2014. február 5., szerda

Oriflame rendelés

Nem igazán vagyok nagy Oriflame rajongó, de mikor a kezembe került a katalógusuk, néhány termékük felkeltette az érdeklődésemet. Kettőről sok jót olvastam, a többit pedig random választottam, de bízom benne, hogy jól jártam velük. Ők lennének azok:



Csoportkép



Lila bársonymintás neszesszer

Ez a kis szépség rögtön megragadta a figyelmemet, több okból is. Egyrészt lila, másrészt csodaszép mintája van, és még el is fér benne minden kütyüm. Amúgy is nagyon esedékes volt már, hogy lecseréljem a kozmetikai táskámat, mert az előző (egy régebbi "mi van a táskámban" bejegyzésben láthattátok, vajszínű volt) már nagyon ramaty állapotban volt. Kopottas volt a külseje, ráadásul a belső bélése is oszladozott, amit darabokban csipegettem le hol a kézfertőtlenítőm kupakjáról, hol a cérnámról, de volt, hogy a rúzsomban is találtam egy darabkát beletapadva. Szóval nagyon kellett már ez a csere. Ahogy kézbe kaptam a rendelésem rögtön át is pakoltam az új tatyómba, a régit meg dobtam is a kukába. Szerettem, de teljesen tönkrement, kellett egy új. Ezzel most nagyon elégedett vagyok, mert csodaszép és kényelmesen elfér a táskámban :)



Málnás-mentás tusfürdő

Ezt is azonnal kiszúrtam, mivel a kedvenc gyümölcsöm a málna, így aztán illatban is ez a kedvencem. Na de ha a málnát még mentával is keverik akkor aztán végem van - menthetetlenül jönnie kellett. Mikor megláttam rögtön éreztem is az orromban a málna fanyar és édeskés illatát, meg a menta hűsítő aromáját, és szerintem tökéletesen kiegészítik egymást. Nem bírtam magammal és azonnal meg kellett szagolnom. Hál'istennek nincs az a valószínűtlenül tömény műanyag málna szaga, nagyon kellemes, természetes illata van és a menta is pont eléggé dominál benne. Apró radírizó szemcsék is vannak benne, úgyhogy nem csak tusfürdő, hanem testradír is, nagyon kíváncsi vagyok már rá. Mondjuk most elég sok tusfürdőt felhalmoztam, őt szerintem majd a melegebb időkben fogom elővenni, akkor úgy is jobban vágyok az ehhez hasonló illatokra. Addig pedig néha felpattintom a kupakját és szippantok egyet a jóból :P



Pure Skin arclemosó és tonik

Mivel az utóbbi néhány évben totálisan elhanyagoltam az arcápolás ezen részét, úgy gondoltam most újra belevetem magam ebbe is. Nem mintha a sima vizes arcmosás ne vált volna be, de talán ezzel a plusz törődéssel még egészségesebbé tehetem az arcbőrömet. Több helyen is elismerő kritikákat olvastam ezekről a termékekről, ezért is rendeltem meg őket. Nagyon bízom benne, hogy nálam is jól fognak teljesíteni, habár arclemosónak még az Avon goji bogyós arcpakolását használom (másra nem jó), de ha az elfogy nagy érdeklődéssel fogom kipróbálni ezt a két terméket.
Ezeken kívül még várom az Avon rendelésemet is, kakaóvajas arckrémet és kézkrémet rendeltem, meg az én hőn áhított afrikai shea vajas hajpakolásomból két tégelyt. Utóbbiból azért kértem rögtön kettőt, mert fogalmam sincs mikor gondolják azt Avonék, hogy kiveszik a katalógusból, és most inkább betárazok belőle pár hónapra előre, hogy ínséges időkben is legyen mihez nyúlnom.

Nektek van tapasztalatotok Oriflame testápolási termékekkel?

20 megjegyzés:

  1. Az a lila kis tatyó nagyon illik hozzád! :)

    VálaszTörlés
  2. Én imádom az Oriflame-et, sokkal jobbnak tartom pl. mint az Avont. És a rúzsaik is szuper minőségűek, na meg svéééééd :D Oké, abbahagytam :D

    Ilyen Clearskines tisztítónk (nem ugyan ilyen, hasonló) van nekünk is, én szeretem :) A többiről nem tudok nyilatkozni, de a tatyi szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon Avonos vagyok, de az Oriflame termékei közül is van pár cuccom és azokat szeretem. Mondjuk azok sminkek, testápolási dolgokat most próbálok tőlük először.
      Remélem jók lesznek :)

      Törlés
  3. A neszeszer csodaszép...:D
    A tusfürdő is jól hangzik...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Reméljük tényleg jó lesz, az illata meggyőző :)

      Törlés
  4. A neszeszer csodaszép *-*
    A tusi tényleg jó én is próbáltam, de az összes tusijuk klassz:) Az arc termékekhez nem volt szerencsém, régen a teafaolajos szappan használtam az nekem nagyon bevált, lehet visszatérek rá, ha nem találok krémes lemosót:) én az olcsó parfümjeiket is nagyon kedvelem: ) szóval én alapból inkább Oriflame-es vagyok, bár a samponjukat egyszer próbáltam, de nagyon rossz volt, ezek az újak nem tudom milyenek de nem is merem kipróbálni: D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^
      Na akkor ezek szerint jót választottam, de majd csak a melegebb időkben veszem elő szerintem, oda illik az illata.
      Én Avonos vagyok inkább, de kezdek az Oriflame-mel is megbarátkozni :)

      Törlés
  5. Az a neszesszer egy az egyben Szilvis :DDD Csodaszép! :) Én rendszeresen a Müllerben szoktam a neszesszer részlegen tengődni és ácsingózni, mert hosszú idők kitartó munkájával magasan tartják a kiszemelt tatyó árát, majd egyszercsak leakciózzák és pillanatok alatt elkapkodják.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is :P
      Hű, te aztán kitartó vagy, hogy így vársz a neszesszeredre, én tuti vagy megvenném teljes áron, vagy vennék egy másik olcsóbbat. Nem vagyok egy türelmes ember ilyen téren :D

      Törlés
  6. Pont a napokban gondolkodtam azon, van-e egyáltalán Oriflame-es ismerősöm. Néha kéne egy kis változatosság, de igazából csak egy parfümük van, amit tényleg szeretnék kipróbálni, szóval azt lehet, hogy beszerzem a netről. Gyönyörű a neszesszer, illik hozzád :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is az egyik kolléganőm csinálja, de valahogy nem annyira ismert, mindenki inkább Avonos a környezetemben. Mondjuk még mindig inkább efelé billen a mérlegem, de amim van Oriflame cuccom, azt szeretem :)
      Köszönöm, tényleg szép ez a szütyő ^^

      Törlés
  7. A málnás tusi nekem is nagy kedvencem volt még az Oriflame-es időszakban. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá, és ezek szerint jóra számíthatok - ez megnyugtat :)

      Törlés
  8. nagyon szép a neszesszer :) a tusfürdőnek biztos nagyon jó illata van...jól hangzik a menta és a málna együtt :D

    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, azóta is imádom és gyönyörködöm benne, annyira én :)
      A tusinál meg én is így voltam, tökéletes kombó :)

      Törlés
  9. Tényleg nagyon kis csinos az a neszesszer :)

    És én is most kaptam ugyanolyan tonikot^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^
      Na akkor kíváncsi vagyok neked hogy fog beválni :) Én majd talán ma beizzítom a használatát, ha nem felejtem el a hullafáradtságtól :D

      Törlés