2014. május 11., vasárnap

Himalaya Herbals Neem Mask

Legutóbbi szerzeményes körutam során én is megvásároltam ezt a már-már dicsőített terméket. Ezért is van egyébként nagyon nagy előnye a blogolásnak, mivel csak olyan dolgokat veszek meg, amiket az olvasott bloggereim ajánlanak, így jöhetett haza velem ez a maszk is. Alapjáraton nem igazán szoktam maszkokat használni, túlságosan pepecselősek, én meg túl lusta vagyok, de ezzel kivételt tettem, és milyen jó döntés volt! Már a vásárlás napján kipróbáltam, annyira kíváncsi voltam arra a szuper végeredményre, amit annyi lánynál olvastam.
Egy kis leírás a termékről:


"Mélytisztító arcpakolás, mely segít szabályozni a faggyútermelődést és kitisztítani az eltömődött pórusokat. Használatával megelőzhető a pattanások kialakulása. A nim növény a kurkumával együttesen segít az aknék és a pattanások megelőzésében. A kovaföld hűsíti és puhává teszi a bőrt, javíthatja annak szerkezetét, hogy bőre tisztává és problémamentessé válhasson."
Nos, habár viszonylag szerencsés bőröm van, mert nem vagyok hajlamos pannatásokra, sőt, inkább száraz a bőröm, a mitesszereim ellen viszont még nem találtam igazán tartós megoldást. Nem szoktam ilyenek miatt kozmetikushoz járni, ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak (vagy inkább másra költöm a pénzem), viszont jött ez a kis csodaszer, ami megoldást kínált a problémáimra.
A használati utasítás szerint megtisztítottam az arcom és jó alaposan bekentem magam ezzel a szötymővel, ugyanis az állaga és a színe nagyon hasonlít az iszapra, viszont az illata - amit mindenki máshogy ítél meg, van, aki szerint kellemes, van, akinek borzalmas - nekem kifejezetten tetszik! Vásárlás előtt meg is szaglásztam és rögtön az jutott róla eszembe, hogy milyen kellemes az illata. Gyógynövényes és kicsit az ezoterikus boltok illatát juttatta eszembe, főleg a tömény füstölő ugrott be róla. Az állaga nem sűrű, de nem is folyós, viszont tele van apró szemcsékkel, amik felvitelnél már egy kicsit fel is pezsdítik a bőrömet. Aztán ahogy a trutyizöld fejemmel bevonultam a szobába (és Viktor nyolcszor körberöhögött...) rögtön elkezdtem érezni azt, ami másoknál csak enyhe formában jelentkezett - a csípős, égető érzést. A legtöbben azt írták róla, hogy pont elviselhető, bizsergető, de részemről - mivel a fájdalomküszöböm a béka feneke alatt van - baromi kellemetlen volt. Csípett, mart, égette a bőrömet, mint amikor leégek a napon és bármi, ami olyankor hozzám ér felér egy kínzással. Hát nem mondom, elég nehéz volt kivárni azt a 15-20 percet, amíg a maszk teljesen kivilágosodott rajtam, de az idő múlásával a fájdalom is enyhült szerencsére. Aztán ahogy a tükörbe néztem pontosan olyan döbbenetes látvány fogadott, mint a többieket. És igen, én is szeretném demonstrálni, hogy ez a termék TÉNYLEG használ, úgyhogy aki ma még szeretne vacsorázni, ne nagyon bámulja meg a képemet.


Szerintem ennél idétlenebb fejet még nem sikerült vágnom XD De a lényeg az, hogy a termék tényleg kiszippantja a szennyeződéseket a pórusokból, amik aztán kiülnek a maszk tetejére. 

A kence egyébként betonkeményre szárad, tisztára úgy éreztem magam, mint akinek szájzára van és frissen végeztek el rajta egy minden bőrfelületet érintő botox-kezelést. Viszont annál jobb érzés volt lemosni! Én szivacsot használtam hozzá, és ami utána fogadott az egész egyszerűen döbbenetes volt. Mert nagyon sok testápolási terméknél olvashatjuk azt, hogy így meg úgy csodát tesz a bőrünkkel, de aztán mégis azt tapasztaljuk, hogy az is csak egy a sok közül. Ez a maszk viszont nem hazudik, nem ígérget, ez pontosan azt teszi, amit kell. A bőröm a maszk lemosása után olyan volt, mintha épp akkor távoztam volna a kozmetikustól. Habár még sosem voltam arctisztító kezelésen, másokon láttam már milyen szép, tiszta lesz utána az ember bőre. Na ugyanezt az eredményt lehet elérni ezzel az arcmaszkkal is.


Itt még a bőröm kissé megviselt, de ez kb negyed óra múlva teljesen megszűnik és csak a sima, feszes, teljesen tiszta bőr marad. Sehol egy mitesszer, csak a gyönyörűen kitisztított pórusok.

Nagyon elégedett vagyok ezzel a maszkkal és nagyon erősen hajlok afelé, hogy a Himalaya Herbals termékcsaládból még több dologgal ismerkedjek meg. 

Nektek meg van ez a maszk? Mi a véleménytek róla?

16 megjegyzés:

  1. A "kis"fiamnak (15) vettem meg, de eddig úgy tűnik a hormonok állnak nyerésre... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, sajnálom, hogy neki egyelőre nem válik be. Nem tudom, hogy a pubertás problémákkal mennyire illene elbánnia, nekem viszont nagyon sokat segített.

      Törlés
  2. Én már régóta szemeztem vele, aztán az Aviana Rahl blogon olvastam Evelin posztját róla, és szinte azonnal rohantam a DM-be, úgyis volt kuponom Himalaya Herbals termékekre, és meg is vettem, ez olyan március körül lehetett. Azóta használom, heti 1-2 alkalommal, amikor épp úgy tartja kedvem. Nagyon szeretem, tényleg látványosan tisztít. Úgy vagyok vele, hogy nekem ennél jobb arcmaszk már nem is kell. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még csak most szántam rá magam, sokáig tart, mire meghozok egy ilyen döntést, de nem bántam meg, mert tényleg szuper ez a maszk, biztos, hogy nagy kedvencem lesz annak ellenére is, hogy leégeti az arcomat :D

      Törlés
  3. Hát nekem nem volt szerencsém. :D Direkt nem vettem meg a DM-ben, mert gondoltam a Müllerben lecsapok rá. Erre kiderült, hogy a mosonmagyaróvári Müllerben nincs HH. -.-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, te szegény :( Azért remélem majd valahol sikerül beszerezned, mert szuper cucc, mindenkinek érdemes kipróbálnia :)

      Törlés
  4. A világ legjobb maszkja, én már megvettem az utánpótlást mert lassan kifogy az első.
    Azért én nem állítom, hogy egy teljes kozmetikai kezelést lehet vele helyettesíteni (évekig kezeltettem az arcom, barátnőm csinálta), de bőven az egyik legjobb maszk amivel valaha találkoztam, úgyhogy nem mondok le róla, attól félek, hogy megszokja majd a bőröm, aztán nem lesz olyan hatásos mint mostanában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg fantasztikus, én is imádom :)
      Nos, engem személy szerint még nem vett kézbe kozmetikus a bőröm miatt, mert nem volt rá szükségem, de a maszk lemosása után pont olyan volt a bőröm, mint az egyik barátnőmnek, aki viszont kozmetikussal érte el ezt a hatást. Nem tudom, lehet ez csak nálam van így, sok termék máshogy viselkedik nálam, mint másokon, de nekem olyan szinten kipucolta mindenemet, mintha frissen vasaltak volna. Minden pórusom tiszta volt, a bőröm sima és feszes, felfrissült és puha. Fantasztikus érzés volt. Persze mindenkinek más az összehasonlítási élménye :) Én még csak egyszer használtam, heti egyszer tervezem amúgy is, úgyhogy remélem ennyitől nem fogja teljesen megszokni a bőröm ezt a csodát, mert nagy kár lenne érte.

      Törlés
    2. Heti egyszer használom én is többször nem merem, mert tényleg durván kiszedi a mitesszereket. Nekem muszáj volt járnom kozmetikushoz mert hormon problémák miatt elég durván nézett ki a fejem egy időben, két hetente pucolta az arcom, volt hogy sírtam mert már úgy fájt ahogy a gyulladást tűvel fekszúrta...na nem horrorizálok, amúgy aki megteheti annak nem kell kozmetikus, vagy évente egyszer mert a technika nem mindegy ahogy arcot tisztítanak. De neked igen csak szép bőröd van az tény ^_^

      Törlés
    3. Igen, tényleg durva, nekem kifejezetten fáj. Ettől függetlenül megéri, mert fantasztikus a hatása. Juj szegénykém, hát biztos nem lehetett kellemes ez a procedúra :( Nekem szerencsére még pubertás koromban sem volt olyan vészes a helyzet, mostanra pedig nagyon szépen kiegyensúlyozódott a bőröm.

      Törlés
  5. Fel írtam az "Otthon megvásárolni!" listámra. :)
    Köszi a beszámolót! Ki fogom próbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, örülök, hogy megtetszett! :) Szerintem mindenképpen szerezd be, mert fantasztikus, csak jól jársz vele! :)

      Törlés
    2. Jöttem lejelentkezni! Megvettem és ki is próbáltam! Köszönöm az ötleted, mert tényleg nagyon klassz ez a kence és nagyon jó hatással volt a bőrömre. Imádni fogom! Köszönöm még egyszer!!!! <3 :)

      Törlés
    3. Igazán nincs mit, nagyon örülök, hogy neked is ilyen jól bevált! :)

      Törlés
  6. Kb egy hónapja vettem meg én is, és nagyon szeretem. :) Szerintem szuper illata van, csak elég bizarr, ahogy kinéz. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik az illata, olyan gyógynövényes, de nem patika szagú. A kinézetem tőle tényleg eléggé nyugati boszorkányos, de legalább a férjecskémet tudom vele terrorizálni :P

      Törlés