2014. április 1., kedd

Tavaszi TAG

Édeskeh blogján találtam ezt a kis TAG-et, és gondoltam kitöltöm én is, ha már úgy is derékig járunk a tavaszban :)


1. Melyik a kedvenc tavaszi sminkterméked?

Ilyenkor nagyon szeretek élénkebb rúzsokat, szájfényeket használni. Nem a nagyon sötéteket hordom, mint ősszel és télen, hanem inkább a rózsás árnyalatúakat, de azok közül is a merészebbeket :)

2. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?

Természetesen a csillámos, de ez nem évszak függő, mindig jöhet egy kis csillám a körmeimre :P

3. Kedvenc tavaszi virág?

Nincs kedvencem, én minden virágot szeretek :)

4. Hordasz tavasszal napszemüveget?

Semmikor sem hordok, mivel szemüveges vagyok és elég hülyén néznék ki, ha arra napszemüveget vennék. Épp elég hülyén nézhetek ki a mozikban 3D-s film nézése közben :D A sötétítős lencse meg drága és amúgy sem szeretem.

5. Miben változik az öltözködésed tavasszal?

Nem sokban. A domináns színek nálam továbbra is a fekete és a lila, annyi csak, hogy a jobb idő beköszöntével több lilát hordok, mint feketét. Ez is változatosság, nem? :D

6. Tavasszal eszel fagyit?

Hát naná hogy!

7. Kedvenc tavaszi illat?

Nem csak tavasszal, de mindig is a friss, virágos, vagy gyümölcsös illatokat kedveltem.

8. Milyen a tavasz ott ahol élsz?

Mint úgy nagyjából máshol. Mi a lakótelepi részen lakunk, ahol olyan sok virágot nem láthatok, de a kerti övezetben nagyon szépen foglalkoznak a növényekkel, abban szeretek gyönyörködni :) Egyébként nagyon szép zöld itt nálunk minden, mert ha virág nincs is sok, de fa és cserje sok van, amiktől isteni illatt száll a levegőben. Imádom azt a tipikus zöld illatot!

9. Mit szeretsz a tavaszban?

Azt, hogy végre nincs koromsötét reggelente, hogy hallgathatom a madarakat egész nap (bár a kocsinkat igazán elkerülhetnék), hogy finom illat van a levegőben, és hogy végre eltehetem a dög meleg pulóvereimet, helyette pedig hordhatom a vékonyabb anyagú ruháimat :) Éééés ilyenkor már én is hordok szoknyát ^^ Persze abból is feketét és földig érőt, de akkor is szoknya :D

10. Tavaszi nagytakarító vagy?

Szoktunk ilyenkor nagytakarítani, de annyira nem is tavaszhoz kötöm, szimplán mindig ilyenkorra lep el minket a kosz és lesz aktuális a pucolás :D Az ablakmosás viszont nálam nem nagytakarítás függő, ugyanis ha másnapra esőt mondanak, nem fogok ablakot mosni még akkor sem, ha a lakást ától cettig ki tudom ganajozni.

11.Tervek a tavaszra?

Barátokkal találkozás minél többször, teázóba járás, sok-sok séta, piknik Viktorral, belevetni magam a gyümölcsös sütik készítésébe, kimenni az eperföldre, olvasás a szabadban, testi-lelki feltöltődés, aktivitás, stb.


Ha tetszett, töltsétek ki ti is :)

14 megjegyzés:

 1. jajj de jó ^_^ én meg ezt lopom tőled! : )

  VálaszTörlés
 2. Az ablakpucolás nálam Murphy. Lemosom és másnap tuti esik :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Detto :D Ennyi erővel miért is mosunk ablakot? XD

   Törlés
 3. Terveink hasonlóak. :)
  Gondolkodom a lopáson. Az ablakmosás nálunk duplán Murphy, mert az hagyján, hogy esik utána, de tuti, hogy a párom sötétedéskor áll neki, másnap meg azon mosolygunk, hogy csíkos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lopjad nyugodtan :)
   Az ablakmosás olyasmi számomra, aminek nagyon nehezen állok neki, aztán meg fintorgok, hogy ezen mit problémáztam? De az esőt nem tudom elkerülni utána.

   Törlés
 4. De jó tag lett :) Ezt én is kitöltöm :)

  VálaszTörlés
 5. a 2. kérdésre tett válasszal teljes mértékben egyetértek :)
  nagyon jó bejegyzés lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :) Csillámból pedig sosem elég :P

   Törlés
 6. Szerintem én is lopom: ) amúgy az ablakmosást szerintem mindenki utálja: D nálunk a 6 méteres belmagasság miatt gondolhatod mit élek át: D

  VálaszTörlés
 7. Tetszik ez a tag, ha lesz hozzá ihletem, én is lopom :D

  VálaszTörlés