2014. február 15., szombat

Verseny smink és haj

Hát szervusztok!
Holnap lesz a megmérettetésem, a gyomrom mérete pedig egy kullancs agyának kapacitásával egyenlő :D Rettentően izgulok, de izgatott is vagyok egyben. Ma sokat gyakoroltam (és még fogok is kicsit), a tánc teljesen jól megy, raktam még bele néhány újítást (éljen a last minute-koncepció), nagyon remélem, hogy a színpadi drukk nem fogja kimosni a fejemből a koreográfiát.
Viszont amit még nem próbáltam ki előtte sosem, az a szólómhoz lévő smink és haj. Ma végre ezt is sikerült megejtenem, remélem tetszeni fog nektek! :)
Először is megmostam az arcom arclemosóval, tonizáltam és bekrémeztem, majd megvártam, míg mindet beszívja a bőröm. Ezután felvittem az alapozót (Max Factor Lasting Performance 102-es Pstelle árnyalat), majd a púdert (NYC Smooth Skin), a szemhéjaimat pedig lealapoztam (IsaDora szemhéjalap). A szememet a Maybelline Color Tattoo Timeless Black festékével kezdtem el sminkelni, nagyon jó alapot szolgáltatott. Ezután felvittem rá a csillámos sötétszürke MUF szemhéjpúderem, majd az erős széleket az új NYC lila szemhéjpúderrel satíroztam el, lévén a szólómnál lila-fekete-ezüst színkombóban leszek látható. Ebből a színből és a feketéből is az alsó szempillatöveimre is került egy kevés, hogy keretet kapjanak a szemeim. Végül a Sleek Vintage Romance palletta ezüstjét (Pretty in Paris) felvittem a belső szemzugba és a szemöldökcsontomra. Ezután kihúztam a szememet egy fekete Miss Sporty szemceruzával, begöndörítettem a pilláimat, spiráloztam (Astor Big Boom), majd felvittem egy keveset az Avon pirosítómból (Rose Lustre) és a highlighteremből (24carat golden glamour). Ezután elkészítettem a csipkemotívumot a halántékomra és a homlokomra, meg az arcom egy részére. A csipke anyagot ráfeszítettem az arcomra, majd egy szivaccsal átütögettem a lila NYC púdert a csipke anyagán. Ezt megspkéletem a MUF csillámos szürkémmel is, hogy ne legyen annyira egyhangú, majd mikor elkészültem mindkét oldallal raktam rá pár darab testre tapadós kövecskét, de annyira gagyinak bizonyultak, hogy fél perc után leestek rólam, így ezekről le kellett mondanom (pedig nagyon jól néztek ki). Végső mozzanatként kirúzsoztam az ajkaimat a Maybelline Midnight Plum rúzsával, kicsit körbekontúroztam fekete szemceruzával és rajzoltam egy sávot az alsó ajkam közepére is vele. Az egészet megkoronáztam a lila-ezüst bindimmel, amit műszempilla ragasztóval tettem a homlokomra. Ami ebből a próba sminkből kimaradt az a műszempilla, de holnap természetesen az is rajtam lesz, most nem volt kedvem vacakolni vele.
A hajamat nagyon egyszerűen és gyorsan elkészítettem. Az elöl lévő tincseket külön választottam, majd a fejem felénél lévő hajrészt összefogtam, kicsit megtupíroztam , megcsavartam és feltűztem (Viktor aktív közreműködésével - holnap Barbi barátnőm lesz a segítségemre). Az elöl lévő részeket eligazgattam, hogy legyen, ami lógva maradjon, így keretezve az arcomat, és legyen, ami kissé hátra legyen kötve, hogy ne lógjon minden a szemembe. Ezt a két tincset még hátul rögzítettem, majd Viktor beletűzte a hajamba a lila virágjaimat (az összefogott hajrészre, így eltakarhatom a ronda hajtűket, bár most ez nem sikerült tökéletesen).
Ez lesz a szólóhoz, a duónál pedig annyi változtatást csinálok csak, hogy a lila csipkemintát lemosom a halántékomról és más színű rúzst viszek fel, valószínűleg bordót. Mondjuk meglehet, hogy a fél sminkes gyűjteményemet magammal fogom hozni, mert tapasztalataim szerint mindig jól jön, ha a fél világot magamnál hordom, de elfér, és végülis csak egy kis darabig kell cipelnem.
Most pedig jöjjenek a képek :)
















20 megjegyzés:

  1. Baromi jól áll neked ez a csipkeminta *.* az egész elhelyezése, tök jól megy az arcodhoz. Nagyon ütősen fogsz kinézni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Hát holnap nem valószínű, hogy pont ilyenre sikerül reprodukálni a csipkemintát, de valami hasonló lesz :D

      Törlés
    2. Hasonlóan is tök jó lesz :D
      Sok sikert kívánok neked, nektek! Várjuk majd a beszámolót :)

      Törlés
    3. Hehe, köszi :D Beszámoló meg lesz természetesen, bár nem ígérem, hogy holnap, mert ki leszek purcanva, de a jövő hét elején mindenképpen mesélek ^^

      Törlés
  2. Gyönyörű vagy! :) Holnap egész nap drukkolni fogok, hátha sikerül valami telepátia szerűséget megidézni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy, köszönöm :) A szurkolás meg mindig eljut hozzám, úgyhogy jöhet majd dögivel :P Rám fog férni XD

      Törlés
  3. Nagyon szép vagy. Szurkolni fogok Neked! :)

    VálaszTörlés
  4. Drukk drukk holnap!:) Aztán fényképes beszámolót kérünk!

    VálaszTörlés
  5. Egy szó jut az eszembe csak: TÖKÉLETES!!

    VálaszTörlés
  6. Na jó...egyszerűen...GYÖNYÖRŰ...nagyon mutatós, nagyon jól nézel ki...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esnek a szavaid, igazán örülök, hogy így gondolod :)

      Törlés
  7. hát ez aaaannnyyira jóó!! nagyon jól áll és a ruhádhoz is illeni fog. nagyon ügyesen sminkelsz és pontosan tudod, hogy mi, hogyan áll jól neked! : ) sok sikert majd! : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, nagyon aranyos vagy :) Igyekszem mindig előnyös sminkeket készíteni, ami passzol hozzám, ez most is sikerült, úgy érzem :)

      Törlés
  8. Wow. Ez valami eszméletlen gyönyörűséges!!! *.*

    VálaszTörlés
  9. Abszolút imádnivaló vagy ezzel a kicsinosítással:)

    VálaszTörlés