2014. április 18., péntek

Léleksimogató shopping

A nem túl fényes kedvem miatt úgy döntöttem, hogy nekem bizony most jár egy rendes, vérbeli vásárolgatás. Zuramtól írásos engedélyt kaptam, hogy nyugodtan nullázzam le a számlámat, megérdemlem, így aztán csütörtökön Eleni társaságában nyakamba vettem a Müllert és megajándékoztam magam néhány aprósággal.



Az első utunk rögtön a finomságokhoz vezetett, had nőjön a fenekem :D Ritkán jutok el a Müllerbe, de ha már ott vagyok, akkor bizony van egy bevált repertoárom, amit be kell szereznem, mivel ezeket csak itt tudom megvenni. Ezúttal is jött velem haza a Katjes joghurtos gumicukor, amiért gyilkolni bírok, illetve 2 zacskó Jelly Belly, vegyes, meg gyümis válogatás. Aztán mivel tudom, hogy Viktor is imádja ezt a Nutellás mártogatós cuccot, abból is vettem kettőt. Egyébként csalóka, mert maga a pálcika benne jó nagy, de Nutellával csak félig van töltve - kérem szépen, ez a vásárlók megtévesztése! Dugig töltött Nutellás mártogatóst szeretnénk!



Szükségem volt egy új Essence gél fedőre, mert a meglévő már nagyon fogyóban van. Talán egy, vagy két lakkozást még kibír, de ha már ott voltam, feltöltöttem a készletemet ezzel is. A másik egy sima, klasszikus fekete repedezős lakk, mivel ilyenem még nincs és gondoltam jól nézne ki, ha a sima lakkozásaimat hébe-hóba feldobnám ezzel, a fekete meg amúgy is megy mindenhez. Volt egyébként régen fekete repedezős lakkom, de az Avonos volt, és egy használat után ment is a kukába. Olyan volt, mint a kátrány :S



Szerettem volna valami barackosabb, erősebb pirosítót, és ennek a tesztere egészen meggyőzött. Ilyen élénk szín ugyan még nem volt az arcomon, de nagyon kíváncsi leszek hogy mutat majd rajtam. Az ujjaimmal már belenyúltam és nagyon meggyőző az eredmény, remélhetőleg hamarosan egy sminkkel meg is tudom nektek mutatni, hogy viselkedik az arcomon. Nekem egyébként nagyon tetszik benne ez az átmenet :)



Volt egy kis Avon rendelésem is. Szükségem volt egy alaplakkra, mivel már ebből is kifogytam, és most erre a gél állagú, körömerősítő hatású alapra esett a választásom. Sokan ajánlották, és amennyire emlékszem régebben használtam az Avon körömerősítőit egész jó eredménnyel, úgyhogy meglátjuk mit kezd majd ez a kis kence a lemezesen hámló körmeimmel. A másik szerzeményem pedig a Noir Emerald lakk, amit kissé félve rendeltem meg, aggódva az Avonos lakkok tartóssága miatt, de több ismerősömön is láttam ezt az árnyalatot egész szépen muzsikálni, úgyhogy jött haza hozzám. Egyébként ez az első zöldes (vagy kékes) beütésű lakkom. Még barátkozunk egymással, mert habár az szín csodaszép, a körmeimen még soha nem volt ilyen árnyalat. Viszont két napja van rajtam ez a lakk és eddig nagyon jól bírja a gyűrődést, úgyhogy Eleni, lehet ez is megéli a 3-4 napot :P



Ez szintén Avonos szerzemény, gondoltam kipróbálom a körömdíszítő ecsetet is. Habár Eleni jócskán lehúzta, én azért megpróbálkozom vele, hátha nekem beválik majd. A pontozó részét Eleni is jónak tartja, úgyhogy remélhetőleg azzal nekem sem lesz problémám, az ecset része meg nem nyerte el az ő tetszését, mondván túl merev. Nos, nem tudom mennyit változhatott a kialakításuk időközben, de az én ecsetem nagyjából a feléig kellemesen puha és hajlékony, úgyhogy remélhetőleg fogok tudni kezdeni vele valamit. 



És íme, életem első OPI lakkja - Black Cherry Chutney. Úgy gondoltam, hogy ez a tökéletes alkalom arra, hogy beruházzak valami szépségre tőlük, és mikor ezt megláttam, rögtön szemet szúrt nekem. Igaz, hogy a borzalmas neon világításnak köszönhetően alig láttam valamit a színéből, de pár lépéssel arrébb már ki tudtam venni ezt a csodálatosan mély, lilás-bordós árnyalatot, ami tele van tömve rezes csillámokkal. Szerintem ez egy nagyon hozzám illő árnyalat, Eleni rögtön meg is győzött, hogy az első benyomásra kell hallgatni, így őt hoztam haza :) Sajnos nem tudom visszaadni nektek a pontos színét és a benne úszó csillámokat, mivel nincs hozzá megfelelő felszerelésem, de még a fényviszonyok sem játszottak a kezemre. Pár képet még mutatok róla "hátha" címszóval, de úgy is lesz vele manikűr, remélem ott jobban lehet majd látni, hogy milyen szépséges :) Ja, és persze a most viselt Avonos lakkot is megmutatom, arról szerencsére sikerült egész jó képeket lőni :)



Itt mintha lehetne látni picit a rezes, meg lilás csillámokból




Hát, ezek lennének a mostani zsákmányok :) Én nagyon örülök mindnek, remélem hamarosan a többi dolgot is ki fogom tudni próbálni. 

16 megjegyzés:

  1. Még ennél többet is érdemelsz ^_^ annyira jól éreztem magam.
    Mondom, bénák a körmeim, kevés lakk van ami 4-5 napig hiba nélkül fennmarad, de az Avonosok nem. Bár van egy Katytól kaptam, na az 3 nap után is betonként volt a körmömön. Megnéztem az Avon ecsetem, szerintem tönkre ment végleg :D kíváncsi vagyok Neked hogy fog működni ;) na jó most megyek és elviszem sétálni a törpe pónim: D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy nagyon ^^ Én is szuperül éreztem magam, azt hiszem adtunk a rekeszizom tornának :P Egyébként az Avonos lakk harmadik napja bírja tökéletesen mosogatás, főzés, meg minden egyéb házimunka mellett :P Az ecsetre én is kíváncsi leszek, bár főleg olyan szempontból, hogy mit fogok vele szerencsétlenkedni :D És törpe póni rulez! XD

      Törlés
  2. Az a gumicukor a világ egyik legfinomabb édessége! :D
    Az OPI lakknak meg valami gyönyörűséges a színe, várom már, hogy kipróbáld és megmutasd a blogon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, isteni íze van, és ráadásul minden műanyagtól mentes, meg vega :) Nagyon imádom ^^
      Az OPI lakkról hamarosan lesz teszt, egyelőre még az Avonos van a körmeimen, de tartok tőle nem fogok tudni ellenállni a csábításnak és felkenem ezt a másik szépséget :)

      Törlés
  3. Az OPI és a pirosító csodás! *.*
    A Nutellás mártogatóst majd megnézem legközelebb. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nálam is instant szerelem volt mindkettő ^^
      Az a Nutellás nyami pedig isteni finom, csak hamar elfogy :P

      Törlés
  4. Hát, ez az OPI tényleg csodaszép, remélem, körmön is megmutatja majd a csillámait, mert én jártam úgy, hogy körmön az üvegben láthatónak a közelébe sem ért egy OPI :-( A Noir Emerald pedig nálam is kedvenc, bár nagyon kis csutak körmeim voltak, amikor használtam:
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/02/zoldeskek-csoda-avon-noir-emerald-es.html

    Hihi :-D Mindenesetre sok lakkjuk nagyon jó, főleg a krémes színűek, mármint nem csak rajtam meg a géllakkon, hanem természetes körmökön is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is bízom benne, hogy látszani fognak a körmeimen is a rezes csillámok. Amennyire láttam képeken, ott nagyjából visszaadja azt, ami az üvegben látható.
      Igen, láttam ezt a Noir Emeraldos bejegyzésedet, sőt, mielőtt megrendeltem akkor olvastam el és ez volt a végső löket a vásárlásra :) De nagyon érdekes, hogy élőben - vagy csak nekem - világosabbnak tűnik, mint a te képeiden, vagy csak a fénytől függően más arcát mutatja. Minden esetre csodaszép, és eddig egész jól bírja a strapát :)

      Törlés
  5. A Black Cherry Chutney régi vágyam, most sárgulok is rendesen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem volt kívánságlistás darabom, de mikor megláttam tudtam, hogy ő kell nekem :) Szerintem hozzád is nagyon illene :)

      Törlés
  6. Nagyon szép az Opi lakk de bakker nekem olyan nutellacucc KELL!
    Jah, nincs müller másfél órás közelben... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hah, egy másik hű Nutella imádó :D Baromi finom egyébként ez a mártogatós nyavalya, csak kicsit drága a mennyiségéhez képest, de oda se neki :P Én is csak ritkán jutok hozzá, de olyankor fékezhetetlen vagyok :P

      Törlés
  7. Szuper zsákmányok, az OPI lakkot pedig használd és viseld egészséggel, remélem egyből meg fogod szeretni! :)))))))) Alig várom vele a manikűrt! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, egészen biztos, hogy nagy szerelem lesz a miénk :P Még egyelőre az Emeraldot gyűröm, de valószínűleg ma este már nem fogok bírni magammal :P

      Törlés
  8. Ah az az OPI tényleg nagyon szép. Van egy elképzelt lila árnyalat a fejemben, és nagyon szeretnék találni egy olyan lakkot - szóval eldöntöttem, hogy addig másmilyen lilát nem veszek. De amikor a Glamour-napokon bementem a Douglasba, majdnem elcsábultam erre... Büszke voltam magamra, hogy ellen tudtam állni. Most legalább majd a te körmeiden nézegethetem!:D

    Amúgy az öcsém és én rendesen rá vagyunk kattanva a Jelly Bellyre. Egyébként ki nem állhatom a gumicukrot, de az az egy valamiért kivétel. Biztos, mert mindig Bogoly Berti-féle Mindenízű drazsénak képzeljük, mínusz a fura ízűek:D (És hiába mondja édesanyánk, hogy kvázi felnőttek vagyunk, és elégszer olvastuk már a Harry Pottert.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem meg már annyi lila lakkom van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, úgyhogy azokat igyekszem elkerülni :P Pedig most is láttam 2-3 nekem tetszőt, de nem engedtem a sötét oldal csábításának :P Na jó, mondjuk ez is egy kicsit lilás... hm... :D
      Ne is mond, én is imádom a Jelly Bellyt, most is épp azt majszoljuk urammal, annyira finomak ^^ Mondjuk ezekben annyira nincs is fura ízű, max. a popcorn, meg az ánizsos, de azokat lehet, hogy valaki szereti (én nem :P) A Harry Pottert meg nem lehet elégszer olvasni, abból sosem nő ki az ember! :) Nálam örök kedvenc, semmi nem tudja fölül múlni :)

      Törlés