2014. március 31., hétfő

Ismerkedés Bíró Icával



Zsófi ajánlására szereztem meg ezt a tornázós dvd-t. Bevallom eleinte kicsit hülyén éreztem magam, hogy pont egy Bíró Ica cuccra kell nyomni a gyakorlatokat, de ma végre kipróbáltam, végig csináltam az egészet, és huh... gyerekek, ez brutális! :D Persze a lehető legjobb értelemben írom. Imádom én a táncot, meg a zumbát is, de ez olyan szinten mozgatta át minden egyes tagomat, hogy hihetetlen. Lángol minden testrészem, és a rengeteg endorfintól, ami felszabadult a szervezetemben állandóan vigyorognom, meg röhögnöm kell :D Ezen kívül akadtak gondjaim az esti tusolással is, mivel a lábam átlendítése a kád fölött problémásnak bizonyult, illetve a poharmat is csak két kézzel tudom megemelni, de oda se neki :D Maximum reggel Viktor köti be a cipőmet XD Szóval egy szó mint száz, ez a dvd nagyon-nagyon jó, tényleg mindenünket átmozgatja, és remekül vannak felépítve a gyakorlatok is.


Én baromira élveztem, még ha meg is szakadtam közben. Persze Bíró Ica kifogástalan sminkben, tökéletes hajjal nyomta végig az egész filmet, miközben általam egy új folyót lehetett volna felavatni és elnevezni (patakzott rólam a víz), de mindenki tudja, hogy ezt ő sem egy huzamban csinálja végig. Én is pihengettem közben, mert elsőre kicsit sem érzem kudarcnak, hogy nem tudtam mindent megcsinálni, hiszen ez egy nagyon intenzív edzés, mégis kb. 75%-át elvégeztem és nagyon büszke vagyok magamra. Úgy tervezem, hogy a hét elején (hétfőn, vagy kedden, attól függ hogy lesz rá időm/erőm) megcsinálom a dvd-t, szerdán ugye táncra megyek, aztán a hétvége egyik napján megint jöhet a dvd és még valamikor egy kis szobabiciklit is be szeretnék iktatni. Szóval vannak most terveim, remélem tudom tartani magam hozzájuk.

12 megjegyzés:

  1. legyél is büszke magadra!! : )) nagyon ügyes vagy! és megérdemelten mosolyogsz! : DD

    aztán holnap majd boldogan fogod átkozni a lépcsőket, minden egyes leesett tárgyat és a kádba lépést szintén : D de boldogan, hiszen ezzel magadnak jót teszel. : )

    csak így tovább ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy :) tudom nem nagy szám még, de olyan jó volt, hogy hellyel-közzel meg tudtam csinálni, és hogy nem kínszenvedésnek éltem meg, hanem egy kellemes foglalatosságnak.
      Egyébként meglepő, de alig van izomlázam :O Pedig böcsülettel megcsináltam a gyakorlatok nagyon nagy részét, majdnem az összeset néhány emberfeletti mozdulatot leszámítva, mégis csupán annyit érzek, hogy alaposan át lettem mozgatva, de semmi komoly. Pedig reggel fel voltam készülve, hogy olyan leszek, mint egy betontömb, és mégsem :D

      Törlés
  2. Wow! Még dvd-s programot sose csináltam végig, még mindig elevenen él bennem a több mint fél éves aerobik amire jártam pár éve, de nyitott lettem az ilyen újdonságokra: ) gratulálok: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én szeretem az ilyen dvd-s dolgokat, mert otthon is el lehet végezni, és akkor tart benne pihenőt az ember, amikor akar. Meg nekem nem lenne mindig időm edzeni járni különféle helyekre, épp elég plusz program nekem a tánc. De táncos dvd-ket is szoktam itthon csinálni :)

      Törlés
    2. Sajnos már 6 éve abbahagytam, mert megszűnt a hely ahova jártam. Mondjuk baromi jó társaság volt, ha lehetne újra mennék, az edző is jó fej volt. Annyi ennek az előnye, hogy az edző tényleg odafigyel a csoportra és mutatja a helyes testartást, lenyújt rendesen. Azért vab szükség aerobik edőre, de mivel neked sport múltad van jobban tudsz figyelni a tartásra és a mozdulatokra. Ha nem sportoltam volna, nem mernék itthon edzeni. egyébként valakinek kell,hogy nógassák edzés közbe, szóval nekik tényleg jó a terem edzés.: )

      Törlés
    3. Én megőrülnék egy konditerembe. Szerencsére elég jól tudom, hogy miként kell helyesen edzeni, Viktor is sokat segít benne, meg kapok jótanácsokat, úgyhogy el vagyok látva, nógatni meg nem kell, mert szerencsére elég motivált vagyok.

      Törlés
  3. Wow! Büszke vagyok rád! Komolyan, és te is legyél az!
    Én mindig megszakadtam tőle, de abszolút megéri a fáradozást, és idővel elég edzett leszel hozzá! Csak tarts ki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, aranyos vagy :)
      Én is megszakadtam, de a legjobb értelemben, annyira élveztem, hogy ihaj. Nagyon vágytam már egy kis mozgásra, pláne mert látom magamon, hogy formásodom (hála a táncnak és a még lightosabb étkezésnek), és ezt még meg akartam egy kicsit spékelni. Bízom benne, hogy a lelkesedésem töretlen marad és hosszú távon fogom tudni csinálni ezt az eltervezett edzést :)

      Törlés
  4. Gratulálok a sikerélményedhez és csak így tovább! :) :)

    VálaszTörlés
  5. Én mondtam hogy vagány. Én annak idején, most már másfél éve kezdtem el,és akkor fogytam nagyon sokat. Nekem nagyon segitett és imádom. Csak egy idő után (mondjuk így másfél év elteltével) megszokja a testem ha egy héten többször megcsinálom. Szóval voltak kimaradások,de iszonyú jó.
    Annyira megmozgat mindenhol. De egyébként Norbival csinálta-akit szintén sokan utálnak... :D És mégis jó dolgokat műveltek.
    A mink résszel nyilván nem kell foglalkozni- mivel ez egy dvd, ezért muszáj neki jól kinéznie végig. Milyen undorító lenne ha róla is folyna a víz :D
    Meg ha megfigyeled a dvd végére beesteledik: szóval egy napig forgatták :D

    De egyébként ügyes vagy,majd edzhetünk rá együtt is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, csak belekezdeni nehéz. De bízom benne, hogy velem is majd csodát művel, persze az egészséges életmód mellett, mert mind a kettő kell. Egyébként tökre meglepődtem, mikor a végén mondta, hogy Norbi segített neki, de pozitív értelemben. Én nem utálom őket, sőt, csodálkoztam is, hogy már akkor ott volt mindenhol és segített. A sminket persze, hogy értettem, de akkor is :P

      Törlés