2014. július 14., hétfő

Avon CC krém teszt




Valamikor réges régen, egy messzi messzi galaxisban említettem, hogy nagyon szeretem az Avon CC krémjét (úgyhogy melegen ajánlom Avonéknak, hogy ezt ne merészeljék ki-be rakosgatni a katalógusokból, mint a kedvenc hajpakolásomat, mert legót szórok szét az irodájukban és sztepptáncra kényszerítem őket), de gondoltam hozok róla nektek valami normális tesztet is. Hozzá kell mondjuk tennem, hogy a nagyon nagy melegben én már ezt sem kenem fel magamra, ami szerencsére nem okoz borzasztó nagy botrányt az emberek számára, mivel CC krém nélkül is egészen vállhalható a bőröm. De ha nem kezdek spontán öngyulladásba, akkor csakis ezt a krémet viselem. Hogy miért? Nos, én a BB krémekkel eléggé megjártam. Ugyan nem próbáltam belőlük sokat, de amikhez volt merszem, azok nagyon nem váltak be. Mivel a T-zónámban száraz a bőröm, ezért minden BB krém (főleg a Garnier olajmentese) csak még jobban szárította. Felkentem őket és kész, az előtte sima és puha bőröm egy szempillantás alatt úgy nézett ki, mintha épp vedlenék, így eléggé kínkeservesen használtam el a BB krémemet. Aztán jött az Avon ezzel a CC-vel, gondoltam tegyünk egy próbát. Milyen jól is tettem!



Ez a krém állagra olyasmi, mint egy balzsam. Ahogy felviszem a bőrömre szabályosan érzem, hogy mennyire könnyű és jól eloszlatható, szinte olyan érzésem van, mintha hidratáló krémmel kenném be magam. Egyáltalán nem szárítja az arcbőrömet (habár a kezemet egy kissé igen), bátran viselhetem, mert tudom, hogy nem fogja lehámlasztani a bőrömet. A pirosságot és a kisebb pöttyöket egész jól eltünteni, közepes fedésűnek mondanám. Összességében én nyárra ideálisnak tartom ezt a CC-t, mert tényleg könnyű az állaga, nem zsírosít és nem is szárít, a tartóssága meg hűvösebb időben kibírja az egész napi strapát, melegben viszont - mint minden más is - hamar leolvad az arcunkról. Mondjuk én olyan melegben nem is kenek semmit az arcomra. Egy szó, mint száz nagyon tudom ajánlani, mert remek kis termék, az én érzékeny bőrömnek sem volt semmi baja tőle.

Hoztam egy előtte-utána képösszehasonlítást, hogy lássátok nálam milyen hatást vált ki ez a termék. Az álmos rénszarvas fejet továbbra is kéretik elnézni, mivel a fotókon semmilyen sminket nem viselek, és így "kevésbé" vagyok üde jelenség, mint amúgy :P


Előtte



Utána


(a ronda fénylő pacni csupán az előtte való krémezés maradványa)

Szerintem szépen kiegyenlíti a bőrszínemet, a pirosodásokat elhalványítja és nem okoz semmilyen kellemetlenséget. Magam részéről ennyi az összes, amit egy CC-től elvárok, úgyhogy én ennél lecövekeltem :)

Ti használjátok ezt a krémet? Ha igen, nektek hogy vált be?

10 megjegyzés:

  1. Na! Örülök, hogy neked is ennyire bevált! :)
    Az enyém ijesztő gyorsasággal fogy, míg az avon bb-m csak csücsül a polcon...mivel egy darabig nem fogom ezt újra venni, hogy elhasználjam az ajándék és próba színezett hidratálókat én "spórolok" vele, és csak olyankor kenem fel, amikor arra érdemes emberekkel találkozok, de amúgy imádom!!! Szerelem volt első simításra...:D :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De még mennyire! :) Vettem belőle utánpótlást is, annyira rákattantam, de elég lassan fogy szerencsére, mert én sem mindig használom. Vannak napok, amikor úgy is csak leolvadna rólam. Egyébként én is totál beleszerettem, nagyon örülök, hogy megvettem :)

      Törlés
  2. Hagyjuk már a Garniert, egy vicc az a márka. Próbáld ki a Skin79 VIP Gold-ját, tuti hogy az nem szárítana, mert száraz bőrre való. Nekem zsíros a bőröm, de én is imádom.
    Avontól még nem próbáltam alap sminket, de az Ideal Flawless alapozóval szemezgetek egy ideje.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azt hiszem a Garniert én is messze el fogom kerülni, ha BB krémekről van szó. Köszi az ajánlást, biztos szuper az a termék, de ahogy rákerestem eléggé borsos ára van, másrészt nekem ez a CC tökéletesen bevált, úgyhogy szerintem maradok ennél :)
      Egyébként azt mondják, hogy az Ideal Flawless alapozó egész jó, úgyhogy ha esetleg megrendeled kíváncsi volnék a tesztjére :)

      Törlés
    2. eBayről megbízható eladótól 2500 Ft körül van :) Magyar webshopokban szeretik a dupláját kérni. Örülök, hogy ez bevált Neked, én a Max Factor CC-jét szeretem nagyon, bár az inkább egy szuper alapozó mint CC krém.

      Törlés
    3. Hát igen, én viszont még sosem rendeltem ebay-ről :) A Max Factor CC-jéről is sok jót olvastam, biztos szuper, pláne ha alapozó hatása van :) Bár lehet ilyenkor nyáron kényelmesebb viselet egy vékony réteg BB, vagy CC krém.

      Törlés
  3. Már vártam, hogy mikor írsz, róla. Amikor a krémről keresgéltem blogokon, láttam, hogy több helyen is írtad, hogy bevált. Úgyhogy én is megvettem és nem bántam meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit elcsúsztam a teszteléssel, de most már legalább 100%-ra mondhatom, hogy nagyon jó :) Nagyon örülök, hogy neked is bevált ^^

      Törlés
  4. Akkor én leszek itt az UFO....első ránézésre semmi különbséget nem láttam a két kép között, aztán második ránézésre se...a végén bele kellett hajolnom a monitorba, hogy lássam azt: fehérebb a bőröd, oké valamivel egységesebb is. De CC nélkül is nagyon szép bőröd van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Eleni :D Igazából tényleg nincs egy problémás bőrtípusom, de ha megnézed az elsőt ott azért látsz pirosságot az arcomnál és a homlokomon, meg egy ronda pattanást, na azokat egész tűrhetően elfedte :)

      Törlés