd a törzsi táncos ruháim díszítésére fogok használni :)

Hát ennyi lett volna a zsákmányolásom. Remekül éreztem magam ezen a blogtalin is, úgyhogy remélhetőleg állandó vendége lehetek majd a jövőbeli rendezvényeknek is, megyek rontani a levegőt :P Köszönöm a triumvirátusnak a szervezést és mindenkinek, aki eljött, feldobtátok a hangulatot! :) Alig várom, hogy újra találkozhassak veletek ^^

24 megjegyzés:

  1. #guru: D ki vagyok még mindig :D Bomb Cosmetics a szappan, próbáltam utána járni mégis melyik miután okosan kidobtam a zacskót, de nem lett meg, majd még kinyomozom, bár ezeknek a Bomb szappanoknak fantázia nevük van, úgyhogy nem tudom az illat beazonosítható lesz. Ajjj de jó volt. Amúgy én miért nem hallottam azt a fura "zenét "?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond, szörnyűek vagyunk :D Ó, szóval Bomb Cosmetics, szuper :) Utána néztem, Bogyómix a szappan neve és illik is hozzá, akkor ezek szerint jól szimatoltam :P Imádni fogom, mert a bogyós gyümi is nagy kedvencem ^^
      Azt a jó kis zenét lehet azért nem hallottad, mert a koncert alatt épp hegyi levegőt szívtál :P

      Törlés
  2. gyönyörű lakkokat vettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszenek, habár egyiket sem vettem, felét ajándékba kaptam, a másik felét meg zsákmányoltam ^^

      Törlés
  3. Istenem én mennyire gyűlölöm azokat a Stay With Me szájfényeket, te jó ég! :DD
    Te leszel ezentúl az ügyeletes szövegíró az ilyen eseményekhez, nekem sosem megy a részletes leírás :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mondtad ott is, de nem értem mivel érdemelték ki ezt az utálatot, nekem csak jó tapasztalatom van velük :)
      Ja, hát ha már fotózni nem tudok, legalább írni írok róla. Te fotózol, én szövegelek :P

      Törlés
  4. Jajj de jó hogy tudtál találkozni a lányokkal, ha nem laknék ilyen messze én is szivesen eljönnék egyszer egy ilyen talira :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jó volt most is, és szerintem mindenki borzasztóan örülne, ha egyszer te is eljönnél :) Mondjuk nem tudom merrefelé laksz, de biztos lesz olyan találkozó is, amit hétvégére szerveznek majd meg a lányok, és arra hátha könnyebben el tudsz jönni :)

      Törlés
  5. Köszönöm a részletes leírást, de azért e-mailben írd már meg, miért vagy Te perverz :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, semmi, semmi XD Csak néha kétes értelmű mondatok hagyták el a számat, nem fontos :D

      Törlés
  6. Jó volt olvasni a részleteket a történtekről, mikor még nem voltam ott. :) Kami, visszatérve a Stay with me szájfényekre, nálam mindegyik máshogy teljesít. Van egy világos rózsaszínem, amit szeretek, de ez a Candy Bar árnyalat, amit most lepasszoltam Szilvinek, nem igazán vált be, nem is az én színem, a ragacsosságát se szerettem, és csúnyán beleült a szín a redőkbe... Remélem, Szilvi, nálad jobban fog teljesíteni.
    Amúgy boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Dóri, én abba a világos rózsaszín árnyalatba konkrétan beleszerettem :) Igen, tényleg ragacsos, de ez engem nem zavar, a színe pedig mesés, és szépen el is terül az ajkaimon. Szóval nálam már most nagy kedvenc lett, örülök, hogy elhozhattam. És köszönöm a szülinapi felköszöntést :)

      Törlés
  7. jó volt olvasni a taliról! :) sajnos nem tudtam elmenni erre, de majd legközelebb ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is reméljük, hogy legközelebb te is velünk leszel :)

      Törlés
  8. Konkrétan 4x említettél meg, kedves karamellás guru társam! Szuperül éreztem magamat! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha egyszer ennyi mindent köszönhetek az éles szemednek :P Én is remekül éreztem magam, szuper élmény volt ^^

      Törlés
  9. Úgy sajnálom, hogy nem tudtam menni! :( Legyen még sok-sok tali!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legközelebbire remélem már el tudsz jönni, hiányoztál a társaságból :)

      Törlés
  10. Tényleg nagyon jó kis találkozó volt! Érződik az írásodból, hogy nagyon jól érezted magad!
    Bennem csak egy kérdés merül fel: hova teszel ennyi sminkes cuccot, körömlakkot? :D :D Van külön szobád? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szuper élmény volt, ráadásul tüneményes emberekkel lehettem együtt :)
      Ó, pedig nekem egyáltalán nincs sok sminkes cuccom, sőt! Egyesekhez képest gyerekcipőben járok, de mondjuk nem is szeretnék oda jutni, hogy külön szobát kelljen berendezni a kütyüjeimnek :P

      Törlés
  11. jaj annyira királyok ezek a beszámolók ismét :) nagyon remélem, hogy legközelebb már tényleg el tudok menni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is reméljük, hogy legközelebb te is velünk leszel, minél többen vagyunk, annál jobb ^^

      Törlés
  12. :))) es akkor most johetnek szep sorjaban a teszek! :D kezdve mondjuk a PP lakokkal. ;) Csuda jo volt az a Pentek es a beszamolod is szinten csuda jo volt olvasni. Meg sokszor! ;) :)*

    Az Olvaso :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát el fog tartani egy darabig, míg mindent bemutatok, de terveztem én is :P Csak most a bőség zavara van, bár a PP lakkokkal tényleg érdemesebb kezdeni.
      A péntek pedig valóban szuper volt, alig várom a következő találkozót ^^

      Törlés